- 22 Kasım 2023
- 1.118
- 554
- 29
-
- Konu Sahibi Reed Flowers
yok canım memur değiliz eşimin memleketiMerhaba, bizde aslen Sinopluyuz. Ve artık istanbuldan bıktık 1-2 yıla sinop'a taşınmayı düşünüyoruz. Aceba memur musunuz. Taşınma sebebiniz nedir.
Bende gittim geçen sene çok beğenmiştim bu sene temelli gitmek nasip oldu bakalım:)) blablacar'dan arabayi paylasirken tanistigim ve cok sevdigim biri var. o da ayancikli. yol boyu su sarkiyi dinlemistik
bu ayancik dedigin yer zaten denize nazir, yesil, keyifli bir yer. bunalsan erfelege gidip selaleye tirmansan 1 saat, sinopa eglenmeye gitsen bir saat... arabaniz varsa ve sakinlik seviyorsaniz bence yaşanır
Biz boyabatlıyız ama Sinop merkeze taşınmayı düşünüyoruz. 1 tane çocuğum var ilkokula gidiyor o yüzden merkez daha iyiyok canım memur değiliz eşimin memleketi
Eşim gitmek istiyor memleketine o yüzden taşınıyoruz sinobun neresine taşınıcaksınız
Ay keşke ayanciga gelseydiniz taşinirdikBiz boyabatlıyız ama Sinop merkeze taşınmayı düşünüyoruz. 1 tane çocuğum var ilkokula gidiyor o yüzden merkez daha iyi
Çok da güzel olurdu ama merkez düşünüyoruz.. Siz taşının bakalım tecrübelerinizi merak ediyorum. Çocuk varmı sizinAy keşke ayanciga gelseydiniz taşinirdik
Yok henüz çocuk yokÇok da güzel olurdu ama merkez düşünüyoruz.. Siz taşının bakalım tecrübelerinizi merak ediyorum. Çocuk varmı sizin
Olur inşallahh zamanı gelince :)Yok henüz çocuk yok
Gideceğimiz gün gelsin biran önce Allahin izniyle paylaşırım tabikiOlur inşallahh zamanı gelince :)
Muhakkak tecrübelerinizi buradan bizimle paylaşın merak ediyorum.