- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 40
-
- Konu Sahibi 34bilgen84
amin amin aslında çok iradeli ve inatçı bi insanımdır ama bu karar benim isteğimle olmadığı için ne iradem ne inadım işe yarıyo diğer bi arkadaşın topiğinede yazmıştım resmen sigara bağırsaklarımıda vurdu bıraktığım günden beri tuvalee çıkamıyorum bazı kararların zorlamayla alınması yapılması inanın hiçbi işe yaramıyo içten gelmesi ve beyinde bitirebilmek lazım günde kaç kez aklıma geliyo sayısını bile bilmiyorum hiç olmazsa 1 tane içebilseydim bu katı kural daha çok sigaraya yönelmemi sağlıyor
bugün 31 Mayıs Sigara bırakma günü.
bende günde bir dal içiyordum onu da bırakıcam çünkü kırışıklıktan korkuyorum.bu ara cildime taktım cilt sağlığı daha ağır bastı.
yani o kadar sigaraya tiryaki değilim zaten.
valla canım bazen öyle bi an geliyoki inan kendimi madde bağımlısıymış gibi hissetmeye başladım sanki içmeszsem krize giricem yada bana öyle bişi yasaklanmışki hep eksikliğini hissediyomuşum gibi şuan zevk aldığım şeylerden mahrum bırakılıyorumm çocuk gibiyim ama kendimi ve piskolojimide çok zorlamak istemiyorum tak ettiği anda yakarım valla bitane yoksa uykularıma giricek