• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinüs ameliyatı olan varmı?

dantegibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
328
276
103
40
merhaba doktorum bana sinünlerimin tıkalı olduğunu ve bunun akut hale geldiğini ve hep tekrarlayacağını söylüyor. ayrıca iki tarafımda da et var. sizceolmalımıyım daha önce olan varmı?

valla benimde burun eti kemik eğriliği ve sinüzit var bir doktor ameliyat dedi ben çok korktuğumdan başka doktora gittim o da burun etlerini lazerle yakalım bakalım biraz daha rahatlarsın dedi 3 hafta önce yaktırdım şuan çok rahatım dyemem soğuk algınlığı oldum üzerine düzelmeye çalışıyorum burnum tıkalı hala iyileşmedi çünkü ama genzimde nefesi hissediyorum

merhaba doktorum bana sinünlerimin tıkalı olduğunu ve bunun akut hale geldiğini ve hep tekrarlayacağını söylüyor. ayrıca iki tarafımda da et var. sizceolmalımıyım daha önce olan varmı?
Esim olmustu amelyat oncesinde cok cekmisti bas agrisi falan da cok yapiyordu kolay bi ameliyat ve simdi de cok rahat

ama tekrarlama şansı çok yüksekmiş dotor banda dedi senin artık aut olmuş dedi değermi diye düşünüyorum?
Buna siz karar verin cok rahatsiz ediyorsa evet deger tekrarlama sansi var ama kesinlikle tekrarlayacak diye bisi de yok

Back