sinsi kaynana

prinsess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
40
6
Nerden baslasam.. bende bir kaynana var okadar sinirrr bir kadinkii!!!beni istemeye geldiklerinde baslamisti zaten gicikligi. Babam isteksizdi vermek istemiyodu beni.. bunu bildigi halde istemeye geldiginde, oglumun zoruyla geldim param yok dugun yapacak diye basladi... bunlar gidinde babam cok kizdi bana ama istedigimi gorunce kiramadi ve genede verdi beni oraya.
Kendi evime cikmak zorunda kaldim cunki eltim vardi kaynanamin yaninda. Evime bir bicak dahi almadi durumu yokmus.. bu yetmezmis gibi takilan takiyi altin haric ben alacam dedi.. babam kizdi ve dediki evlerinide duzmedin, cocuklar kendi yapti kizima takilan parayi alamazsin onlar evlenince bir destek olur o para onlara dedi.. evlebdikten sona kocam olacak herifin bir ton borcu cikti. HArc dairesinden gelen mektuplarij bazilari kaynanain adresine geliyodu, cikarip benim elime veriyodu al kocanin borcu diye.. eve gelince biz kavga gurultu... ablasi hastaymis para ihtiyaci varmis bizden alirdi. Hatta bikere kaynana adina haci parasi gelmis haciz dairesinden, getirip eltimle elime verdiler kocanin yedigi halt diye. Aldim taksitle odedim, tam son taksiti kalmosti arayip sorunca daha odememis oldugu bi takim seyler var oda ayni dosya uzerinde dedi ve boylece onuda benim ustume yiktilar.. onuda odedikten onuda odedim dedim
Bir tskr zor cikti agzindan.. bugune kadar ne yaptiysam hicbirini gormedi... kaynim evlendi. Evlerine kadar duzdu. En pahali gelinligi aldi. Onun odeneceklerini hep odedi... akrabnin para ihtiyaci varmis gelinlere sordum hepsi bir surat. Kaynanama dedim hicbiri vermiyo dedim dersin diye, kucuk geline sormasaydin onun durumu yoktur!!! Nasil sinirlendim, be kadin bende yeni evlenmistim okadar borc odedigimi bildigin halde ben aliyodun ama!!! Kendime evimi duzmeye gittim, icini duzmeye gidecektim sagolsun amcam beyaz esyalarimi aldilar. Kaynanaya duyuruyom hicc giki cikmiyo. Ha ocagimida sen al olurmusun!! En sonunda abisine dedim, oda ben soylerim dedi. Verdigi tepki benim alacak parammi vaarr olmus.
Dogeu durust konusmaz bana.. nefret ediyorum.bu kadindan!!

Son düzenleme:
Bi sen deilsin bunlardan cok var yuzsuz gurursuz onursuz oluyolar ne yapsan caresi cozumu tedavisi yok insanlar degismezler hep derim...tek yapilcak az gorusmek mumkunse cok cok daha az gorusmek mesafeli olup onu tinlamadigini hissettirmek
Aaaayyyy tiksintigim kaynanam aklima geldi yine sinirlendim

Canım merhaba çok dolmuşsun çok çok dolmuşsun ve haklısın. Yalnız konunu okurken farkettim hep bir "dedi" durumu var. Ne derse desin paranı verip kötü olacağına vermeyip kötü ol. Gördüğün gibi küçük geline de kendisi hediye için baskı yapmış. Eminim ona da seni övüyordur birşeyler kopartmak için ya da daha yeni olduğu için hava atıyordur. Anlamadığım nokta şu aldıkları gözlüğe kadar haciz getirmekten korkmuyorlar mı? Süreklilik arzeden o borçları neden yapıyorlar?? Pişkinleşmişler... Yardım bir yere kadar. Yuvanızın rıskı yuvanızda kalsın böylece daha huzurlu olursunuz.

kayınvalide sizi istememiş yani size karşı tavrının bu şekilde olması normal. bir beklentiniz olmamalı belliki küçük gelini sevmiş istemiş o yuzden bana yapılmadı ona yapıldı tavrınızı yanlış buldum. keşke biraz daha cesur ve atak olup kendinizi ezdirmeseydiniz

Beni istememe sebebi durumu yokmus dugun yapmak icin.. kucuk gelinide istemeyerek aldi.. parasi yokmus, evlenmeden erkekle beraber yatan kizdan hayirmi gelirmis neler soyledi evlenmeden once kucuk gelin hakkinda.

