merhaba geçmiş olsun öncelikle ben de sinüzit vardı bana da geçmezse ameliyat demişlerdi ama ben antibiyotik tedavisiyle birlikte sıcak su buhaarı yaptım bunu her gün 10 dakika yaparsanız sinüzler inanılmaz derecede boşalıyor suya kekik veya papatya atıp kaynatın masaya koyup başınıza havlu örtün ilk anda çok sıcak gelir arada açabilirsin sıcak olursa 10 dakika sonra tuzlu suyla buruna lavaj yapın ameliyat sinüzitte biraz zor kanama riski oluyor gene de siz bilirsiniz burun lavajını da avcunuza tuzlu suyu alıp bir burnunuza çakip başınızı kaldırın ve yutmadan ağıza gelen salgıyı tükürün çok iyi temizliyor bu şekilde kurtulabilirsiniz inşallah geçmiş olsun tekrar
merhaba tedavide bayağı yol almışsınız antibiyotiklerle adet arasında bir bağlantı olmaz aksine enfeksiyon varsagenital organlaarda onlarıa iyilrştirir.baş ağrıs geçmediyse soğuktan koruyun ve kulak yoluyla soğuk giridği için mutlaka dışarı çıkarken kulağınıza temiz bir peçeteyle tıkayın bu yaptıklarınız zaten geçirir ayrıca migren yönünden de bakmak gerek diye düşünüyorım tekrar geçm,ş olsun