• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sır ağda seti için yardım???

senakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
201
0
96
Konya
kızlar merhaba;
Sır ağda seti almaya karar verdim özellikler hassas bölgeler için.Bunun için biraz araştırdım ve Depilissima Cezve Sir Ağda Seti (şu tablet ağdalar) daha kullanışlı olacagınıda düşünüyorum.. araştırdıgım kadarıyla biraz pahalı geldi kargo dahil 150 tl sizce bu kadar paraya degermi bide hiç kullanmadım..ama marka olarakta (bikini koltukaltı vs için) en ideali Depilissima bu setini öneriyorlar sizce de uygun mu??bu konuda tecrübeli olan arkadaşların fikrini almak istiyorum..

kızlar merhaba;
Sır ağda seti almaya karar verdim özellikler hassas bölgeler için.Bunun için biraz araştırdım ve Depilissima Cezve Sir Ağda Seti (şu tablet ağdalar) daha kullanışlı olacagınıda düşünüyorum.. araştırdıgım kadarıyla biraz pahalı geldi kargo dahil 150 tl sizce bu kadar paraya degermi bide hiç kullanmadım..ama marka olarakta (bikini koltukaltı vs için) en ideali Depilissima bu setini öneriyorlar sizce de uygun mu??bu konuda tecrübeli olan arkadaşların fikrini almak istiyorum..

canım depilissima marka olarak çok iyi ürünleride kaliteli marketlerde 2 tl ye de kartuş sir ağda var misal depilissimanın 5-6 lira ama bence değiyor bende depilisismanın titanyum tablet ağdasını kullanıyorum bikini bölgemde bacaklardada naturel kartuş ağdasını4-5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim orda para tutan makinesi onuda bir kere alıyorsun yıllarca kullanıyorsun. nerde 150 tl

ve-vet diye bir markanın 2 kartuş artı ısıtma makinesi seti yaklaşık 40 lira ben kullanıyorum ve memnunum bir araştır istersen

bende başka bir markanın sir ağda setini aldım

Konserve ağda makinesi & ağdasi + yağı + ağda bezi + spatula

2 yıldır kullanıyorum cojta memnunum istediğim her bölgeye uyguluyorum

tıpkı kuaförlerdeki gibi yani görmüşsünüzdür... toplamda 125 TL almıştım.

Bence almalısın bir kere alınıyor,evinde rahat rahat elinin altında oluyor

ben iyiki almısım diyorum,çok işime yarıyor.

kızlar merhaba;

bakımlıolmak diye bir site var ben ordan alıyorum ağdayı setlerde var
daha uygun fiyatlı olanı da var 100 tl gibi

bende o bakimli ol mak co m sitesinde almıştım ama ben alalı çok oldu en az 5 ay olmuştur iyiki almışım diyorum sir ağda çok güzel bişey ilk bir iki denemede acısada sonralarda daha az acıyor tüylerimi yarı yarıya azalttı nerdeyze ve artık 1,5 ayda bir alıyorum ve çok az çıkıyor.

Kızlar çok teşekkur ederim.. genel olarak herkes memnun bende bunda karar kıldım.bakımlı olmak .com sitesinden bulmuştum.Sipariş verecegim..şu an indirimli fiyatıymış.100 tl olanlarda var ancak ben kartuşlulardan istemiyorum,İnşaallah bunda memnun kalırım..

canım depilissima marka olarak çok iyi ürünleride kaliteli marketlerde 2 tl ye de kartuş sir ağda var misal depilissimanın 5-6 lira ama bence değiyor bende depilisismanın titanyum tablet ağdasını kullanıyorum bikini bölgemde bacaklardada naturel kartuş ağdasını4-5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim orda para tutan makinesi onuda bir kere alıyorsun yıllarca kullanıyorsun. nerde 150 tl

canım bakımlı olmak .com sitesinden buldum.özellikle hassas bölgeler için kullannacagım dediğin gibi tablet ağdalar öneriliyor şu pudrası yogun olanlar daha az acıtıyor ve tahrip etmiyormuş.bacaklarım için genelde epilasyon kullanıyorum..onun için bunu deneyeceğim

canım yaknız bacaklar tablet kalıp ağdalarla zor olur spatula ile küçük küçük sür çek bacaklarda kollarda en iyisi kartuş ağdalar.

