Gebeliğe Hazırlık SİNOVAC YAN ETKILER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

imagination forever

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
4.501
8.842
Arkadaslar merhabalar yaşım 31, mecburen işe gıdebılmek ıcın pazar gunu aşı oldum(sınovac) ve kolumda bacagımda uyusma karıncalanma oldu boynum ve omzum kaskatı,migrenımde tuttu bı yandan adet oldum,vucudum pert durumda,hiç böyle kolu bacagı uyuşan omzu boynu kasları tutulan oldumu acaba?olduysa neler yaptınız(dr a sordum aşı bas agrısı yapabılır dedı asprın ıcebılırsınız ve gecmezse gelın demıs,1 gun daha bekleyecegım bakalım,Allahım ınsallah gecer moralım cok asırı bozuk

Arkadaslar merhabalar yaşım 31, mecburen işe gıdebılmek ıcın pazar gunu aşı oldum(sınovac) ve kolumda bacagımda uyusma karıncalanma oldu boynum ve omzum kaskatı,migrenımde tuttu bı yandan adet oldum,vucudum pert durumda,hiç böyle kolu bacagı uyuşan omzu boynu kasları tutulan oldumu acaba?olduysa neler yaptınız(dr a sordum aşı bas agrısı yapabılır dedı asprın ıcebılırsınız ve gecmezse gelın demıs,1 gun daha bekleyecegım bakalım,Allahım ınsallah gecer moralım cok asırı bozuk
Çok geçmiş olsun insanları buna mecbur bırakanları Allah'a havale ediyorum..benim kayınbabam da iki gün pert oldu ikinciyi olmamaya yemin etti resmen.. teyzeme kalpte ritim bozukluğu yaptı. Kan sulandırıcı birşeyler alın inşallah kısa zamanda toplarsınız..ama muhakkak kan sulandırıcı alın çünkü kalp krizi beyne pıhtı olayı vs çok okudum dinledim gördüm

Çok geçmiş olsun insanları buna mecbur bırakanları Allah'a havale ediyorum..benim kayınbabam da iki gün pert oldu ikinciyi olmamaya yemin etti resmen.. teyzeme kalpte ritim bozukluğu yaptı. Kan sulandırıcı birşeyler alın inşallah kısa zamanda toplarsınız..ama muhakkak kan sulandırıcı alın çünkü kalp krizi beyne pıhtı olayı vs çok okudum dinledim gördüm
biontek miydi sinovac mı ?

Çok teşekkür ederim,evet resmen bir insan hakları ihlali söz konusu malesef :KK43: bugun hala devam etmekte sorunlar ama coraspin aldım dün biraz iyi geldi,kaskatılık biraz geçmiş ama bacaktaki ve koldaki uyusma kasma devam edıyor.ınsallah yarına gecer,gecmezse doktora gıdecegım..Böyle olacagını bilsem asla aşı olmazdım,herkesın kişisel tercihine bırakılmalı vebali zorlayanların sebep olanların boynuna..

Eşim kv kp görümcem çevremizdeki çoğu kişi sinonac oldu hiçbir sorun olmadı . Kayınpederim kalp hastası olduğu halde bir şey yaşamadı . Annemde şeker hastası o da biontech oldu onda da hiçbir şey olmadı.çevremde neredeyse herkes aşılı hiçbir yan etki duymadım . Şuan hamileyim ben bile olacağım.
size de çok geçmiş olsun

Eşim kv kp görümcem çevremizdeki çoğu kişi sinonac oldu hiçbir sorun olmadı . Kayınpederim kalp hastası olduğu halde bir şey yaşamadı . Annemde şeker hastası o da biontech oldu onda da hiçbir şey olmadı.çevremde neredeyse herkes aşılı hiçbir yan etki duymadım . Şuan hamileyim ben bile olacağım.
size de çok geçmiş olsun
A hayır hamilesiniz lütfen olmayın daha çok yeni bir aşı benim iki erkek kardeşimde de şu an bir etki olmadı. Ama bilemeyiz hamileler ağrı kesici kullanırken bile doktora danışıyor kaldı ki ortada aşı değil bir deney sıvısı var.. elbette sizin kararınız ben karışamam lakin çok araştırın çok düşünün

A hayır hamilesiniz lütfen olmayın daha çok yeni bir aşı benim iki erkek kardeşimde de şu an bir etki olmadı. Ama bilemeyiz hamileler ağrı kesici kullanırken bile doktora danışıyor kaldı ki ortada aşı değil bir deney sıvısı var.. elbette sizin kararınız ben karışamam lakin çok araştırın çok düşünün
Doktorlar 3. Aydan sonra aşı öneriyor bebeklerin bağışık doğması için.

Doktorum şiddetle öneriyor .14 haftayı geçince kesin ol diye . Benim çevremde aşı olmayan ben kaldım . Artık aşı olmayanlardan duyduklarım daha çok korkutuyor . 🥺

Doktorum şiddetle öneriyor .14 haftayı geçince kesin ol diye . Benim çevremde aşı olmayan ben kaldım . Artık aşı olmayanlardan duyduklarım daha çok korkutuyor . 🥺
İnşallah en iyisi en güzeli olur sizin ve bebeğinizin için.. Rabb'im bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..🙂

Tabıkı en dogrusunu doktorunuz bilir,bende zaten migren rahatsızlıgı oldugu ıcın belkı kaslarımı tetıkledı cunku nöroloji doktorum asının boyle bır etkısı olabılecegını soyledı.ben gercekten çok etkılendım bugun 3 bucuk gun oldu hala sag kolum,sağ bacagımda ve boynumda sertlık ve uyusma var henuz tam gecmedı.Bence kişinin kendi rahatsızlıklarına göre belırlemesı gerekıyor.

Arkadaslar bugun dr a gittim özel bır hastanede fizik tedavi uzmanı kan testı ve rontgen cektı,kas spazmı var dedı,aşı boyle etkıler yapıyor kolunu kaldıramayarak gelen ınsanlar oluyor dedı(aşı vuruldugum kol degıl bu arada bu aşı agrısı degıl omuzdan uyusukluk agrı bas donmesı vs) aspırın ıcmeye devam edın dolasım bozukluguna meden olmus olabılır aşı dedı,kas spazmı olusmus boynunuzdada dedı,sıcak soguk uygulama yapmayın nolur nolmaz dedı pıhtı atması vs gıbı bır rısk 10 gun var dedi,gecmezse haftay norologa gozukun dedı.basına benım gıbı bısey gelen bırı olursa yardımı olsun.Allah bılıyo ben hıc olmak ıstemıyodum aşı zorla yaptırdılar iş yerı demekkı ıcımdekı hıs dogruymus ,herkese yapcak dıye bısey yok ama dogrularıda ınsanlara soylemelerı gerek,dr covıd gecırınce en zayıf yere saldırıyor vucuttakı aşıda ölü mikrop oda vucudun zayıf yerıne saldırıyor aynı hastalıgı gecırmıs gıbı dedı

Burayı guncelleyecegım cunku aşıların hepsı bır yalan cıktı.bıze zorla yaptırdılar.savunanlar okursa dıye belkı guncelleme yapacagım.böyle bir şey olamaz.ne aşı kaldı ne bişey hepsı hıkaye oldu.tek dozda kaldım Allahtan ama hala emınımkı etkılerı suruyordur(rıtım bozuklugu cıktı mesela,kas sorunu yuzde 80 gectı)bız ne desek boş çıgırtkan olmamız gerekıyormus sesımızı cıkarmadık sonuc bu

X