Gelinlik Modelleri Sipaydi Gelinlikler Albumu

Bunun duruşu çok hoşuma gitti..Keşke altı da olsaymış boshayallersmile
Kesinlikle süper bir gelin olacaksın, kabarık kabarık harika olacaksın :asigim:

canım bu gelinliğe bittim biliyosanız bu gelinliğin sitesini link yollasanız ben seçim yapsam belki daha güzelleri vardır :) acil lazım aslında diktirme telaşım başladı...

kız hepsi çok güzelmiş şu pembe nişan için olabilir dediğin varya arkadaşım aynısını nişanında diktirdi ama çok zorlandı rahat hareket edemedi üstüne bastılar hep kuyruğu hep yırtıldı :roflol:

canım bu gelinliğe bittim biliyosanız bu gelinliğin sitesini link yollasanız ben seçim yapsam belki daha güzelleri vardır :) acil lazım aslında diktirme telaşım başladı...

canım ben bunları toplayalı inan çok oldu ama modeli alıp bi yere diktirebilirsin kaydirigubbakcemile5 yine de aklımda olsun canım olurda bi yerde görürsem kaydirigubbakcemile5

EN deli üyesi
EN İYİSİ
SİPAYDİŞeniz
canım nasılsın bakalım evet en delisiyimm lülülülülülülülülülülülü

benimde tek korkum o aslında ama model de çok hoşuma gitti çok beğendim
Vallahi bana 1 yada 2 kez basaraklar direk çingene gibi yırtarım kendimi :jeyyar::jeyyar:

söz için nasıl bir model giyiceksin sipaydi
elbise modelim hazır ama üstümde falan resmi yok ohaoldumsmile

ayyy çok güsell modeller warr .ellerine sağlıkk güselimmm.çok güsel bi paylaşımm olmuşşşvereliniortak
insanın ewlenesi gelioo.ama daha adayımm bilemm yokkaydirigubbakcemile3

ayyy çok güsell modeller warr .ellerine sağlıkk güselimmm.çok güsel bi paylaşımm olmuşşşvereliniortak
insanın ewlenesi gelioo.ama daha adayımm bilemm yokkaydirigubbakcemile3

ah hiç sorma ben daha sözlenicem ama
şimdiden çıldırıyorum hele bide bunları görünce offf yaw nasıl bepenicem bilmiyorum fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…