ustu senın yaptıgın gıbıde guzel
bende bu gelınlıgı almayı dusunuyorum ancak kalcadan baslattıgın anda bu model ölecek ve yandan v kısmı bence ellenmemelı
eylulde dugunum bu arada
Çok hoş hakikaten birleştirilen model. Eldiven biraz eski moda kalır sanki ama gelinlikte biraz 70'li yılları çağrıştırıyor, güzel bir konsept olabilir gelinlikle beraber.
tesekkur ederım cnm . degısık olsun ıstedım bıraz herkez askısız kullanıyor yada artık her yerde dantel var o yuzden böle dusundum. eldıvene gelınce dugun boyu kullanmam zaten anca takı sonuna kadar ama bakalım gelınlıge bı baslansın karar verıcem ona da
ustu senın yaptıgın gıbıde guzel
bende bu gelınlıgı almayı dusunuyorum ancak kalcadan baslattıgın anda bu model ölecek ve yandan v kısmı bence ellenmemelı
eylulde dugunum bu arada
tesekkur ederım cnm sana da sımdıden mutluluklar dılerım. daha dıkıme baslanmadı ay sonu provaya gıderım buyuk ıhtımal. artık o zmn uzerımde deneyerek karar vermek dha ıyı olucak sanırım
Bence sizin istediğiniz hali orijinal tek omuzlu halinden güzel oldu. Ayrıca yeterince göşterişli olduğu için herhangi bir eklemeye ihtiyacı yok diye düşünüyorum
Bence sizin istediğiniz hali orijinal tek omuzlu halinden güzel oldu. Ayrıca yeterince göşterişli olduğu için herhangi bir eklemeye ihtiyacı yok diye düşünüyorum
Ben de çok beğendim iki modelin birleşmiş halini hatta 2. gelinliği tek haliyle bile beğendim sade ve hoş sizin seçiminizle de güzel olacaktır. Bursaya selamlar ben orda okuduğum için çok seviyorum Bursayı. Mutluluklar.