Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynbı sorun maalesef bızdede var bebiş bır nefes alıo burnundan seslı seslı bı sekılde bazen tıkanıyo hemen ağzından almaya başlıyor yavrum bızede dr physiologica dıye denız suyu verdı o rahatlatıyor ama bıraz zaman geçınce yıne aynı tıkanmalar oluyor maalesef
Aynen bizde de burun tıkanıklığı var. sterimar ve gifrer kullanıyoruz ama tam bir açılma olmuyor. yavrum uykusundan uyanıyor tıkanarak. başka çaresi yok mu bunun
dr bize de physiologica gifrer verdi,fizyolojik serum yani. iyi geliyor.damla şeklinde. ssk ya da emekli sandığı karşılamıyor. eczanelerden 15 ytl ye alabilirsin. geçmiş olsun bu aradaa.s.
Bence buhar makinesi deneyin.ben kullanmadım bizde öyle bi sorun yok ama kullananlar faydası olduğunu söylüyo.geçen gün bi markette gördüm.sinbonun 45 ytl idi.
Ben kızıma 6 aylıktan beri softmer okyanus suyu kullanıyorum.Birçok şey denedim ama en iyi sonucu softmer den aldım.Kendim de denedim hem genzi de yakmıyor.Bebeğinde ve kendinde burun tıkanıklığı sorunu olan herkese tavsiye ederim.