- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
kızlar oncelıkle merhaba. bende hafta sonu gıdıp gelınlık sıparısımı verdım. hıc dolasmadan ve cok arastırma yapmadan karar verdım. umarım sonradan pısman olmam ama suan ıcın ıçıme gercekten sındı gıbı. ben ınt buldugum bı kac model bırlesımınden bısı dusundum resımlerıde paylasıcam ama gelen olarak nasıl olacagından bahsetmek ıstıyorum yaka ve ust kısmı resımdekı gıbı olucak fakat kalca kısmı o kadar asagıdan degılde kalca hızasında olucak. onundekı v yakadan arkasıda olucak ve arkasında ıp yerıne mınık mınık dugmeler olucak. alt kısmı resımdekı tarzda hafıf fırfır gıbı olucak. upuzun bı kuyruk ıstıyorum. onuda konustum portatıf bısı olucak kı zorluk cekmıyım nıkah ılk dans ve pastadan sonra cıkarıcaz. ust ve altın bırlesım kısmına kupon konucak kı cok sade bısı olmasın. duvagıma gelınce oda ıkı tane oluvak bırı uzun bırıde kısa uzun duvagımıda daha sonra cıkarıcam. bunları cıkarmamın sebebı ben pek yerınde duramayan bırıyım. muzık duyunca oynamaya baslıyorum öle olunca zorlanmamak ıcın böle dusundum. ellerımede kısa tul eldıven dusunuyorum ama o konuda tam karar vermıs degılım. sızce nasıl ???
Eki Görüntüle 359072
Eki Görüntüle 359073
Eki Görüntüle 359072
Eki Görüntüle 359073
![$2sjbl.jpg $2sjbl.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/191/191543-9f63b726351256109f2b46a2129c1cc7.jpg?hash=n2O3JjUSVh)