Sir ağda makinesi sizce hangisi???

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
35
Merhaba Kızlaarrr...Malumunuz çoğumuzun ortak sorunu jiletten sir ağdaya geçebilmek. Bacak,kol altı neyse de özellikle de bikini bölgesi için kuaföre gitmeye çok çekiniyorum. Düğünüme 2 ay kaldı,ne yapabilirim diye araştırırken sir ağda makinesi almaya karar verdim. Şu an için en mantıklısı o çünkü. Aslında sabah bakımlıolmak.com dan sipariş de verdim sonra iptal ettim emin olamadım hangisini alacağıma bir de başka bir sitede neredeyse yarı yarıya fiyat farkı görünce hepten kafam karıştı:44: Şu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Kullanan arkadaşlar varsa ya da ne bileyim kuaför de çalışanlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir an önce karar verip almak istiyorum :26:

Vivol Halley 1+1 Kombine Sir Ada Seti

Sir Ada Seti Bahar Gnei

ben de alıcam ben bu ikisi arasında kararsız kaldım

Sir Ada Seti Bahar Gnei Profesyonel

Vivol Halley 1+1 Kombine Sir Ada Seti

siteden yetkiliyle görüştüm

vivol halley 800 gr konserveyle çalışıyormuş ve onda kalıp ağda kullanmak istersek ekstra cezve almamız gerekiyormuş ancak 800 gr.lık haznesi derin olduğu için kalıp ağda kullanmak zor olurmuş. evde genital bölge temizliğinde en kolay yöntem de kalıp titanyum ağdayla oluyormuş.bezsiz sürüp elle kaldırılıyormuş. o yüzden ben diğer DNTL total de karar kıldım gibi.onda hem 300 ve 240 grlık konserve kullanılıyor hem yanında cezvesi var kalıp da kullanılıyor rahatça.ayrıca dntl nin içindeki ağdalar daha kaliteliymiş.

ama hala aklımda şüpheler var aslında yapabilir miyim diye? hep kuaföre gidiyorum ama küçük kızım var ve bırakacak bir yerim yok zor oluyo gitmek bazen. evde yapabilirsem çok güzel olacak. ama bu kadar para verip de yapamaz hala kuaföre gidersem üzülürüm o yüzden evde genital bölge temizliğini konserve ya da kalıp ağdayla yapanlar nasıl yapıyolar ne kadar acıyor yöntemler var mı bilgi verirlerse süper olur.

senin baktığın bahar güneşi seti de güzel ama onun kartuş makinesi standlı değil kablolu bence zor olur kullanırken.diğer kavanoz makinesi güzel.

Son düzenleme:
Merhaba Kızlaarrr...Malumunuz çoğumuzun ortak sorunu jiletten sir ağdaya geçebilmek. Bacak,kol altı neyse de özellikle de bikini bölgesi için kuaföre gitmeye çok çekiniyorum. Düğünüme 2 ay kaldı,ne yapabilirim diye araştırırken sir ağda makinesi almaya karar verdim. Şu an için en mantıklısı o çünkü. Aslında sabah bakımlıolmak.com dan sipariş de verdim sonra iptal ettim emin olamadım hangisini alacağıma bir de başka bir sitede neredeyse yarı yarıya fiyat farkı görünce hepten kafam karıştı:44: Şu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Kullanan arkadaşlar varsa ya da ne bileyim kuaför de çalışanlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir an önce karar verip almak istiyorum :26:

O site bana da baya bi pahalı geliyo.İstanbul'daysanız Tahtakale'de bi fiyat araştırması yapmanızı öneririm.Eminönü'nde kuaför malzemeleri satan bi han var,ben oraya bakmayı düşünüyorum.Başka şehirdeyseniz kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunur sanırım.

X