• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağda ile alın tüyleri ?

adsiz789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
56
18
98
benim alnımda tüyler var. çok rahatsız oluyorum..kaşlarımın ortasındada var biraz.. cımbızla almak istemiyorum. sir ağdayla azaldığını duydum ama acaba o bölgeler sir ağdayla alınır mı ?

eğer alınırsa nasıl alabilirim lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirimm

kızlar benim neyaptığıma inanamazsınız bile.alnım dar dahada genişlesin diye saçlarımdan kestirtip sır ağdayla temizlettim belirli bir bölgeyi.dediler azalır yokolur..bildiğin saçla mücadele ediyosun yani cesarete bak.üç aldırdım beş aldırdım canıma tak etti başedemedim.ayrıca her yerimi sivilceler bastı kaç ay hap kullanmak zorunda kaldım.şimdi sivilcem bitti:) ama aldırdığım bölgeyide geri uzattım.ne varsa doğallıkta varmış :83::19:

arkadaşlar sir ağda kullanırken dikkat edin yanık yaşarsanız cilt kararıyor ve asla bu leke geçmiyor arkadaşımın başına geldi hemde bıyıkta çok kötü bir durum

ya sir ağdayla almazsam tüm alnımı cımbızla nasıl alıcam yaa :S iplede almayı bilmiyorum

sir ağdayla alan yokmu hiç alnını

valla bir dudak üstü diye gimiştim kuaföre ama ağda yapan kadın öyle bir güven verdiki ''hiç bişey olmaz artmaz da acımazda diye''bütün yüzü alıp çıktım :1: 1.5 yıl oldu başlayalı hiç problemim yok tüylerde artmadı lekede oluşmadı ...ama alan kişinin tecrübesi çok önemli ...bide alacaksan sadece alnı alim gerisi kalsın dersen diğer yerler çok sırıtır bence çok kötü değilse alma sarartabilirsin mesala..ben ayda bir alıyorum ama sanki zamanla cildi sarkıtır gibi geliyor....karar senin

ben yuzumu kendım aldım sırle yaktım resmen ız kaldı ve bırsuru sıvılce yapıo ıgrenc bse kendım ıple alıyorum artk gercekten arasnda daglar kadar fark var felaket memnunum tavsıye ederm

ben yuzumu kendım aldım sırle yaktım resmen ız kaldı ve bırsuru sıvılce yapıo ıgrenc bse kendım ıple alıyorum artk gercekten arasnda daglar kadar fark var felaket memnunum tavsıye ederm

Yaa bi öğrenemedim iple almayı yaaaa... :18:

Son düzenleme:
kızlar aslında bıraz zor ben bıyık bolgemı alarak ogrenmstm yanakları faln rahat alıosunda faul bolgesını tam olarak temzlemesı zor oluyo. ve kesınlıkle agdadan daha gec cıkıo ben sır agdayla aldm bın pısmanım gercekten cenemdekı sıvılce bı ay oldu gecmedı ve ben ergenlıkte bıle sıvılce sorunu hıc yasamamıs bı ınsanım ayrıca yuzumde leke kaldı ve gecmıo ! sakın sakın sakın dyorum!

kızlar benim neyaptığıma inanamazsınız bile.alnım dar dahada genişlesin diye saçlarımdan kestirtip sır ağdayla temizlettim belirli bir bölgeyi.dediler azalır yokolur..bildiğin saçla mücadele ediyosun yani cesarete bak.üç aldırdım beş aldırdım canıma tak etti başedemedim.ayrıca her yerimi sivilceler bastı kaç ay hap kullanmak zorunda kaldım.şimdi sivilcem bitti:) ama aldırdığım bölgeyide geri uzattım.ne varsa doğallıkta varmış :83::19:

canım bende hep makasla kesiyodum görsen jilet gibi çokta kalın değil ama aşşağı doğru şuan uzatıyorum ama nasıl geri doğru atıcam :18:

Back