Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hala kullanıma devam ediyormusunuz bir kutu yeterli oluyormu tabi herkeste etkisi farklıdır ama bende almak istiyorum ve ne kadar sürede etkili olur acaba bende merak ediyorumMerhaba, ben Sinoz'un Leke Kremi ve Beyazlatıcısını kullandım. Lekeyi halen de kullanmaya devam ediyorum. Etkili olduğu gibi herhangi alerjik problem de yaratmadı. Ancak sabırlı ve düzenli kullanmak gerekiyor, özellikle Leke Kremi beklentilerimin üzerindeydi. Beyazlatıcı da yaz öncesi kurtarıcım oldu diyebilirim.
merhaba hala kullanıma devam ediyormusunuz bir kutu yeterli oluyormu tabi herkeste etkisi farklıdır ama bende almak istiyorum ve ne kadar sürede etkili olur acaba bende merak ediyorum
Ben memnunum beyazlatici kremi ile basladim sonra maskenin mucizesini kuzenimde gordum onuda aldim simdide kas kirpik serumunu kullaniyorumMerhabalar sinozun bu ürünlerini kullanan var mı acaba nasıl bir ürün işe yarıyor mu bilgilendirme yapabilir misiniz
Leke kremi gayet basarılı benim kızım 6 senedir yüzündeki geçmek bilmeyen sivilcelerle uğraşıyordu yaklaşık 5 ay önce sinozun yüz bakım maskesini bi arkadaşın tavsiyesi ile kullanmaya başladık normalde haftada 2 kere yazıyor üstünde ama biz gün aşırı kullandık ilk zamanlarda simdi nerdeyse hiç sivilcesi kalmadı fakat öncede kalan sivilce lekelerimiz ve bir sürü krem kullanmanın yan etkisi olan cilte ton farklıklar vardı onun icinde leke kremini kullanalım dedik gerçekten çok memnun kaldıkMerhabalar sinozun bu ürünlerini kullanan var mı acaba nasıl bir ürün işe yarıyor mu bilgilendirme yapabilir misiniz
Merhabalar sinozun bu ürünlerini kullanan var mı acaba nasıl bir ürün işe yarıyor mu bilgilendirme yapabilir misiniz
Hangi kremini kullaniyorsunuzSinozun ürünleri çok başarılı benim yüzümde ergenlikten kalan sivilce izlerim vardı ne yapsam gideremedim sinozun kremini gördüm denemediğim şey kalmadığı için bunada şans veriyim dedim umudum yoktu pek ama çook iyi geldi izler nerdeyse tamamen gitti
ben de c vitaminini nemlendirme özelliği ile çok seviyorum ama sinozun kremlerinden gerçekten memnunum. denemediğim ürün kalmadı nerdeyse ve pahalı markalardan iyi en azından. tonlarca para döktüm daha kötü yapanlar bile varC vitaminini kesinlikle öneririm nem sorunu olan varsa mutlaka baksın çok memnunum
Sinoz leke kremi araştırıyodum bende sitede çok güzel yılbaşı paketleri yapmışlar çok güzel zamanda denk geldim ışıltılı seti aldım direkt baya memnun olan var gerçektenMerhabalar sinozun bu ürünlerini kullanan var mı acaba nasıl bir ürün işe yarıyor mu bilgilendirme yapabilir misiniz