• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinüzit ve migren derdi

prettymamyy

Bebegim sen benim mucizemsin ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
272
192
18
kızlar su an agrıdan ölüyorum... Birden fena sekılde gırıyor bu ıllet.. Migren hastasıyım zaten. Ikı sene once burun amelıyatında sinüzit oldugumuda ogrenmıstım. Ağrı kesıcıler hak getıre ıse yaramıyor bıle.. Daıma bas agrısına alısıgım. Ağrı esıgım hayli yüksek. Ama ıkısı bırde olunca beter. Bu durumu yasayan ve bitkisel onerısı olan var mı. Sinüzitin ameliyatı olduğunu bılıyorum ama bıcak altına yatmak ıstemıyorum acıkcası.

Saçımı yıkadıktan sonra kurutmak kesinlikle huyum değil ve sinüzit var bende de. Varsa bir çözümü ben de alabilirim :/

Ahh ıste cok kotu bırsey bu ya ... Ben kurutuyorum ylne ıse yaramıyor. Sinüzit baslayınca mıgrende tetıklenıyor. Sinüzit agrısının 10 katını dusun canım :(

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle .... diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. .... sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz ...., çok geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle ... diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. .... sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz ...., çok geçmiş olsun
Araştırdım şimdi ama pek bilgi yok. İnstagramda ve sitesinde de açıklayıcı fazla bilgi yok. Biraz anlatabilir misiniz ne zaman tedavi oldunuz ve nasıl ulaştınız. Güvenilir mi? İlaçsız demişsiniz peki ne kullandınız? Migreni tetikleyen yere mineral yollamak ilginç geldi. Doktorlar neden yapamıyor ki acaba bunu? İçeriklerini bilmeden kullanmak ürkütücü gibi sanki. Sağlık bakanlığı onaylı mı acaba? Siz ne kadar sürede fayda gördünüz?
Cevap yazarsanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ortak bir tanudı,
Araştırdım şimdi ama pek bilgi yok. İnstagramda ve sitesinde de açıklayıcı fazla bilgi yok. Biraz anlatabilir misiniz ne zaman tedavi oldunuz ve nasıl ulaştınız. Güvenilir mi? İlaçsız demişsiniz peki ne kullandınız? Migreni tetikleyen yere mineral yollamak ilginç geldi. Doktorlar neden yapamıyor ki acaba bunu? İçeriklerini bilmeden kullanmak ürkütücü gibi sanki. Sağlık bakanlığı onaylı mı acaba? Siz ne kadar sürede fayda gördünüz?
Cevap yazarsanız çok memnun olurum.
Ben ortak bir tanıdığım vesilesiyle kullandım ürünü. Başta çok tereddüt ettim ne yalan söyliyim. ama ilaç vs değil. Suya katılan bir toz. beş ay boyunca kullandım ama kullanırken bir çok gıda ürününden feragat ettim. İlk önce zaten yememeniz gereken gıdaları söylüyorlar, peynir, sucuk, salam, maya, fıstık ezmesi vs. Ben toplam 5 kutu kullandım yani 5 ay hergün bir bardak suya katıp içtim. gıda takviyesi olarak geçiyor.

Burun ameliyatina girerken alsalardi keske. Ben oyle yaptim. Her hafta iki defa yedigim ignekerin antibiyotiklerin haddi hesabi yojtu.sobra doktorum artik ameliyat etmemiz sart olmuyor boyle dedi ve okdum cok sukur iki senedir ne bir agri ne bir hastalik. Iki senede migrenim bir defa ttuttuu. Ondada duymuatum internetten bir su bardagina bolca limon ve tuz dok. O suyu ic canim. Bir tanede parol ic hemen kesiyor

kızlar su an agrıdan ölüyorum... Birden fena sekılde gırıyor bu ıllet.. Migren hastasıyım zaten. Ikı sene once burun amelıyatında sinüzit oldugumuda ogrenmıstım. Ağrı kesıcıler hak getıre ıse yaramıyor bıle.. Daıma bas agrısına alısıgım. Ağrı esıgım hayli yüksek. Ama ıkısı bırde olunca beter. Bu durumu yasayan ve bitkisel onerısı olan var mı. Sinüzitin ameliyatı olduğunu bılıyorum ama bıcak altına yatmak ıstemıyorum acıkcası.
Sinuziti bilmem ama migren icin sari kantaron kapsulu duydum onu arastrmaktaym bende

Kafanizdan hacamat olmayı denediniz mi? Hem migren hem sinüzit bende de var, baş ağrısı hergun cekerim eksiksiz ama bazı günler dayanamadıgım şiddette ağrılar olur neredeyse ağlayacak kadar. Kendimi karanlık odalara kapatıp uyumaya çalışırım ama çoğu zaman o da fayda etmez. Ağrı kesicilere de bağışıklık kazandım artık gecirmiyor.
İşini iyi yapan biriyle hacamat konusunda görüşün derim. Kafamın 3 yerinden yaptırdım, kulak arkalarının az aşağısı ve topuz yaptığımız yer. İnanılmaz faydasını gördüm aylarca rahat ettim ama bunu birkaç ay aralıklarla tekrarlamak gerekiyor. Şimdilerde yine başladı ağrılar tekrar yaptircam, netten araştırın hacamatın migrene faydalarını, kesinlikle öneririm.

•ensenize buz koyun
•duş alin sac diplerinize masaj yaparak
•fon makinasiyla saclariniza isi verip havluyla sicakken sarip bekleyin
•limonun suyunu sikip posasina tuz ekip yiyin isterseniz sonradan suyunuda tuz dokup icebilirsiniz ama ben posasindan daha cok fayda gordum

Saçımı yıkadıktan sonra kurutmak kesinlikle huyum değil ve sinüzit var bende de. Varsa bir çözümü ben de alabilirim :/
Deniz suyu veya etrafınızda bulabiliyorsanız okaliptüs yaprağını kanatarak buğu yapabilirsiniz. Bulamıyorsanız sağ okaliptüs yağını kaynayan suya damlatmanız da yeterli olur. Islak saç veya alın bölgesinin soğuk alması gibi durumlardan kaçınmalısınız.
Diğer bir yöntem de sinüs bölgenize adaçayı mersin gibi yağlarla masaj uygulayabilirsiniz.

Back