- 14 Mayıs 2021
- 4.505
- 8.855
-
- Konu Sahibi imagination forever
Çok geçmiş olsun insanları buna mecbur bırakanları Allah'a havale ediyorum..benim kayınbabam da iki gün pert oldu ikinciyi olmamaya yemin etti resmen.. teyzeme kalpte ritim bozukluğu yaptı. Kan sulandırıcı birşeyler alın inşallah kısa zamanda toplarsınız..ama muhakkak kan sulandırıcı alın çünkü kalp krizi beyne pıhtı olayı vs çok okudum dinledim gördümArkadaslar merhabalar yaşım 31, mecburen işe gıdebılmek ıcın pazar gunu aşı oldum(sınovac) ve kolumda bacagımda uyusma karıncalanma oldu boynum ve omzum kaskatı,migrenımde tuttu bı yandan adet oldum,vucudum pert durumda,hiç böyle kolu bacagı uyuşan omzu boynu kasları tutulan oldumu acaba?olduysa neler yaptınız(dr a sordum aşı bas agrısı yapabılır dedı asprın ıcebılırsınız ve gecmezse gelın demıs,1 gun daha bekleyecegım bakalım,Allahım ınsallah gecer moralım cok asırı bozuk
biontek miydi sinovac mı ?Çok geçmiş olsun insanları buna mecbur bırakanları Allah'a havale ediyorum..benim kayınbabam da iki gün pert oldu ikinciyi olmamaya yemin etti resmen.. teyzeme kalpte ritim bozukluğu yaptı. Kan sulandırıcı birşeyler alın inşallah kısa zamanda toplarsınız..ama muhakkak kan sulandırıcı alın çünkü kalp krizi beyne pıhtı olayı vs çok okudum dinledim gördüm
Çok teşekkür ederim,evet resmen bir insan hakları ihlali söz konusu malesefÇok geçmiş olsun insanları buna mecbur bırakanları Allah'a havale ediyorum..benim kayınbabam da iki gün pert oldu ikinciyi olmamaya yemin etti resmen.. teyzeme kalpte ritim bozukluğu yaptı. Kan sulandırıcı birşeyler alın inşallah kısa zamanda toplarsınız..ama muhakkak kan sulandırıcı alın çünkü kalp krizi beyne pıhtı olayı vs çok okudum dinledim gördüm
Eşim kv kp görümcem çevremizdeki çoğu kişi sinonac oldu hiçbir sorun olmadı . Kayınpederim kalp hastası olduğu halde bir şey yaşamadı . Annemde şeker hastası o da biontech oldu onda da hiçbir şey olmadı.çevremde neredeyse herkes aşılı hiçbir yan etki duymadım . Şuan hamileyim ben bile olacağım.Arkadaslar merhabalar yaşım 31, mecburen işe gıdebılmek ıcın pazar gunu aşı oldum(sınovac) ve kolumda bacagımda uyusma karıncalanma oldu boynum ve omzum kaskatı,migrenımde tuttu bı yandan adet oldum,vucudum pert durumda,hiç böyle kolu bacagı uyuşan omzu boynu kasları tutulan oldumu acaba?olduysa neler yaptınız(dr a sordum aşı bas agrısı yapabılır dedı asprın ıcebılırsınız ve gecmezse gelın demıs,1 gun daha bekleyecegım bakalım,Allahım ınsallah gecer moralım cok asırı bozuk
A hayır hamilesiniz lütfen olmayın daha çok yeni bir aşı benim iki erkek kardeşimde de şu an bir etki olmadı. Ama bilemeyiz hamileler ağrı kesici kullanırken bile doktora danışıyor kaldı ki ortada aşı değil bir deney sıvısı var.. elbette sizin kararınız ben karışamam lakin çok araştırın çok düşününEşim kv kp görümcem çevremizdeki çoğu kişi sinonac oldu hiçbir sorun olmadı . Kayınpederim kalp hastası olduğu halde bir şey yaşamadı . Annemde şeker hastası o da biontech oldu onda da hiçbir şey olmadı.çevremde neredeyse herkes aşılı hiçbir yan etki duymadım . Şuan hamileyim ben bile olacağım.
size de çok geçmiş olsun
Doktorlar 3. Aydan sonra aşı öneriyor bebeklerin bağışık doğması için.A hayır hamilesiniz lütfen olmayın daha çok yeni bir aşı benim iki erkek kardeşimde de şu an bir etki olmadı. Ama bilemeyiz hamileler ağrı kesici kullanırken bile doktora danışıyor kaldı ki ortada aşı değil bir deney sıvısı var.. elbette sizin kararınız ben karışamam lakin çok araştırın çok düşünün
Doktorum şiddetle öneriyor .14 haftayı geçince kesin ol diye . Benim çevremde aşı olmayan ben kaldım . Artık aşı olmayanlardan duyduklarım daha çok korkutuyor .A hayır hamilesiniz lütfen olmayın daha çok yeni bir aşı benim iki erkek kardeşimde de şu an bir etki olmadı. Ama bilemeyiz hamileler ağrı kesici kullanırken bile doktora danışıyor kaldı ki ortada aşı değil bir deney sıvısı var.. elbette sizin kararınız ben karışamam lakin çok araştırın çok düşünün
İnşallah en iyisi en güzeli olur sizin ve bebeğinizin için.. Rabb'im bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Doktorum şiddetle öneriyor .14 haftayı geçince kesin ol diye . Benim çevremde aşı olmayan ben kaldım . Artık aşı olmayanlardan duyduklarım daha çok korkutuyor .
Tabıkı en dogrusunu doktorunuz bilir,bende zaten migren rahatsızlıgı oldugu ıcın belkı kaslarımı tetıkledı cunku nöroloji doktorum asının boyle bır etkısı olabılecegını soyledı.ben gercekten çok etkılendım bugun 3 bucuk gun oldu hala sag kolum,sağ bacagımda ve boynumda sertlık ve uyusma var henuz tam gecmedı.Bence kişinin kendi rahatsızlıklarına göre belırlemesı gerekıyor.Doktorum şiddetle öneriyor .14 haftayı geçince kesin ol diye . Benim çevremde aşı olmayan ben kaldım . Artık aşı olmayanlardan duyduklarım daha çok korkutuyor .
Hamile anneler üzerinde yeni bir aşı için ne kadar çalışma yapılmış da bu kadar kolay önerebiliyorlar ilginç..onlar daha iyi bilir elbet okulunu okumuşlar..lakin ben olmam aslaDoktorlar 3. Aydan sonra aşı öneriyor bebeklerin bağışık doğması için.
Kendi karariniz tabiki herkes kendi arastirmasini yapip doktoruyla konusur ona gore yaptirir veya yaptirmazHamile anneler üzerinde yeni bir aşı için ne kadar çalışma yapılmış da bu kadar kolay önerebiliyorlar ilginç..onlar daha iyi bilir elbet okulunu okumuşlar..lakin ben olmam asla
Tesekkur ederım.iyiki olmamışGeçmiş olsun.Hamileyim sinovac oldum çok şükür bende bir yan etki olmadı.