- Konu Sahibi obenimsevdam
Mrb arkadaşlar,evleninceye kadar kendi çabalarımla sir ağda yapmaya başladım ve yapıyorum sanıyordum taa ki kuaföre gidip aldırıncaya kadar..evlenince uğraşmak istemediğim için kuaföre gittim ve kadın dedi ki;çok kötü yapmışsın dedi hem kararmış,hem batık var dedi...neyle yaptın dedi sir ağda dedim,kararmasının sebebi sir ağda dedi,batıklarla yanlış alımdan dedi...ben yıllardır şeker ağda yaparım dedi,doğuma gittiğimde hemşireler bembeyaz görünce şaşırmıştı dedi şimdi o hemşireler,arkadaşları bile o hastanenin çoğu bana gelir dedi....bir daha ki sefere geldiğinde hem iğne ile o batıkları çıkartalım hemde şeker ağda uygulayalım dedi....özel hazırlayacağım dedi....o gün yaptığı da çam ve sir ağda karışımıymış...Çoğu yerde kıl köklerini besliyor yazıyor öyle olmasını elbette istemiyorum...sir ağda azaltıyormuş falan dedim kıl kökü azalmaz dedi lazer dışında sadece zayıflar dedi,şeker ağda da aynı dedi...hemde bembeyaz olursun dedi...
şimdi sizce bu şeker ağda iyi mi bilemedim...Sizin düşünceleriniz nelerdir?Sizce arasında fark var nedir?
şimdi sizce bu şeker ağda iyi mi bilemedim...Sizin düşünceleriniz nelerdir?Sizce arasında fark var nedir?