sinsi kaynana

şimdi borçları yapan eşinizse eşinizin ailesinin o borçları ödeme zorunluluğu yok bence, ama size kalkıp evlenirken hiç bir destekte bulunmadıysalar sizden şunu alın bunu alın demeleri çok ayıp üstelik borç öderken siz...

şimdi borçları yapan eşinizse eşinizin ailesinin o borçları ödeme zorunluluğu yok bence, ama size kalkıp evlenirken hiç bir destekte bulunmadıysalar sizden şunu alın bunu alın demeleri çok ayıp üstelik borç öderken siz...
Bencede cok ayip yussuzler iste ne deyim. Gercekten biktim!

Evet o serefsiz... kaynimin odedigi borcta kaynimin.. onu oduyor ama.

Öncelikle üslubunuzu hiç beğenmediğimi söylemek istiyorum. Şerefsiz diye hitap ettiğiniz o kişiyle evlisiniz unutmayın. Kayınvalideniz evet açıkça haksızlık ediyor ama bunu düşünerek bir ömür geçirmeyin. Zaten borçlarınızı ödemiş evinizi almışsınız. Bana kalırsa zaten yardım etmesinde yardım etse bu sefer evine hükmetmeye kalkacak. İnsanın kendi yağında kavrulması kadar güzel bir şey yok bu hayatta. Bizde eşimle her şeyimizi kendimiz yaptık evimizi aldık borcun bitmesine de 1 yılımız kaldı. Bundan hiç gocunmadım bugüne kadar hiçbir yardım da beklemedim. Kayınvalideniz sizden maddi olarak bir şey istediğinde "kimseden yardım beklemiyorum kendi kendimize yetiyoruz kimseye de yardım edecek kadar iyi durumda değilim" deyip kestirip atabilirsiniz.

Kaynananız az değil ama brnce sizde az değildiniz. Yok şunu almış bunu almış. Yok harçlık vermiş yok vermemiş. Bu kadar para lafı eden bi insanın masum olduğuna gözümle görsem inanmam.
Aynı uslubu eşinizin ailesine karşıda sergiliyosanız gayet normal bu davranışları.

Çok fazla takıyosun alınan alınmaynları madem her türlü kötüsü yapma o zaman ..eşin ne diyebilir ki sonuçta onun borçları yeter de artar bile. Benim kaynanamla aramızda iki saat var ilk altı ay aynı apartmanda oturuyorduk hâlâ o psikolojiyi atlatamadım. Zil çaldığında korkuyorum acaba o mu diye :))) anlayacağın herkeste ya daha kötüsü yadabi tık iiyisi var ama sen çok yüz vermişin

Canim benim kv de bizim dugunden 1 at once kaynima 15.000 tl kredu cekmis borvu varmid ama ne borcu belli degil
Bizde o sira deli gibi para ariyoruz arabayi mi satsakkredi mi ceksek borc mu alsak diye...
Esim 26.000 tl kredi cekiyor dugun icin 10.000 tl faiz oduyoruz eeee mubsrek kadin bize cekseydin o zaman krediyi biz sana faizsiz ofedeydik yok olmaz
Sonra kaynim o paranin ustund bir guzel yatti odemiyor geri bizde bosuna faiz oduyoruz
Arsda aklima gelince feli oliyorum vallahi

Kvnin bir sucu yok gizli gizli degil aleni yapmis herseyi
Kocan gormedigi icin suclu
Sen de cok yuzgoz oldugun icin suclusun

Yurtdışındasınız sanırım. Evet burda ödenmesi gereken şeyler hep mektupla gelir ve önemsemeyip kenara atılırsa katlana katlana çığ gibi olur burda sorumsuz olmak çok daha felaket.ben de yaşadım trafik cezasını ve daha bi sürü farklı cezaları ödemeyip hapse düşen sorumsuz bi eş ve ailesiyle 2 yıl kan kustum.evlenmeden her türlü sicile bakılması gerek tecrübe maalesef

Kadin seni istememis diye hic bisey yapmiyor , bence kendini kücük düsürme kaldiki yardin bile etsekabul etme ..
Dik dur ! Daha cok cildirir kadin , senin böyle kivrandigini gördükce eminim hosuna gidiyordur ..

Kocam desen zaten ayri dert. Herseyi benim ustume yikiyor! Agzi var dili yok!!
Yalniz degilsin kardesim uzulme...Hep bu eslerimizin (agzi var diliyok eslerimizn) yuzunden cekiyoruz.
Hos gerci onlarin bir annelerine dili yok zaten ya...Soyle soyleyeyim bebegimiz olali 4 ay oldu daha babannesi gormeye gelmedi. Bir tek corap dahi almis degil torununa boyle bir insan iste..
.ve butun bunlara ragmen benim esim annesini haftada uc bes defa muhakkak arar annecigim annecigim diye konusur.Zaten en cok esimin bu haline sinir oluyorum.Benim annem o sekilde davransa ben cok alinir ve kirilirim.Esimi bu yuzden hic anlayamiyorum.

