- 8 Haziran 2010
- 56
- 18
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sir ağda kullanırken dikkat edin yanık yaşarsanız cilt kararıyor ve asla bu leke geçmiyor arkadaşımın başına geldi hemde bıyıkta çok kötü bir durum
bu doktor neredegeçmesi zor.bi dermotoloğa görünmelisin.dr.betül şengörü öneririm
ya sir ağdayla almazsam tüm alnımı cımbızla nasıl alıcam yaa :S iplede almayı bilmiyorum
sir ağdayla alan yokmu hiç alnını
ben yuzumu kendım aldım sırle yaktım resmen ız kaldı ve bırsuru sıvılce yapıo ıgrenc bse kendım ıple alıyorum artk gercekten arasnda daglar kadar fark var felaket memnunum tavsıye ederm
kızlar benim neyaptığıma inanamazsınız bile.alnım dar dahada genişlesin diye saçlarımdan kestirtip sır ağdayla temizlettim belirli bir bölgeyi.dediler azalır yokolur..bildiğin saçla mücadele ediyosun yani cesarete bak.üç aldırdım beş aldırdım canıma tak etti başedemedim.ayrıca her yerimi sivilceler bastı kaç ay hap kullanmak zorunda kaldım.şimdi sivilcem bitti:) ama aldırdığım bölgeyide geri uzattım.ne varsa doğallıkta varmış :83: