ben doktora her gittiğimde antibiyotik burun damlası ve ağrı kesici verip yolluyolar 1 hafta geçiyor sonra tekrar başlıyor 6 yaşımdan beri çekiyorum bu derdi :gitme:
geçmiş olsun... antibiyotikle ilgili mi söyledikleriniz? :26:
tamamen biteceğini zannetmiyorum ben zaten..belki amelyatla..allah yardımcımız olsun
bendede var sinüzit, galiba migrene çevirdi bazen başım o kadar kötü ağrıyorki ölmek istiyorum, akşamları karanlıkta oturuyorum, sese tahammülüm yok, burnum sanki 1000 ton ağırlığında. okyanus suyu denen bişey aldım belki burnumu rahatyatır biraz. :2:
Selam.Benimde kronik sinüzitim vardı(büyük bir keyifle vardı diyorum artık yoookkkk..)Ne kadar kötü bir ağrı olduğunu çeken bilir.Saçlarımı yolardım ağrıdan.Geçen yaz Enfiye tozu ve bir kaç bitkisel karışım kullandım.En ufak bir şikayetim kalmadı.
1 çay kaşığı karışımı (toz) burnunuza çekip 20 dakika kaynar suyun üzerine eğilerek bekliyorsunuz..2-3 gün inanılmaz bir burun akıntınız oluyor.(3-4 rulo peçeteyi yanınızdan ayıramayacaksınız : )) )
Aktarlar 6 ayda bir tekrar öneriyor ama ben hala ihtiyaç duymuyorum.
Bana Ankara Ulus Baharatçılar çarşısından almışlardı.Fiyatıda 2 tatlı kaşığı kadarı 25 ytl ydi.
Bulunduğunuz illerdede mutlaka aktarlarda vardır.
Sağlıkla kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?