çok güzel.ama eldiven olayını sevmedim ben pek
bncede gelinliginizz mukemmel....
Merhaba,
Photoshopta gönderdiğiniz alt ve üstü birleştirdim. Eteği de biraz üste çektim. Bence bu haliyle çok güzel. Birleşme noktasına kupon ekletmekten kastınız ne anlamadım ama bence hiç gerek yok. Naçizane bir gözlemim varsa o da gelinliklerin fotoğraflarıyla kendilerinin biraz farklı bir his verdiği. kendilerini 3 boyutta görünce ayrıntıları biraz daha süslü görünüyor. Merak etmeyin yani. Önce gelinlik ortaya çıksın, içinize sinmezse zaten sonradan ekletebileceğiniz bir şeydir herhalde. Ayrıca, gelin kemeri de düşünebilirsiniz, ikinci resimdeki gibi...
İnşallah güzel, kaliteli, mat bir kumaşla çalışırlar. Merak ettim, kaça anlaştınız acaba?
gelinlik çok güzelmiş
beğendim......
saol cnm umarım ıstedıgım gıbı olur. eldıven konusunda tam kararvermıs degılım ama bakıcaz bakalımmodelini beğendim.... anlattıklarını da gözümde canlandırdım,güzel bir gelinlik olacak gibi ......umarım istediğin şekilde dikerler....
Fakat eldiven konusunda sıcak bakmıyorum....
mutluluklar dilerim
valla çiğdemcim hoş bişiler anlatıyosun gibi
Ayrıca bende kesinlikle eldiven istiyorum
bence eteği model aldığınız gelinlik şifon, üstü model aldığınız gelinlik organze ile dikilmiş. cam organze kullanmasın da...fiyatı iyiymiş ama umarım malzemeden kaliteyi kırpmaz...
yüklediğiniz eldivenin altındaki tek omuzlu gelinliğe bayıldımmmm bence o olmalı harika bir modelmişşş
özellikle üst kısmını çok beğendim..nereye diktirtiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?