Ne yaptiysa hep borcla harcla.. bi sorsan ovune ovune isi biter kendini! Ondan iyisi yok!!

bu kadının seni sevmedigi belli ama herşeyi geride bırakmışsın. borçları ödemişsin. evini almışsın. ocagıda sen taksitle alsaydında ona minnet etmeseydin. Muhattab olma gitsin. kafaya takmaya bile deymez evin ayrı barkın ayrı bundan o yok param diyosa sende de

Agg mesafe koya bilsem. Cocuklar dedelerine cok dusgun, ve biyere falsn gitnek zorunda kaldigimda kaynanaya birakmak zorunda kaliyorum cocuklari..

Beni istememe sebebi durumu yokmus dugun yapmak icin.. kucuk gelinide istemeyerek aldi.. parasi yokmus, evlenmeden erkekle beraber yatan kizdan hayirmi gelirmis neler soyledi evlenmeden once kucuk gelin hakkinda.
hmmm o zaman deli deliyi görünce sopasını saklarmış diyorum demekki sizin küçük gelin çok fena bişey ki aferin ona kendisini ezdirmemiş. ya da sizin eşiniz çok pasif

Evine cikti oda simdi kocam basladi anama beya esya alacam evine! Dedim pog alirsin!! Okadar pahali hediye.. evine vardim lambamda yok daha laf carpiyom dedim sanki lamba kaclira. Aliyim ben nekadar dedimmm .. 200 tl! Yussuz yeterki firsat gecsin eline!

hmmm o zaman deli deliyi görünce sopasını saklarmış diyorum demekki sizin küçük gelin çok fena bişey ki aferin ona kendisini ezdirmemiş. ya da sizin eşiniz çok pasif
Kucuk gelin sessiz, kocasini dolduruyo kocasi yonetiyo herseyi. Bizde benimki mal oldugu icin giki ciKmiyo, mecbur herseyi ben yapip soyluyom!

Okurken sinir geldi bana. Anladim ki ne yaparsan yap yaranamazsin..sende birak ucunu. Herkes kv elti gorumce ile iyi olacak diye birsey yok. Saygini koru ama gitme gelme en onemlisi ilgilenme. Herseyi duyma. O zaman onlar sana yaranmak icin cabalamaya baslar

Kucuk gelin sessiz, kocasini dolduruyo kocasi yonetiyo herseyi. Bizde benimki mal oldugu icin giki
kadının sana kastı var herhalde. sen de hiçbir şeyine el uzatma artık kendi başının çaresine baksın yaranılmaz böyle insanlara..
Gercekten yaranilmazda, anasi yardim istediginde mecbur yapmak isteyen koca var bende.. gecen kucuk kaynim yatili gelmis parasi yokmus kaynanamin. Bana 100 tl verirmisinn... goturdu verdi. Oda oylesine aliyo borc falanda degil. Borclarini ustune aldi taksiy taksit oduyo. Yetistiremeyince ay sonunu basliyo buseferde desirmeye ondan bundan.

canım sen ne kadar değer verdiysen değersız olmuşsun anladığım kadarıyla.
hepsını görmezden gel muhattap olma.
bak bakalım...

Genelde öyle hiç borçsuz evleneni görmedim bende eşimin bağkur birikmiş borcu yüzünden 3 aylık gelinken altınlarımı bozdurdum kaynana oğlunun parasını yemiş ,yemiş borcu ,ödemekte bana kaldı , şimdi yeni evlenecek kızlara kredi çektiriyorlar , erkek tarafı ve gizli kalması içinde tembihliyorlar , bu çok alçakca bir davranış kızlarda bu tuzağa kanmasınlar ve mutlaka sorsunlar evlenecekleri damat adayının borcu var mı diye , ve mutlaka çıkıyor

baban seni vermemekte haklıymış...keşke düşünseydin biraz daha...işin zor canım bu kayınvalideyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…