İlerde kizim olursa boyle bir ailesi olan biri ile evlenmesini asla izin vermeyecegim diyorum kendi kendime. :)

Arkadaşlar;

Kv den bir şey beklemeyin; o size bir şey yapmıyorsa siz de ona yapmayın.

Beklentiye girince üzülüyorsunuz sonra....

Kayınvalidem Sabancılardan olsa ev döşüyorum; ocağı da sen al demem yani. Alacaksa kendi teklif eder ya da hediye olarak para, altın verir.

Gelinine hiçbir şey almamış ve borçları yıkan kv den bir şey istenmez ki. ...

Eşinize gelince de verin borçlarını eline; annen gönderdi; niye bana verdiyse anlayamadım deyip sıyrılın.

Ne kadar uzak o kadar huzurlu; küçük gelini; büyük gelini; kızını unutun; sizden isterse yok deyin; içiniz soğusun derseniz önce verdiklerime say deyin; uzatmayın kapatın konuyu.

KV'den gelecek külçe altından huzur daha kıymetli.

Nerden baslasam.. bende bir kaynana var okadar sinirrr bir kadinkii!!! Bundan 7 sene once beni istemeye geldiklerinde baslamisti zaten gicikligi. Babam isteksizdi vermek istemiyodu beni.. bunu bildigi halde istemeye geldiginde, oglumun zoruyla geldim param yok dugun yapacak diye basladi... bunlar gidinde babam cok kizdi bana ama istedigimi gorunce kiramadi ve genede verdi beni oraya.
Kendi evime cikmak zorunda kaldim cunki eltim vardi kaynanamin yaninda. Evime bir bicak dahi almadi durumu yokmus.. bu yetmezmis gibi takilan takiyi altin haric ben alacam dedi.. babam kizdi ve dediki evlerinide duzmedin, cocuklar kendi yapti kizima takilan parayi alamazsin onlar evlenince bir destek olur o para onlara dedi.. evlebdikten sona kocam olacak herifin bir ton borcu cikti. HArc dairesinden gelen mektuplarij bazilari kaynanain adresine geliyodu, cikarip benim elime veriyodu al kocanin borcu diye.. eve gelince biz kavga gurultu... kayinbabam izine giderdi bilet alacak parasi yokmus gelinlerden isterdi benim borc odememe ragmen aliyodu o parayi benden... sikisirdi bizden isterdi para. Hatta bikere kaynana adina telefon parasi gelmis haciz dairesinden, getirip eltimle elime verdiler kocanin yedigi halt diye. Aldim taksitle odedim, tam son taksiti kalmosti arayip sorunca daha kayinbabanizin odememis oldugu gozlugu var oda ayni dosya uzerinde dedi ve boylece kayinbabanin gozlugunu bile benim ustume yiktilar.. onuda odedikten sona kaynanaya dedim gozlukte vardi onuda odedim diye
Bir tskr zor cikti agzindan.. bugune kadar ne yaptiysam hicbirini gormedi... bundan 3 sene once kucuk kaynim evlendi. Evlerine kadar duzdu. En pahali gelinligi aldi. Onun odeneceklerini hep odedi... koydeki ebe aramisti eve tadilat yapilacak hepiniz bir olun para gonderin diye.. gelinlere sordum hepsi bir surat. Kaynanama dedim hicbiri vermiyo ebeye dersin diye, kucuk geline sormasaydin onun durumu yoktur!!! Nasil sinirlendim, be kadin bende yeni evlenmistim okadar borc odedigimi bildigin halde almistin kayinbabanin bilet parasini!!! Kendime ev aldim, icini duzmeye gidecektim sagolsun ablam ve abilerim annem beyaz esyalarimi aldilar. Kaynanaya duyuruyom hicc giki cikmiyo. Ha ocagimida sen al olurmusun!! En sonunda eltime dedim, oda ben soylerim dedi. Verdigi tepki benim alacak parammi vaarr olmus, ama ikna olmus. her sene izine giderken akrabalarina hediyeleri doldurup gidiyorum. Bu sene ev duzecegim icin bisey goturmiyorum kimseye dedim kaynanaya, bana ne dedi.. kucuk gelin doldurmus hediyelikleri.. ben sana kucuk gelinimi sordum? Koye vardik, bi patik bir esrap koymus.. doldurmus dedigide bu
Kucuk gelinde diyorki zorla aldirdi ben bisey getirmyecektim.. koye geldik 300 tl yeremi ocak icin.. 300 tleye ocakmi var arkadaslar? 600 tllok aldigim ocaga 400 zor cikti cebinden, birde 100 cikardi kucuk geline vardi haslik yap diye sanki cok ihtiyaci varmis gibi. Beni omrumde haslikladigini gormedim! Kucuk kaynima 10.000 tl borc cikti kaynanam.duyurmadan kavga etmesinler diye kendi ustune aldi.. benim kocaminda bir ton borcu vardi bize niye yapmadin?? Bi kac kerede bu olaylar yuzunden kavga yaptik, evine vardimmiydi bi soguklik bi tavir bana karsi.
Dogeu durust konusmaz bana.. nefret ediyorum.bu kadindan!!
Kadın seni degil oglunu sevmiyor bence önür oglunu tutuyor cok içli dıslı olmussub cıçok şey bekliyorsun alakanı azalt hayatona bak derim