canım yaknız bacaklar tablet kalıp ağdalarla zor olur spatula ile küçük küçük sür çek bacaklarda kollarda en iyisi kartuş ağdalar.

bacaklar için epilasyon aletim var genelde onu kullanıyorum.Benim istegim özellikle diger bölgeler içindi.Biraz önce siparişimi verdim.120 tl tuttu vivolun setini ve depissimanında pudralı tabletlerinden aldım.O bölgeleri Bezle degilde elle çekmek bana daha kolay geliyor.. Bakalım gelsinde bi kullanayaım..kullanıncada burda paylaşırım..:)))inşallah da memnun kalırım

Sen tüm bölgelerine kartuşlulardan mı kullanıyorsun??acı olmuyormu..

Son düzenleme:
bacaklar için epilasyon aletim var genelde onu kullanıyorum.Benim istegim özellikle diger bölgeler içindi.Biraz önce siparişimi verdim.120 tl tuttu vivolun setini ve depissimanında pudralı tabletlerinden aldım.O bölgeleri Bezle degilde elle çekmek bana daha kolay geliyor.. Bakalım gelsinde bi kullanayaım..kullanıncada burda paylaşırım..:)))inşallah da memnun kalırım

Sen tüm bölgelerine kartuşlulardan mı kullanıyorsun??acı olmuyormu..

yok canım tüm bölgelere kartuş kullanmıyorum ilk bir arkadaşım tavsiye etti kartuş sir ağda seti almıştım bikini bölgesini yapmak için denedim çok canım yandı olmadı sonra bu depisiima titanyum tablet ağdayı öneriyordu herkes 1 ay sonrada depilissima sezve set aldım ilk biraz zorlandım ama kartuşa nazaran çok daha pratik e kolay oluyor alt bölgede bezsiz olması direk elle çekmek daha kolay oluyor.

yok canım tüm bölgelere kartuş kullanmıyorum ilk bir arkadaşım tavsiye etti kartuş sir ağda seti almıştım bikini bölgesini yapmak için denedim çok canım yandı olmadı sonra bu depisiima titanyum tablet ağdayı öneriyordu herkes 1 ay sonrada depilissima sezve set aldım ilk biraz zorlandım ama kartuşa nazaran çok daha pratik e kolay oluyor alt bölgede bezsiz olması direk elle çekmek daha kolay oluyor.

bende onun için özellikle tercih ettim.daha az acı olur.kullanmak için sabırsızlanıyorum...Verdigin bilgiler için çok teşekkurler.çalıştıgım için sıklıkla temizlik yapmak sıkıntı oluyor..hiç olmassa 1-2 ay rahat ederim..

kızlar bahsettiğim seti aldım ve hafta sonu kullandım..acıkcası çok memnun kaldım..Kiii ben o bölgemi jiletle alıyordum..Acı oldu ama çok aşırı degildi..Birde ben pudralı olan pembe ağdadan almıştım..Açıkcası isteyenlerede öneririrm..Ben çok memnun kaldım..

bende yeni aldım set halinde ve tektek alsam daha pahalıya denk gelcekti hesapladım cunku :1:

bahar gülü mu dalı neyse baharlı bi set aldım içinde vivolun konserve ısıtııcı.. kalıp pudralı agası..hem bıkını hemde bacak için sopalardan.. bez ve yagı.. 2 kartus ve kartus ısıtıcınını toplamda 95 tlye aldım..

yarın ilk denememi yapıcam ve ilkkez evde yapıcammm :18::18::18:

bende yeni aldım set halinde ve tektek alsam daha pahalıya denk gelcekti hesapladım cunku :1:

bahar gülü mu dalı neyse baharlı bi set aldım içinde vivolun konserve ısıtııcı.. kalıp pudralı agası..hem bıkını hemde bacak için sopalardan.. bez ve yagı.. 2 kartus ve kartus ısıtıcınını toplamda 95 tlye aldım..

yarın ilk denememi yapıcam ve ilkkez evde yapıcammm :18::18::18:
bende bu seti alıcam ama bezli kullanmak istiyorum bu makinede bezli kullanılıyomu?ağda alsam ekstradan?

Back