• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağda konusunda yardımcı olabilirmisiniz

ilkim03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
688
0
0
İstanbul
şimdiye kadar hep evde ağdayla aldım bacak koltukaltı malum yer
artık kuaföre gitmek sir ağdaya başlamak istiyorum
ancak çekiniyorum eyvahedigeldismile
çekinmek bi yana kimi kuaförler spatula gibi bişiyle yapıyor kimi makineyle fisfisfis
hangisi daha iyi bu konuda yadımcı olabilirmisiniz
diğer yerler için farketmezde malum yer için merak ediyorum doğrusu akannehir

merhaba canım bende senin gibi hiç kuaförde sire gitmemiştim.
hamilelik dolayısıyla lazer epilasyonu yarıda bıraktığım için mecburen bugun gittim ve şimdiye kadar evde kendim ugrastığım için kendime kızdımeyvahedigeldismile
bende utandım açıkçası başta ama kadın çok çabuk şipşak kompleyi bitirdi ben en az 3 saat uğraşırdım evde yapsam.
benim kollar, bacakları falan kartuş sir ağdayla; genital ve kol altını o çubukla sürülen sir ağdayla aldı; pek acımadı:kedi:
fiyat da 15 lira komple içindi..

çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
rahatladım doğrusu bi hafta sonra gidicem merak ediyodum :kedi:

merhaba canım bende senin gibi hiç kuaförde sire gitmemiştim.
hamilelik dolayısıyla lazer epilasyonu yarıda bıraktığım için mecburen bugun gittim ve şimdiye kadar evde kendim ugrastığım için kendime kızdımeyvahedigeldismile
bende utandım açıkçası başta ama kadın çok çabuk şipşak kompleyi bitirdi ben en az 3 saat uğraşırdım evde yapsam.
benim kollar, bacakları falan kartuş sir ağdayla; genital ve kol altını o çubukla sürülen sir ağdayla aldı; pek acımadı:kedi:
fiyat da 15 lira komple içindi..

nasıl yani komple ağdaya 15 liramı ödediinn?yoksa tek bi bölgemi anlamadım ben.eğer tüm vücut 15e süper ötesi fiyat ben bikiniye 15 veriorum (oda indirimli) gittiğin yerin adını vereblrmisin bana cnm nerde?msj atmrısn

evet canım 15 liraya genital+kolaltı ve komple bacak yaptı; fiyat bence de çok makul kadının eli de hızlı acıtmadı.
yer maltepe minibüs yolu üzerinde. sana özelden yollim adını filan.

utanacak bişey yok onlar günde kaç kişiye ağda yapıyorlar artık doğal geliyo onlara

Back