- 18 Şubat 2024
- 108
- 8
-
- Konu Sahibi Seyyarbiri
Can güvenliği için yola devam edilmeli,durulmamalı muhattap olunmamalı. Yolları babasının yolu zannediyor bu şehir eşkiyaları.Sizce bu durumda ne yapılmalı
Görsem bende yol verirdimBen genelde veriyorum. Fakat trafikte inatlaşmayın ortalık manyak dolu.
Bu tiplerle başa çıkılmaz can güvenliğiniz için diyorum.Görsem bende yol verirdim
Taksi şoförleri bunu ısrarla yapıyor. Sağ dolu, önüm dolu ama gözümü alacak şekilde tampona yaklaşıp sinyal veriyor. Yol müsaitse cekiyorum o ayrı.Bugün trafikte bi adam arabayı önüme kırarak sinyal verdim niye yol vermiyorsun dedi bağırarak. Arabada karısı ve çocuklarıda vardı. Ben sinyalini görmedim. çünkü aynı mesafedeydik bende sağ şerite geçip arabanın yanına yaklaştım sinyal verdin diye önümemi kırmak zorundasın dedim. Sola sinyal verip bende adamın önüne kırdım. adam uyanıklık yapıp lambaları atlamak için sol şeride sola dönenlerin yoluna girmiş üstüne sinyal verdim neden yol vermiyorsun diye bana kızıyor. Sizce bu durumda ne yapılmalı
Bugün haberlerde yeşil ışık yanınca 5 saniye geç çıktı diye adamı bicaklamislardiMuhattap olmayın asla manyak çok...
Bugün haberlerde yeşil ışık yanınca 5 saniye geç çıktı diye adamı bicaklamislardi
Ben de. İnsanlar öldürmekten korkmuyor artık.Valla bulaşan olursa da asla durmam, camı kapıyı açmam vınlar giderim ... toplumda siddet iyice yayıldı kaçın
Hayır sinyal veren uygun bir anda yola girer. Sinyal vermeyi bir meziyet zannetmiş. Sinyali sen gerinde olan araçları bilgilendirmek için kullanırsınBugün trafikte bi adam arabayı önüme kırarak sinyal verdim niye yol vermiyorsun dedi bağırarak. Arabada karısı ve çocuklarıda vardı. Ben sinyalini görmedim. çünkü aynı mesafedeydik bende sağ şerite geçip arabanın yanına yaklaştım sinyal verdin diye önümemi kırmak zorundasın dedim. Sola sinyal verip bende adamın önüne kırdım. adam uyanıklık yapıp lambaları atlamak için sol şeride sola dönenlerin yoluna girmiş üstüne sinyal verdim neden yol vermiyorsun diye bana kızıyor. Sizce bu durumda ne yapılmalı
Sinyal verdim diye atlayamaz. Sinyali vericek ve bakacak araba geliyormu sonra seridini degistirecek. Oyle sinyal verdim hop yol benim diye birsey yok. Arac kameralari var onlardan alin herseyi kaydediyor gerekli oldugunda polislere gosterebilirsiniz. Ama aracinizdan sakin cikmayin dursaniz bile. Polisin gelmesini bekleyin.Bugün trafikte bi adam arabayı önüme kırarak sinyal verdim niye yol vermiyorsun dedi bağırarak. Arabada karısı ve çocuklarıda vardı. Ben sinyalini görmedim. çünkü aynı mesafedeydik bende sağ şerite geçip arabanın yanına yaklaştım sinyal verdin diye önümemi kırmak zorundasın dedim. Sola sinyal verip bende adamın önüne kırdım. adam uyanıklık yapıp lambaları atlamak için sol şeride sola dönenlerin yoluna girmiş üstüne sinyal verdim neden yol vermiyorsun diye bana kızıyor. Sizce bu durumda ne yapılmalı
Kendimi ispatlamak gibi bi çabam yok sinyalini görmediğim bi araç sahibi bana bağıramaz… 7 yıldır araba kullanıyorum böyle bir şey ilk defa başıma geldi ve direksiyon eğitmeniyim 3 senedir sinyali görsem yol verirdim… gideceğim yere 5 dk geç gideyim benim için çokta önemli değil… üslup çok önemli kusura bakmayın sinirlerime hakim olamıyorum… arabada arkadaşım ve çocukları olmasaydı daha kötüsü olurduda dua etsin…Trafikte inatlaşmanın sonuçlarını hergün TV de görüyoruz maalesef.
Bunu bile bile hala aynı tavrı sergileyen , sinirlerine hakim olmayan insanları gördükçe şaşırıyorum.
O önüme kırdı , yok sağıma kırdı . sonra ben önüne geçtim soluna kırdım vs ... tarz eylemler size ne kazandırıyor. Kendinizi mi ispatlıyorsunuz , egonuz tavan mı yapıyor ?
Can güvenliğin için , kendin için , ailen için alttan alan her zaman sen olmalısın. 4 sn sonra çekip gidecek yol sana kalacak zaten.