Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yerde reklamı çıkan çok iyi geldigi iddaa edilen fiyatı biraz tuzlu .. ama şuan indiirmde bir ürün .. ben cesaret edemedim almaya .. ama alırsan iyi gelirse bana da yaz..Merhaba,
Sinoz'un altın parçacıklı serumunu kullanan var mı ?
Yardımlarınızı rica ederim.
Yaklaşık 2 hafta önce indirimden aldım, tereddüt ettim önce, elimin üstüne sürdüm önce birkaç saat sonra eşime sordum ellerim arasında fark var mı diye serumu sürdüğüm elim için bu daha yumuşak dedi ve kullanmaya başladım. Hergun düzenli kullanıyorum, son 1 haftadır da dermaroller ile kullanıyorum ama açıkçası gözle görülür bir fark yok, sivilce lekelerim duruyor, belki biraz ince çizgiler açılmış olabilir ama net bir şekilde belli olmuyor o da.Merhaba,
dermaroller hergun mu kullaniyorsunuz?Yaklaşık 2 hafta önce indirimden aldım, tereddüt ettim önce, elimin üstüne sürdüm önce birkaç saat sonra eşime sordum ellerim arasında fark var mı diye serumu sürdüğüm elim için bu daha yumuşak dedi ve kullanmaya başladım. Hergun düzenli kullanıyorum, son 1 haftadır da dermaroller ile kullanıyorum ama açıkçası gözle görülür bir fark yok, sivilce lekelerim duruyor, belki biraz ince çizgiler açılmış olabilir ama net bir şekilde belli olmuyor o da.
Hemen hemen her gün kullanıyorum diyebilirimdermaroller hergun mu kullaniyorsunuz?
izledigim videolar ve estetisyenlerin tavsiyesi 15 gunde bir kullanilmasi yonunde, hatta hatta cok unlu ve basarili bir estetisyen ayda bir defa oneriyor, bende o yuzden tarih attim telefonuma 15 gunde bir dermoroller onun disinda sabah aksam serum suruyorum.sasirdim hergun yaptiginizi duyuncaHemen hemen her gün kullanıyorum diyebilirim
Aaa bilgilendirdiginiz için çok teşekkürler, ben de aralıklarla yapayım o zaman bundan sonra, hiç detaylı arastirmamistimizledigim videolar ve estetisyenlerin tavsiyesi 15 gunde bir kullanilmasi yonunde, hatta hatta cok unlu ve basarili bir estetisyen ayda bir defa oneriyor, bende o yuzden tarih attim telefonuma 15 gunde bir dermoroller onun disinda sabah aksam serum suruyorum.sasirdim hergun yaptiginizi duyunca
aman dikkat kas yapayim derken goz cikartmak var isin icinde... hatta estetisyen diyor ki "ooooh ben bunu hergun yapayim da daha iyi olsun diye dusunmek cildin intiharidir kesinlikle cilde zaman taninarak yapilmalidir dermoroller bir tibbi mudehaledir bunu unutmayin"Aaa bilgilendirdiginiz için çok teşekkürler, ben de aralıklarla yapayım o zaman bundan sonra, hiç detaylı arastirmamistim
Kullanıyorum ben 2 aydır içinde kolajen,hyaluronik asit,altın parçacıkları var benim cildim yaştan dolayı biraz kendini bırakmaya başlamıştı serum baya toparladıMerhaba,