• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağda konusunda yardım

midwife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
40
0
36
İstanbul
Meraba kızlar ben sir ağda seti alıcam depilissamayla vivol arasında kaldım size 2 sorum olucak :)
1.si standlı ve standsız ne demek oluyor ve hangısını tevsıye edersiniz
2.si 100ml olandan almayı düşünüyorum ama genital bölge içinde kullanmak ıstıyorum onun için 50 ml lik kartuşta takılabilirmi bu 100ml ligi alırsam ?? bilmiyorumkismile

pınarcım ben de bişey sorucam 2 kez dışarda aldırdım bikini bölgesini biri siri sürdükten sonra kağıt bez ile aldı diğeri bıyık için nasıl kalın bi tabaka sürüp soğuduktan sonra çekiyorlar aynen öyle yaptı. 2.si de mi sir ağda yoksa farklı bişey mi?

geçen sir ağda vakası atlattımm yaa:):)güül gül öldüm şimdi epilatörü bıraktım kartuş ağdada alamadım neyse konserveyle koltuk altımıda alayım dedim ağdayı çamaşırıma damlattım... çamaşır için üzüldüm ama olay çok komikti:roflol:

bende diyom kendi kendine ne soruyor bu kız:)kartuşlu alcam sanırım ya tabletle uğraşamam heralde stantlı alcam ama stantsız olanda farketmez fiç sorunu yaşamıyorum ama ne biliyim arasında pek fiyat farkı yok

genitali bezle yapıyourm kolay oluyor orda sorun yokta işte 10 gün bir yapıyorum daha şu losyonuda alayım biiraz incelsin bari bee gerçi bende hemn mucize olsun istiyorum galiba

kartuş setimi dün sipariş verdim bide tüy azaltıcı losyonda sipariş ettim yarın gelcek bakalım hemen ağda yapıp losyonu denemeye başlıcam

teşekkür ederimm pınarcımm=)) çabuk donanlar daha kolay gibi geliyor bana bezle yapamıyorum. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım=))

Back