P
papatya_34
Ziyaretçi
- Konu Sahibi papatya_34
Arkadaşlar bu forumda yeniyim...ama bu konu başlıgında yazı yazma geregi duydum..ben geçen ay sir ağda makinası ve sir ürünlerimi tahtakale de zazahan dan aldım..megerse tüm kuaförler bütün ürünlerini oradan alıyorlarmış ama ben soradan ögrendim.orada biraz fiyat araştırmasından sonra uygun bir iş yeri buldum ve alışverişimi yaptım....
Italyan sir kartuş ağda makinası setini 40 liraya aldım.
Setin içinde kartuş makinası,2 adet kartuş ufak yag ve kagıt vardı.
Ben ekstra olsun diye bir kaç bişey daha aldım. Oradaki fiyatlar bana uygun geldi hatta karşılaştırmak için yazmak istiyorum
1adet depilissima(tanaçanda diyorlar)kartuş=3.50
1 adet vi-vet(yerli malıymış) kartuş ağda=1.75
1lt ağda yagı=8 liraydı
100metre kagıdı ise=10
ben vivet olanlardan tercih ettim ağdaları ve 3 tane aldım bunun yanında litrelik yağ,kagıt aldım.toplamda 63 lira ödedim o kadar şeye çok uygundu..
Sizcebu fiyatlar uygun mu? Benim çevremdeki bunları alabileceğim yerlere göre fiyatlar düşük geldi bana..
Eger isterseniz gittigim yerin bilgilerini verebilirim.bu ürünlerden almak isteyen arkadaşlara yardımım olsun...
Italyan sir kartuş ağda makinası setini 40 liraya aldım.
Setin içinde kartuş makinası,2 adet kartuş ufak yag ve kagıt vardı.
Ben ekstra olsun diye bir kaç bişey daha aldım. Oradaki fiyatlar bana uygun geldi hatta karşılaştırmak için yazmak istiyorum
1adet depilissima(tanaçanda diyorlar)kartuş=3.50
1 adet vi-vet(yerli malıymış) kartuş ağda=1.75
1lt ağda yagı=8 liraydı
100metre kagıdı ise=10
ben vivet olanlardan tercih ettim ağdaları ve 3 tane aldım bunun yanında litrelik yağ,kagıt aldım.toplamda 63 lira ödedim o kadar şeye çok uygundu..
Sizcebu fiyatlar uygun mu? Benim çevremdeki bunları alabileceğim yerlere göre fiyatlar düşük geldi bana..
Eger isterseniz gittigim yerin bilgilerini verebilirim.bu ürünlerden almak isteyen arkadaşlara yardımım olsun...