- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten onlar odesin demedim hicbirzaman durumlarida yoktu zaten.. ama kaynim evlenince olmayam.durumlarinda odemeyi napip edip yarattilarr, neden by ayrimcilik. borc harc icinde gelip bende desirmeleri beni sinirlendiriyor.şimdi borçları yapan eşinizse eşinizin ailesinin o borçları ödeme zorunluluğu yok bence, ama size kalkıp evlenirken hiç bir destekte bulunmadıysalar sizden şunu alın bunu alın demeleri çok ayıp üstelik borç öderken siz...
Benim.kocam bildigin mal! Ben ona bisey dedigim an ben hep haksizim, kavga gurultu. Ondan ona demiyom bile sorun olunca direk kendisine ben diyom! En son olaysa dedim zaten. Ogullariyin hepsinde borc var. Neden ayiriyorsun hepsi karisiyla senelece mutsuz oldu bu borclar yuzunden..neden sadece onun borcunu ustlenme geregi buldunn. Hele.bide onun haberi olmadan karisiyla kavga etmesinler yeterki diye. Biz birbirmizi jer borcta yiiyoduk bunu bile bile para isriyodun bizden hicmi kavga ederler diye bizde dusunmuyodunKaynananiz sinsi degil, oldugu gibi davranmis. En bastan demis yapamam diye, farkli birsey de olmamis zaten. Siz asil esinize hesap sorun, hic hesapta yokken cikan borclar yuzunden buradaki sinsi kisilik esiniz oluyor. Eltinize yapilan seyler de esinize sorun kaynanaya degil. O oglu oldugu halde anne bana yapmadin kardesime yapiyorsun diyemiyorsa sizin birsey demenizin hic bir anlami yok.
para falan izteyince kadin bana soruyoki zaten ogluna sormaz. Evin gelir giderleriyle ben ilgilendigim icinKvnin bir sucu yok gizli gizli degil aleni yapmis herseyi
Kocan gormedigi icin suclu
Sen de cok yuzgoz oldugun icin suclusun
Sen bide onlara sor onlardan iyisi yok. Zaten eskisi kadar gidip gelmiyom. Muhattapta olmuyom.1- Sana yapılmamış sen niye onların borcunu ödedin bu kadar sıkıntı içinde yüzsüzlermiş sen niye yüzsüzlüklerine bu kadar değer biçtin
2- Bu kadar paracı birinden keşke ocak için para istemeseydin, bütün bunlar unutulur o ocak yüzüne vurulur.
Vallaa bana yaptiklarindan sona az bile diyom kocam olacak adama.. onun yaptiklarini yaz yaz bitmez. Zaten kv artik vermeyecem vermesinede yussuz kari yeri gelince gizli sakli ogluna soruyor oda hep verir!Öncelikle üslubunuzu hiç beğenmediğimi söylemek istiyorum. Şerefsiz diye hitap ettiğiniz o kişiyle evlisiniz unutmayın. Kayınvalideniz evet açıkça haksızlık ediyor ama bunu düşünerek bir ömür geçirmeyin. Zaten borçlarınızı ödemiş evinizi almışsınız. Bana kalırsa zaten yardım etmesinde yardım etse bu sefer evine hükmetmeye kalkacak. İnsanın kendi yağında kavrulması kadar güzel bir şey yok bu hayatta. Bizde eşimle her şeyimizi kendimiz yaptık evimizi aldık borcun bitmesine de 1 yılımız kaldı. Bundan hiç gocunmadım bugüne kadar hiçbir yardım da beklemedim. Kayınvalideniz sizden maddi olarak bir şey istediğinde "kimseden yardım beklemiyorum kendi kendimize yetiyoruz kimseye de yardım edecek kadar iyi durumda değilim" deyip kestirip atabilirsiniz.
