Gelinlik Modelleri Sipaydi Gelinlikler Albumu

olsun ben nişanlıkta bulurum bunların arasından.
kısa bir süre de olsa yeniden bekar kalmaya değer hihoyyyt

AMAN bence bi daha düşün derim o nasıl olucak stresini yaşamaya değer mi bilmem.
Bana göre şuanda bi an önce evleneyim başka bişy istemiyorum. Stresten sıkılşdım :gitme:

AMAN bence bi daha düşün derim o nasıl olucak stresini yaşamaya değer mi bilmem.
Bana göre şuanda bi an önce evleneyim başka bişy istemiyorum. Stresten sıkılşdım :gitme:

ne biçem bişeymiş bu evlilik giren çıkmak için can atii, dışardaki içeri girmek istii kaydirigubbakcemile3
ama doğru diyorsun o stres hele ki ekonomik krizde çok zor. Allah yardımcınız olsun.

ne biçem bişeymiş bu evlilik giren çıkmak için can atii, dışardaki içeri girmek istii kaydirigubbakcemile3
ama doğru diyorsun o stres hele ki ekonomik krizde çok zor. Allah yardımcınız olsun.

Öyle Vallahi bak aklıma şu geldi.
Aşk havuzuna aptallar düşer inanki Beni arkamdan ittiler :sm_cool::dilcikar:
Bunun gibi bişey kimse tavsiye etmez ama herkez evlenir kesinlikle.
Kimse istemez ama yine evlenir nedense herkez yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Bu stres adamı deli ediyor biz bide evlilik stresine henuz girmedik yanw -tatlicadiarzu-

bende gelinliğin kabarıkk olmasından yanayım harıka modeller bunlar şimdiden kafam karıştı nasıl bi model seçsem acaba:bilmiyorumkismile

honest canım özele mesaj yazma yetkim olmadıgı için bayan orkstaranın telini konuyu actıgım yere yazdım..umarım yasak değildir..henüz kuralları bilmiyorumda P hayırlısı olsun tatlım

bende bunu beğendim kızlar ve sanırım bu olacak diktireceğim ben gelinliğimi bakalım beğenecekmisiniz eyvahedigeldismile

Eklentiler

• $klasik-model-gelinlikler.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…