Sinuzite çare acı kavun ama dikkat

usimal

hayallerim gerçek olsa
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
206
0
ben sinuzite çareyi acı kavunda buldum bilirsiniz belki acı kavun yada cırt atan derler kavuna benzer yabani bir meyve ama zehirlidir haberiniz olsun sadece 2 şer damla bununuza damlatın ilk damlatınca biraz yakıyor offf dedirtiyor hatta nerdende kalkıştım ben bu işe ama sonra şapır şapır burnunuz akmaya başlıyor su gibi damla damla ve sapsarı ben 7 yıldır çok rahatım bu yıl başladı gene baş ağrılarım çıkıp bulacağım acı kavun ama tekrar ediyorum 3-4 damlası acayip zehirler

onun ayarını tutturmak zordur arkadaşlar daha beter yapar. herkesin vücudu farklıdır.
iki damla diye kestiremezsiniz. bazılarına bir damla bile çok etki eder. en yakın
arkadaşıma demişlerdi kaç gün boyunca yüzü gözü şiş oldu bi türlü inmedi.
doktora gittik doktor acı kavun kullanmadınız değil mi diye arkadaşa sordu.
tabii arkadaş panik yapıp yok dedi ben kullanmam öle şey diye. doktor uzun uzun anlattı
zararlarını. korktum ben de. ayarı tutturamazsanız sorun büyük olur yine de siz bilirsiniz.
ağrısını bilirim allah kolaylık versin.

Yapmayın etmeyin arkadaşlar..asit bu..şakaya gelmez..cok ağrınız varsa en fazla enfiye alın(hapşırık tozu) 6-7 kere hapşırın rahatlarsınız..ben 15 senedir kronik sinüzitim..ameliyat olucam yakında ama böyle birşeye asla cesaret etmem (acı kavun vs) göz sinirleri buruna cok yakın..üstte beyin var yanda gözler var..arkada şah damarları geciyor..mazallah göz damarın bir tahrip olursa körsün..bölgenin kritikliğini göz önünde bulundurun..doktora gidin..balon sinapsi diye yeni yöntem cıkmıs gül gibi kanamasız ameliyat olun eve gidin..

ayrıca acı kavun zehir değil asit..hem de en güçlülerinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…