Gelinlik Modelleri Sipaydi Gelinlikler Albumu

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Bi çok Arkadaşımında desteği ile bilgisayarımda oluşturduğum Söz+Nişan+Düğün Albumumu Sizlerle de paylaşmak istedim.
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Secl,eccem,aslım
Gördüğünüz gibi bi sürü model var ve ben hala karar veremedim yani ben evlenene kadar size rahat uyku yok :roflol::roflol:

o pembe nisan icin düsügündügünüz modeLin arka böLümü cok hos,vuruLdum resmen modeLe ama ön böLümü nasıLdır ki bilmiyorumkismile

:lepi:
Vurma kısss cadolozz alsanaalsanasmile evlencezzzz bakıyoruzzbayanssulusmile güzel şeyler ekliyon aferimmaklinialirimsmile

Sen evlenee kadar model kalmaz merak etme bi döpiyes giyersin sen delikafadulden

o pembe nisan icin düsügündügünüz modeLin arka böLümü cok hos,vuruLdum resmen modeLe ama ön böLümü nasıLdır ki bilmiyorumkismile

Hımm annem öyle istiyor önüde üst kısmı gibi straptezdir modacılar ekler bişeyler

kızz ne sion sen be bende bundan çokk daha fazla model var bi ara eklemiştim ama bi kısmını

tasıması zor denilen gelinligi cok begendim ben bikac tane (C) aldım kaydirigubbakcemile2

bencede.. bosver milleti bikere giyceksin gelinlik dedigin agır durcak bakan süperr diyecek

Kesinlikle öyle tabikide benim beğenmem önemli olan.

Son Resimden itibaren hepsi ilk sayfada olsun diye ekleme yaptım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…