Arkadaşlar eylülde düğünüm var artık jiletten ağdaya geçiş yapmak istiyorum. Araştırdım en iyisi sir ağda seti almak dedim. Epilatörüm var ama batığa neden oluyor hem kökünden almıyor. kkde araştırdım depilissima tavsiye edilmiş.
Ben bıyık, genital ve bacaklarda kullanacağım. Hangisini almalıyım bilmiyorumkismile Kendim becerebilir miyim acaba? Tüyü azalttığını okudum sir ağdanın. Bu yönde etkisi olur mu? Bir de arkadaşlar marka olarak bundan başka daha iyi dediğiniz var mı?
opuyorumnanaktan
24 LİRAHappy Roll Sir Ağda ve Depilissima 50 ml Kartuş Ağda Ambalaj: Şık şeffaf makyaj çantası içinde; 1 adet Naturel, 1 adet Azülen ve 1 adet Titanyum-3 adet 50 ml.’lik Sir Ağda, 1 adet 20 adetlik (22x7 cm) hazır Kesilmiş Bez, 4 adet Depilssima Tek Kullanımlık Yağlı Mendil, İşlevi Sir Ağda için gerekli olan tüm malzemeleri içerir
39 LİRADepilissima 100 ml Kartuş Isıtıcı, 1adet Naturel Kartuş, 1 adet 20 adetlik özel kesilmiş bez, 4 adet yağlı mendilden oluşur. Şık çantası ile yer kaplamaz ve kolay taşınmasını sağlar.
Ben bıyık, genital ve bacaklarda kullanacağım. Hangisini almalıyım bilmiyorumkismile Kendim becerebilir miyim acaba? Tüyü azalttığını okudum sir ağdanın. Bu yönde etkisi olur mu? Bir de arkadaşlar marka olarak bundan başka daha iyi dediğiniz var mı?
opuyorumnanaktan