Ben kucuk kaynim evlenene kadar 5 kurusun lafini etmedim. Gelinlik alacak parasi yoktu onu bile ben verdim! Benim cok hakkimi yedi.. onlar evlendikten sonaki davranislari gorunce yaptigi haksizligin 1de susstum 2de gormezden geldim ama ardi arkasi kesilmeyince bende tavrimi sergiledim!Kaynananız az değil ama brnce sizde az değildiniz. Yok şunu almış bunu almış. Yok harçlık vermiş yok vermemiş. Bu kadar para lafı eden bi insanın masum olduğuna gözümle görsem inanmam.
Aynı uslubu eşinizin ailesine karşıda sergiliyosanız gayet normal bu davranışları.
hanım efendi kocasına kızamadıkça kv ye dolmuş herhalde ebru abla
yönü yanlış
Evet öyle daha kolay oluyor canım.
Çünkü o zaman boşan denecek.
Konu tl degil. Burdaki yapilan ayrimcilik ve haksizlik.konunuz yüksek dozda "TL" içeriyor.
okurken kişiliğim değişti, paragöz oldum.
kimse size biley yapmak zorunda değil. Ortada bi haksızlık varsa bu ancak eşinize yapılmış olabilir. Kaldı ki oda çıkardığı borçlarla bolca haketmiş görünüyor.Ben kucuk kaynim evlenene kadar 5 kurusun lafini etmedim. Gelinlik alacak parasi yoktu onu bile ben verdim! Benim cok hakkimi yedi.. onlar evlendikten sonaki davranislari gorunce yaptigi haksizligin 1de susstum 2de gormezden geldim ama ardi arkasi kesilmeyince bende tavrimi sergiledim!
Birsuru borc odedim hicbiseydende eksik kalmadim. Allahima sukurler olsun. Kivranma soz konusu yok bu yuzden. Hicbirinden 5 kurus aldigim yok!Kadin seni istememis diye hic bisey yapmiyor , bence kendini kücük düsürme kaldiki yardin bile etsekabul etme ..
Dik dur ! Daha cok cildirir kadin , senin böyle kivrandigini gördükce eminim hosuna gidiyordur ..
Esimin borclari ayri konu onun savunur tarafi yok zaten cok kavgalarda yaptik. Kaynanam olacak kadin bize bisey uapmak istemiyosa bizdende bisey istemesin ozaman!yapmaya gelince yok. Sikisik oldugunda kendini acindirmayi biliyor ogluna. Ozamanda bir zahmet piyasa disinda olsun.kimse size biley yapmak zorunda değil. Ortada bi haksızlık varsa bu ancak eşinize yapılmış olabilir. Kaldı ki oda çıkardığı borçlarla bolca haketmiş görünüyor.
ödemeseydin?Esimin borclari ayri konu onun savunur tarafi yok zaten cok kavgalarda yaptik. Kaynanam olacak kadin bize bisey uapmak istemiyosa bizdende bisey istemesin ozaman!yapmaya gelince yok. Sikisik oldugunda kendini acindirmayi biliyor ogluna. Ozamanda bir zahmet piyasa disinda olsun.
İste para istediginde bir defa dirsek gosterivereydin tekrar tekrar isteyemezdipara falan izteyince kadin bana soruyoki zaten ogluna sormaz. Evin gelir giderleriyle ben ilgilendigim icin
Simdiki aklim olsa pog oderdim!! Kaynim evlendikten sona asil yuzu cikti ortaya!! Babamin evinde borcsuz harcsiz baskalarinin riskini yememeyi cok iyi ogretti babam!! Bunlarsa bunu gorunce shok oldum!! Biz nasil ogrendiysek oyle devam.ettim!! Bundan sonra gec kalmista olsam. Nah alirlar!M
ödemeseydin?
Haciz onların evine gelmiş ödemesen mecbur onlar ödeyecekti. Sen bide gözlüğün parasını ödedim diyosun. Kadın seni zaten istemiyo muş sen ne bekliyodun ki. İki para verince can ciğer olacağınızı mı?