• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinoz Leke Kremi

eda hanım benimde cildimde doğum lekelerim var. bide 3 yıl önce tatilde güneşten sonra lekeler oldu. bende farklı farklı kremler kullandım gerçekten etkisini gördünüz mü. bende bu lekelerden kurtulmak istiyorum. varsa başka önerilen kremler bende kullanıcı yorumlarından sonra denemek isterim :(

eda hanım benimde cildimde doğum lekelerim var. bide 3 yıl önce tatilde güneşten sonra lekeler oldu. bende farklı farklı kremler kullandım gerçekten etkisini gördünüz mü. bende bu lekelerden kurtulmak istiyorum. varsa başka önerilen kremler bende kullanıcı yorumlarından sonra denemek isterim :KK43:
bende 2 kutu kullandım benimde cildimde sivilce3 lekeleri vardı 2 kutuda yok deneek kadar azaldı.herkeze tavsiye ederim.

bende 2 kutu kullandım benimde cildimde sivilce3 lekeleri vardı 2 kutuda yok deneek kadar azaldı.herkeze tavsiye ederim.
Teşekkür ederim buket hanım kullanıcı olarak yorum yapmanıza sevindim çünkü sivilce lekeleri için kardeşime almayı düşünüyorum. Müşteri hizmetlerinden yardımcı oldular ama yinede kullanmama rağmen kullanıcı yorumlarına çok önem veriyorum :)

Back