Lazer Epilasyon Sınırsız Lazer Epilasyon

hayallercokgenis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
39
4
86
Herkese merhaba, bir arkadaşım İstanbul dışında bir şehirde lazer epilasyon için güzellik merkezine başladı. 3 bin tl civarı bir fiyatta anlaştı. Bunun karşılığında seans yok, tüyler bitene kadar devam edecekmişler o şekilde anlaştı.Ben Istanbul Anadolu yakasinda oturuyorum. Boyle bildiginiz bir guzellik merkezi vs var midir arkadaslar? Sinirsiz bir sekildr anlasabilecegimiz. Bu arada ilk kez baslik aciyorum. Hatam varsa affola.

O tur merkezlerde bitiremezsiniz asil o cihazlar yada bitmis gibi yapar aradan zaman gecer sonra tekrar cikar.

Merhaba kızlar, bende anadolu yakasında düzgünb ir yer bakıyorum. reklamları olan çoğu yer sanırım fos çıkıyor. 8 - 10 seans için yaklaşık 2000 TL para alan yerlerde hep bir katakulli varmış. dün bir merkezi aradım birkaç arkadaşım memnun kalmıştı. çok iyi olduklarını hep duymuştum. onlarda buz lazer yok. çok ciddi çalışan bir yer ama seans başı 700 tl alıyorlar. arkadaşların 4- 5 defada tamamen bitmişti.. varsa bildiğiniz iyi yerler paylaşırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…