ne çıktı sizde?Bende benimkinin hep psikolojik olduğunu sanıyordum .Sonunda endoskopi olunca ağrılarımın nedenleri çıktı .
Teşekkür ederim hemen deneyecemDogru nefes alin diaframdan internrtten videosunu izleyin 20 30 kez yapinca bakin nasil rahatlayacaksiniz ayrica her turlu siskinlik ve yanmaya birebirdir
geçmiş olsun.
keşke stresle başa çıkabilseniz.
nebiliyim yeni meşgaleler, arkadaş ortamı vs.
kendinizle çok başbaşa kalmayın.
Teşekkür ederim. Zor gercekten..benimde stres mideme vurur çok kötü bişeydir yuruyus spor ii gelir sağlık diliyorum...
Rabbim en ksa surede şifa Versin . yemek yiyememek çok zor. Nefes egzersizi demis bi arkadaş bnde işe yarıyor biraz. Sende dene canim. Allahım dermansiz dert vermesin.Üniversiteye hazırlanırken ben de öğürerek uyanır, boş mideden safra kusardım. Tüm gün aç mide ağrılı ve yemek görmeye bile tahammül edemeden geçerdi. Endoskopi yaptırdım doktorun dediği şey 'burayla işin yok psikiyatriye git sen' oldu. Hala da en ufak gerginlikte, streste, gönül işinde midemden kıvranırım; öğürmekten sokağa zor çıkarım.
Psikolog tavsiyesiyle, gergin uyandığım sabahlar derhal müzik açarım ona eşlik etmeye odaklanırım hazırlanırken. Kafamdakilerden az da olsa uzaklaşırım tabi öğürmekten de. Kahvaltıda kusmamak için tv açık olur minik minik lokmaları bol su ile yutarım. Gün içinde yemesi kolay çikolataydı meyveli süttü bayılmamak için bir şeyler atıştırırım. Aklımdakilerin mideme vurmaması için kendimi bebek gibi eylerim anlayacağınız.. Gerçekten çok zor yaşamayan bilemez. Allah beterinden saklasın
ne çıktı sizde?
Ablamda gastrit seninki diyor. Gidecem inşallah sagolunKronik gastritim var . Sizde ilerlemeden bir dr . gidip sebebini öğrenin . Psikolojik olabilirde olmayabilirde çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?