Gelinlik Modelleri siparişi verilen gelinliğim

ustu senın yaptıgın gıbıde guzel
bende bu gelınlıgı almayı dusunuyorum ancak kalcadan baslattıgın anda bu model ölecek ve yandan v kısmı bence ellenmemelı
eylulde dugunum bu arada

Çok hoş hakikaten birleştirilen model. Eldiven biraz eski moda kalır sanki ama gelinlikte biraz 70'li yılları çağrıştırıyor, güzel bir konsept olabilir gelinlikle beraber.

tesekkur ederım cnm . degısık olsun ıstedım bıraz herkez askısız kullanıyor yada artık her yerde dantel var o yuzden böle dusundum. eldıvene gelınce dugun boyu kullanmam zaten anca takı sonuna kadar ama bakalım gelınlıge bı baslansın karar verıcem ona da

Hayırlı olsun canımmm... içinde sen olunca daha hoş olcak eminimki

cok tesekkur ederım tatlım:))))

ben de oradan aldım..gerçekten çok başarılı bri eyr ve çok ilgili bir bayan:)eminim seninkini de çok güzel dikecektir.

ıns tatlım cok tesekkurler. bende kadına cok guvenıyorum ama bakalım ıns mutsuz olmam.

ustu senın yaptıgın gıbıde guzel
bende bu gelınlıgı almayı dusunuyorum ancak kalcadan baslattıgın anda bu model ölecek ve yandan v kısmı bence ellenmemelı
eylulde dugunum bu arada

tesekkur ederım cnm sana da sımdıden mutluluklar dılerım. daha dıkıme baslanmadı ay sonu provaya gıderım buyuk ıhtımal. artık o zmn uzerımde deneyerek karar vermek dha ıyı olucak sanırım

hayırlı olsun...

tesekkurler

arabızda degısık fıkırlerı olan varsa gelınlık konusunda fıkır verebılırsınız bı kac degısıklık yapmam mumkun

Bence sizin istediğiniz hali orijinal tek omuzlu halinden güzel oldu. Ayrıca yeterince göşterişli olduğu için herhangi bir eklemeye ihtiyacı yok diye düşünüyorum

Bence sizin istediğiniz hali orijinal tek omuzlu halinden güzel oldu. Ayrıca yeterince göşterişli olduğu için herhangi bir eklemeye ihtiyacı yok diye düşünüyorum

tesekkur ederım cnm. farklı gozle bakınca belkı baska seyler gorulebılır dıye soruyorum :)))

aaa benım gelınlıgım cok gerılerde kalmıs ya :)))

Ben de çok beğendim iki modelin birleşmiş halini hatta 2. gelinliği tek haliyle bile beğendim sade ve hoş sizin seçiminizle de güzel olacaktır. Bursaya selamlar ben orda okuduğum için çok seviyorum Bursayı. Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…