Sinirsel Mide agrisi :(

bal10cukk

Mona
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
1.858
2.114
333
Yaşayan bilir .....

Allahim nasil bi ağrıdır bu yemek yiyemiyorum psikolojik olduğu icin ilaclar serumlar fayda vermiyor.

Psikolojik mide ağrısı yaşayıp bana bi akıl verecek olan var mi.

( iş basvurularim reddedilince galiba onu taktim kafaya ama su an sadece sağlığımi istiyorum. Ayyy Allahim anladim sağlık en buyuk zenginlik her sey gelip geçiyor onemli olan sağlık, valla anladim. Allahim tüm hasta lara sifa Versin)

Bir ara asiri stresten benim de basima gelmisti. Miden resmen buzulup canimi aliyordu. Birkac gun de surdu. Stres yok olunca agri da gitti. Hicbir sey kullanmadim.

Papatya çayı,Melisa çayı bunlar benim mideme iyi geliyor. Karanlık odada uzanmak da biraz işe yarayabilir.
Dayanılmayacak boyuta gelince uyumaya çalışıyorum ben ama iki üç günden aşağı geçmiyor. Allah şifa versin her hastalık çok kötü ama mide agrısı bir başka.

Bende benimkinin hep psikolojik olduğunu sanıyordum .Sonunda endoskopi olunca ağrılarımın nedenleri çıktı .

Dogru nefes alin diaframdan internrtten videosunu izleyin 20 30 kez yapinca bakin nasil rahatlayacaksiniz ayrica her turlu siskinlik ve yanmaya birebirdir

geçmiş olsun.
keşke stresle başa çıkabilseniz.
nebiliyim yeni meşgaleler, arkadaş ortamı vs.
kendinizle çok başbaşa kalmayın.

geçmiş olsun.
keşke stresle başa çıkabilseniz.
nebiliyim yeni meşgaleler, arkadaş ortamı vs.
kendinizle çok başbaşa kalmayın.

Sağlığı bozulunca anlıyor insan gereksiz yere üzüldüğünü

benimde stres mideme vurur çok kötü bişeydir yuruyus spor ii gelir sağlık diliyorum...

Üniversiteye hazırlanırken ben de öğürerek uyanır, boş mideden safra kusardım. Tüm gün aç mide ağrılı ve yemek görmeye bile tahammül edemeden geçerdi. Endoskopi yaptırdım doktorun dediği şey 'burayla işin yok psikiyatriye git sen' oldu. Hala da en ufak gerginlikte, streste, gönül işinde midemden kıvranırım; öğürmekten sokağa zor çıkarım.
Psikolog tavsiyesiyle, gergin uyandığım sabahlar derhal müzik açarım ona eşlik etmeye odaklanırım hazırlanırken. Kafamdakilerden az da olsa uzaklaşırım tabi öğürmekten de. Kahvaltıda kusmamak için tv açık olur minik minik lokmaları bol su ile yutarım. Gün içinde yemesi kolay çikolataydı meyveli süttü bayılmamak için bir şeyler atıştırırım. Aklımdakilerin mideme vurmaması için kendimi bebek gibi eylerim anlayacağınız.. Gerçekten çok zor yaşamayan bilemez. Allah beterinden saklasın

Rabbim en ksa surede şifa Versin . yemek yiyememek çok zor. Nefes egzersizi demis bi arkadaş bnde işe yarıyor biraz. Sende dene canim. Allahım dermansiz dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…