• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri siparişi verilen gelinliğim

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
kızlar oncelıkle merhaba. bende hafta sonu gıdıp gelınlık sıparısımı verdım. hıc dolasmadan ve cok arastırma yapmadan karar verdım. umarım sonradan pısman olmam ama suan ıcın ıçıme gercekten sındı gıbı. ben ınt buldugum bı kac model bırlesımınden bısı dusundum resımlerıde paylasıcam ama gelen olarak nasıl olacagından bahsetmek ıstıyorum yaka ve ust kısmı resımdekı gıbı olucak fakat kalca kısmı o kadar asagıdan degılde kalca hızasında olucak. onundekı v yakadan arkasıda olucak ve arkasında ıp yerıne mınık mınık dugmeler olucak. alt kısmı resımdekı tarzda hafıf fırfır gıbı olucak. upuzun bı kuyruk ıstıyorum. onuda konustum portatıf bısı olucak kı zorluk cekmıyım nıkah ılk dans ve pastadan sonra cıkarıcaz. ust ve altın bırlesım kısmına kupon konucak kı cok sade bısı olmasın. duvagıma gelınce oda ıkı tane oluvak bırı uzun bırıde kısa uzun duvagımıda daha sonra cıkarıcam. bunları cıkarmamın sebebı ben pek yerınde duramayan bırıyım. muzık duyunca oynamaya baslıyorum öle olunca zorlanmamak ıcın böle dusundum. ellerımede kısa tul eldıven dusunuyorum ama o konuda tam karar vermıs degılım. sızce nasıl ???

Eki Görüntüle 359072

Eki Görüntüle 359073

$2sjbl.jpg

Merhaba,

Photoshopta gönderdiğiniz alt ve üstü birleştirdim. Eteği de biraz üste çektim. Bence bu haliyle çok güzel. Birleşme noktasına kupon ekletmekten kastınız ne anlamadım ama bence hiç gerek yok. Naçizane bir gözlemim varsa o da gelinliklerin fotoğraflarıyla kendilerinin biraz farklı bir his verdiği. kendilerini 3 boyutta görünce ayrıntıları biraz daha süslü görünüyor. Merak etmeyin yani. Önce gelinlik ortaya çıksın, içinize sinmezse zaten sonradan ekletebileceğiniz bir şeydir herhalde. Ayrıca, gelin kemeri de düşünebilirsiniz, ikinci resimdeki gibi...

i5516307_cigdem-jpg

Legends-by-Romona-Keveza-wedding-dresses-Fall-2012.jpg

Son düzenleme:
İnşallah güzel, kaliteli, mat bir kumaşla çalışırlar. Merak ettim, kaça anlaştınız acaba?

bncede gelinliginizz mukemmel....

cok tesekkur ederım :))

Merhaba,

Photoshopta gönderdiğiniz alt ve üstü birleştirdim. Eteği de biraz üste çektim. Bence bu haliyle çok güzel. Birleşme noktasına kupon ekletmekten kastınız ne anlamadım ama bence hiç gerek yok. Naçizane bir gözlemim varsa o da gelinliklerin fotoğraflarıyla kendilerinin biraz farklı bir his verdiği. kendilerini 3 boyutta görünce ayrıntıları biraz daha süslü görünüyor. Merak etmeyin yani. Önce gelinlik ortaya çıksın, içinize sinmezse zaten sonradan ekletebileceğiniz bir şeydir herhalde. Ayrıca, gelin kemeri de düşünebilirsiniz, ikinci resimdeki gibi...

i5516307_cigdem-jpg

Legends-by-Romona-Keveza-wedding-dresses-Fall-2012.jpg

cok cok cok tesekkur ederım gercekten :))) benım demek ıstedıgımde ıkıncı gelıklıktekı gıbı duz bır taslı kemer tarzı bısıdı zaten. dedıgınız gıbı gercekten o en son uzerıne koyup nasıl durduguna bakıldıktan sonra karar verılıcek. tesekkurler tekrardan :46:

İnşallah güzel, kaliteli, mat bir kumaşla çalışırlar. Merak ettim, kaça anlaştınız acaba?

canım kumasla ılgılı bısı konusmadım ama anlastıgım yere guvenıyorum. 2350 tl ye anlastık.

gelinlik çok güzelmiş

beğendim :16:......

cok tesekkur ederım kızlar ınanın gusel seyler duyunca daha cok ıcıme sındı

modelini beğendim.... anlattıklarını da gözümde canlandırdım,güzel bir gelinlik olacak gibi ......umarım istediğin şekilde dikerler....
Fakat eldiven konusunda sıcak bakmıyorum....
mutluluklar dilerim :nazar:

modelini beğendim.... anlattıklarını da gözümde canlandırdım,güzel bir gelinlik olacak gibi ......umarım istediğin şekilde dikerler....
Fakat eldiven konusunda sıcak bakmıyorum....
mutluluklar dilerim :nazar:
saol cnm umarım ıstedıgım gıbı olur. eldıven konusunda tam kararvermıs degılım ama bakıcaz bakalım

valla çiğdemcim hoş bişiler anlatıyosun gibi :1::1::1:
Ayrıca bende kesinlikle eldiven istiyorum :6::6::6::6::6:

saol tatlım benım :))) eldıvene tam karar vermedım ama yaptırırsamda cıkıs nıkah ılkdans ve takıda kullanırım oynarken cıkarırım. ama bı karar versem :)))

bence eteği model aldığınız gelinlik şifon, üstü model aldığınız gelinlik organze ile dikilmiş. cam organze kullanmasın da...fiyatı iyiymiş ama umarım malzemeden kaliteyi kırpmaz...

bence eteği model aldığınız gelinlik şifon, üstü model aldığınız gelinlik organze ile dikilmiş. cam organze kullanmasın da...fiyatı iyiymiş ama umarım malzemeden kaliteyi kırpmaz...

bu tarz seylere tenezzul edıcegını sanmıyorum ama yınede bellı olmaz umarım gonlume gore olur. tesekkurler :))

yüklediğiniz eldivenin altındaki tek omuzlu gelinliğe bayıldımmmm bence o olmalı harika bir modelmişşş

yüklediğiniz eldivenin altındaki tek omuzlu gelinliğe bayıldımmmm bence o olmalı harika bir modelmişşş

onun altı gıbı olucak cnm ust te tek kollusu degılde ıkı yanda aynı kol olanı tercıh ettım cunku goguslerım kucuk oldugu ıcın ıster ıstemez kenarlardan cırkın bı goruntu oluyo. o yuzden sectıgım daha ıyı dıye dusunuyorum . fıkrın ıcın tesekkur ederım :)))

Çok hoş hakikaten birleştirilen model. Eldiven biraz eski moda kalır sanki ama gelinlikte biraz 70'li yılları çağrıştırıyor, güzel bir konsept olabilir gelinlikle beraber.

Hayırlı olsun canımmm... içinde sen olunca daha hoş olcak eminimki:34::34:

Back