Nerden baslasam.. bende bir kaynana var okadar sinirrr bir kadinkii!!! Bundan 7 sene once beni istemeye geldiklerinde baslamisti zaten gicikligi. Babam isteksizdi vermek istemiyodu beni.. bunu bildigi halde istemeye geldiginde, oglumun zoruyla geldim param yok dugun yapacak diye basladi... bunlar gidinde babam cok kizdi bana ama istedigimi gorunce kiramadi ve genede verdi beni oraya.
Kendi evime cikmak zorunda kaldim cunki eltim vardi kaynanamin yaninda. Evime bir bicak dahi almadi durumu yokmus.. bu yetmezmis gibi takilan takiyi altin haric ben alacam dedi.. babam kizdi ve dediki evlerinide duzmedin, cocuklar kendi yapti kizima takilan parayi alamazsin onlar evlenince bir destek olur o para onlara dedi.. evlebdikten sona kocam olacak herifin bir ton borcu cikti. HArc dairesinden gelen mektuplarij bazilari kaynanain adresine geliyodu, cikarip benim elime veriyodu al kocanin borcu diye.. eve gelince biz kavga gurultu... kayinbabam izine giderdi bilet alacak parasi yokmus gelinlerden isterdi benim borc odememe ragmen aliyodu o parayi benden... sikisirdi bizden isterdi para. Hatta bikere kaynana adina telefon parasi gelmis haciz dairesinden, getirip eltimle elime verdiler kocanin yedigi halt diye. Aldim taksitle odedim, tam son taksiti kalmosti arayip sorunca daha kayinbabanizin odememis oldugu gozlugu var oda ayni dosya uzerinde dedi ve boylece kayinbabanin gozlugunu bile benim ustume yiktilar.. onuda odedikten sona kaynanaya dedim gozlukte vardi onuda odedim diye
Bir tskr zor cikti agzindan.. bugune kadar ne yaptiysam hicbirini gormedi... bundan 3 sene once kucuk kaynim evlendi. Evlerine kadar duzdu. En pahali gelinligi aldi. Onun odeneceklerini hep odedi... koydeki ebe aramisti eve tadilat yapilacak hepiniz bir olun para gonderin diye.. gelinlere sordum hepsi bir surat. Kaynanama dedim hicbiri vermiyo ebeye dersin diye, kucuk geline sormasaydin onun durumu yoktur!!! Nasil sinirlendim, be kadin bende yeni evlenmistim okadar borc odedigimi bildigin halde almistin kayinbabanin bilet parasini!!! Kendime ev aldim, icini duzmeye gidecektim sagolsun ablam ve abilerim annem beyaz esyalarimi aldilar. Kaynanaya duyuruyom hicc giki cikmiyo. Ha ocagimida sen al olurmusun!! En sonunda eltime dedim, oda ben soylerim dedi. Verdigi tepki benim alacak parammi vaarr olmus, ama ikna olmus. her sene izine giderken akrabalarina hediyeleri doldurup gidiyorum. Bu sene ev duzecegim icin bisey goturmiyorum kimseye dedim kaynanaya, bana ne dedi.. kucuk gelin doldurmus hediyelikleri.. ben sana kucuk gelinimi sordum? Koye vardik, bi patik bir esrap koymus.. doldurmus dedigide bu
Kucuk gelinde diyorki zorla aldirdi ben bisey getirmyecektim.. koye geldik 300 tl yeremi ocak icin.. 300 tleye ocakmi var arkadaslar? 600 tllok aldigim ocaga 400 zor cikti cebinden, birde 100 cikardi kucuk geline vardi haslik yap diye sanki cok ihtiyaci varmis gibi. Beni omrumde haslikladigini gormedim! Kucuk kaynima 10.000 tl borc cikti kaynanam.duyurmadan kavga etmesinler diye kendi ustune aldi.. benim kocaminda bir ton borcu vardi bize niye yapmadin?? Bi kac kerede bu olaylar yuzunden kavga yaptik, evine vardimmiydi bi soguklik bi tavir bana karsi.
Dogeu durust konusmaz bana.. nefret ediyorum.bu kadindan!!

değdi mi babana karşı gelmene

o çok istediğin kocan dahil hepsi birbirinden betermiş

bu kadar fedakarlığı niye yaptın ki,olan sadece sana olmuş başkasına değil

iyi de kv sizi istemediği baştan belliymiş
köye falan giderken neden hediye v.s. yığdınız
neden kendinizden verdiniz bu kadar
ondan dolmuşsunuz.. yapmayın bundan sonra

İstediğini öder.
Ne sizin borcunuzu ödemek zorunda ne kaynınızın.
Adil davranmıyor ama kocanız burda kızmanız gereken..
hanım efendi kocasına kızamadıkça kv ye dolmuş herhalde ebru abla
yönü yanlış

bu arada soslu_makarna ben nicki hamile topiğimden dolayı değiştirmek zorunda kaldım:KK48:

X