Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genital bölge için beyazlatıcı krem almak istiyorum ama hangi marka alsam kararsızım sinoz'un ürünlerini kullanıyorum ama özel bölge için bilmiyorum faydası olur mu yada kullanıp memnun olduğunuz ürün markası var mi ?
Koltukaltım için merak edip kullandım 1-2 ton açılma oldu kesinlikle önceden gözle görülür şekilde belli oluyodu ama artık baktığımda rahatsız edici bi görüntü görmüyorum
Ben kullandım çok memnun kaldım düzenli bi şekilde kullanmak gerekiyor böyle ürünleri ben pes etmeden istikrarlı bi şekilde kullandım ve renkte açılma oldu biraz uzun sürüyor ama etkili kesinlikle
Sinozun ürünlerini beğeniyorum bende beyazlatıcı kremini kullanmadım ama cilt bakımımda bir çok ürünün kullandım tam cildime göre ürünleri kargosu da çok hızlı denemeye değer bence