- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
Geçenlerde televizyonda bir lokman hekimde duydum daha sonra nette araştırdım zararlı birşey olmadığına karar verip denemeye karar verdim.Malum 7 senedir her kış hatta yaz aylarında bile tekrarlayan ve beni artık usandıran bir sorunum.Her gripi antibiyotiksiz sonlandıramam burun spreylerine tuzlu su damlalarına bağımlı biri olmam moralimi çok bozuyodu.mafoldumbenBugün tam bir hafta oldu çörek otu yağını burun spreyi kutusuna koydum,sabah akşam her burun deliğine 2-3 defa sıkıyorum ilk günler boğazımı çok yaktı heralde devam edemiycem dedim ama azmettim eğer çare olucaksa buna katlanılır şimdi okadar yakmıyo burnuma sıktıktan sonra birkaç dakika uzanıyorum sonrada 10 dakika lavobanın başından ayrılamıyorum genzimden sarı sarı iltihap geliyor(afedersiniz ama bu hastalığın sorunuda bu zaten)umutluyum inşallah 1 ayın sonunda tamamen iltihaplar kuruycak :hooray:çörek otu yağı mikropları ve iltihapı kurutuyomuş.Bu sorunu yaşayan birçok arkadaşımın olduğuna eminim sonucu sizinle paylaşıcağım :teytey: