• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağda sıkıntısı

axgxustos_bxoxcexgxi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
279
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar..ben bikaç gün sonra sir ağda yaptırcam yüzüme.fakat daha önceki yaptırmalrımda yüüzmde yaralar oluyordu.yanii küçük küçük sivilceler..bunlar yüüznden nerdeyse 8 aydır aldıramıyorum yüüzmü:((bunlara bi çözüm yokmu nolur yardım edinn

mikrobikse eğer, sir ağdanı kendin al götür kuaföre bununla yapmalarını iste. mikrobikse eğer böylece kurtulutrsun. ama eğer cildin hassassa sir ağda hırpalar o yüzden bol pudralı sir ağda kullanmalarını iste.

arkadaşlar çok ama çok mecbur kalmadıkça agda yaptırmayın yazın cildi soyuyor kesinlikle ve kesinlikle güneş kıremi sürün ,yüzünü bir süre ılık suya limon sık yüzüne sür kurulama kendi kendine kurusun bide bunu dene

ben sir ağda değil normal ağda yaptım yüzüme bir sürü sivilce çıktı.hemen dermatoloğa gittim HİPOKORT diye bi krem verdi 2 gün kullandım geçti.
bugün tekrar ağda yaptım evde yine sivilceler çıkmaya başladı.hemen hipokortu sürdüm uyudum 3 saat uyumuşum.bi kalktım yüzüm çok güzel sivilce fln yok
krem 5 milyon civarı bişey

canım sir ağdanı yüzde ileride sarkmalara sebep olduğunu duymuştum bir ağdacı arkadaşımdan hatta herkeze sir ağda yapmasına rağmen samimiyetten benimkini hep iple alırdı sir e kimseye izin vermemi söylemişti..

ben sir ağda değil normal ağda yaptım yüzüme bir sürü sivilce çıktı.hemen dermatoloğa gittim HİPOKORT diye bi krem verdi 2 gün kullandım geçti.
bugün tekrar ağda yaptım evde yine sivilceler çıkmaya başladı.hemen hipokortu sürdüm uyudum 3 saat uyumuşum.bi kalktım yüzüm çok güzel sivilce fln yok
krem 5 milyon civarı bişey

CADIARZU Denemek gerek CADIARZU

Bilginize:
Hipokort kortizon içeren bir preperattır.Bu tür preperatlar daima hekimlerin önerisi doğrultusunda kullanılır.
Kısa süreli kullanımlar için uygunmuş.

Back