Sinüzit midir?

demeterrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
21
1
0
İstanbul
Yaklaşık 1 haftadır gözlerimin üzerinde yani alın kısmında bir ağrı var. Hani güneşten gözlerinizi kısarsınız da alın kısmınızda bir ağrı oluşur ya. Özellikle 2 gün önce aşırı şiddetliydi ben de bunun üzerine bir nöroloğa gittim. Doktor kusma, titreme, bayılma, ellerde uyuşukluk gibi belirtiler olmadığı için kötü bir şey olmadığını düşünüyorum sinüzit olabilir bu yüzden başın ağrıyor olabilir dedi ve sinüzit için ilaç tedavisine başladım. Geçmezse tekrar gel MR çektirelim dedi. Sizce bu sadece sinüzit midir? Bu ağrı gün içinde beni çok zorluyor öyle böyle değil. Çalışamaz duruma getiriyor. Bu şekilde bir problem yaşayan arkadaş var mı merak ediyorum.

geçmiş olsun,epey olmuş konunuz açılalı ben yeni gördüm: )
aynen sizin şikayetleriniz bende de vardı.yalnız benim özellikle göz çevrem ve başımın üstü inanılmaz ağrıyordu.aylardır devam etti ağrılarım ve her gün ağrı kesici almaktan nefret ediyordum.aynen dediğiniz gibi bir nöroloji doktoruna gittim,kanımda mikrop varmış,bazı değerlerim epey düşüktü bir ilaç verdi,geçti,ilaçtan sonra tekrar başladı.bu sefer işyeri hekimine gittim,dr göz çevreme ve alnıma bastırdığında fazlaca ağrı hissettim ve sinüzitimin olduğunu öğrendim.zinnat diye bir ilaç verdi ve şu anda gerçekten çok iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…