- 2 Eylül 2022
- 23
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi mutlukadnm
-
Benim hiç olmadı açıkçası. Fakat belki şeyden olabilir, her güneş kremi de alınıp sürülmez birçok şeyde olduğu gibi cilt tipine bağlı olarak seçilmesi gerekir. Ve evet havalar çok sıcak ama her gün sürmekte iyi değil.
3 ay ürün denemek icin uzun bir süre. Tecrübe olmuş size. Bundan sonra takip edin yeni ürün denediğinizde anormal tepkiler görüyorsanız hemen bırakın. İçindeki bir maddeye alerjiniz var muhtemelen. Geçmiş olsun.
oluşmadı çünkü içeriğini okumadan ürün almam.3aydır tüm vucudumda alerji gibi döküntü ve kaşıntı oluştu.geceleri kaşımaktan uyuyamaz oldum ve piskolojim bozuldu bu durumdan dolayı doktor doktor gezdim ne alerjimin sebebini nede kaşıntıma çare buldullar krem ile hap verdiler bağışıklık kazanıyordu vucuduma o ilaçlarda artık tesir etmiyordu.ve kendi kendime düşündüm :3 aydır hayatıma ne girdi yeni birşey olarak dedim.lazer ve sinoz güneş kremi dedim.tam bu düşüncemin üstüne arkadaşım güneş kremini deneme amaçlı yüzüne sürdü ve ağzıma iğrenç bir tatd geldi deyince, işi ciddiye aldım 3ay boyunca hemen hergün kulandığım güneş kremini hayatımdan çıkardım 10 gündür alerji olmuyorum ve iyileştim Allahıma şükürler olsun.hayatım boyunca sinoz güneş kremini ve hatta kozmetik denen hiç bir ürünü kullanmayacağım.ve size soruyorum hanımlar sizdede böyle bir mağduriyet oluştumu?
İlk defa kullandım ve bende sizin gibi uzak duracağımBu markanın ürünlerinden hep uzak durmuşumdur, bana güven vermiyor nedense. Bildiğiniz markalardan şaşmayın.
oluşmadı çünkü içeriğini okumadan ürün almam.
Sinoz,procsin ve türevi ürünlerden uzak durmak lazım zaten İçeriği çok kötü. Asla kullanmam ve çevrende de kimseye kullandırmam.
Cilt bariyerini düzenleyicia
Cok gecmis olsun alerji gibi duruyor gercekten, insallah sebebi kullandiginiz kozmetik urunleridir de kullanmayinca bir daha tekrarlamaz. Belki sıcaklardan isilik oldunuz, urtiker o tarz bisey, havalar duzelmeye basladi diye azalmis olamaz mı. Kremden değildir belkide
Çok sağolunÇok reklamı olan şeyler bana itici geliyor, siniz da meselâ öyle,hiç almayı düşünmedim,geçmiş olsun
Çok sağolun en iyisini yapıyorsunuz kozmetiklerden tiksindim resmenÇocuklar için olan güneş kremlerini kullanıyorum ben bana tek iyi gelen onlar, bu ve benzeri markaların hiçbir ürününü almam, kullanmam. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?