Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor sinüsün dolu dedi. bu sinüzit miyim demek?
ayrıca geçmeyen öksürük var. bundan kaynaklı olabilir mi?
bilen varmı hanımlar?
bence ciğerden ama ciğer röntgenine temiz dediSinüsler burun üstü ve alın kısmında
Dolu ise sinüzit geçirmiş ya da geçiriyor olabilirsin
Geniz akıntısı yapabilir
Öksürük ciğerden mi geliyor boğazda mı sadece?
sinüs röntgeni çekti. sol sinüsün dolu ama yeni değil bence dedi. eskiden beri var dediGeniz akıntısı ve öksürük yapar. Ağız kokusu yapar. Baş ağrısı, yüzde ağırlık hissi. Aşağı baktığında bıçak saplanır gibi ağrı.
Benim alındaki sinüslerim doğuştan yokmuş.
Diğerleri de yaz kış dolu zaten.
Röntgen çektirdin mi?
Eskiden gelişmiş sinüs doluluğu bende de vardısinüs röntgeni çekti. sol sinüsün dolu ama yeni değil bence dedi. eskiden beri var dedi
anladım çok teşekkürler.Bende de sinüzit var geçenlerde yine çok fena baş ağrısı yaşadım doktora gittim röntgende sağ tarafım dolu çıktı. Doktor ameliyat bile dedi ama ilaçları kullandım iyiyim şimdilik ameliyat düşünmüyorum.
Bende aşırı bir baş ağrısı yapıyor son seferinde her eğildiğimde sanki sağ tarafımdan beynim akıyormuş gibi bir acı hissettim.
Saçlarınız ıslak gezmeyin yaz kış mutlaka kurutun, sinüziti tetikliyor. Ayrıca doktorum bana aşırı soğuk ve sıcak şeyler yiyip içme demişti. Geçmeyen öksürükte sinüzitten kaynaklı olabiliyor ben kışın bir nezle/grip olsam bütün kış öksürüğüm geçmiyor malesef.
Keçiboynuzu öksürüğüde kesiyor..
Evet cnm soguk press olacak ama eczlerde satılıyorKeçi boynuzu pekmezi mi?
Evet cnm soguk press olacak ama eczlerde satılıyor
Bu arada d vitamini takviyesi var.. Enfeksiyonlara karsı cok Önemli. Saglık ocagında olcturun dr size damla veya ampul verecektir
Kışa girmeden once baslayın ve aradaki farkı ilk seneden itibaren goreceksiniz
Masallah grip bile olmuyorum artık
Birde hamile kalabilseydim iyiydi :)
bu sinüzit demek değildir bence, sadece boşaltman gerekli. internette bunun için yöntemler var bakabilirsinizdoktor sinüsün dolu dedi. bu sinüzit miyim demek?
önceden beri varmış dedi
bilen varmı hanımlar?
Sinüzit öksürük baş ağrısı gibi etkenler oluşturabilir. Saçını ıslak bıraktığında bile sinüsler doluyor ama tıkanıklık varmı?doktor sinüsün dolu dedi. bu sinüzit miyim demek?
önceden beri varmış dedi
bilen varmı hanımlar?