Sinirliyim, asabiyim, agrasifim çünkü sigarayı bıraktım!!!

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
40
slm arkadaşlar yoğun baskılar sonucu sigarayı bırakmak zorunda kaldım bi çoğunuzun topiklerinde sigara bırakma yöntemlerinizi okudum bantlar, sakızlar, akapunktur ben bunların hiç birini denemedimde yapmadımda nişanlımın zoruyla sigarayı bırakıyorum elimden geldiği kadar azaltmıştım ama 4 gün öncesine kadar elimde yüzüğü bulunca ciddi olduğunu anladım şimdi bıraktım bırakmak zorundayım ama deliriyorum sanki nasıl bi sinirlilik asabiyet anlatamam bu zamana kadar sigaramı normal tutuyomuş beni:çok üzgünüm: inşş pes etmeden sonsuza dek bırakıcam ama çok istediğim anlarda piskolojimi zorlamama adına izin verdim kendime :nazar: elvedaa dert ortağımm

Okuduğum kadarıyla 3-5 gün sinirlilik oluyormuş bilemiyorum ben tam bir nikotin tutkunuyum azalttığım için bile sinirden oturup ağlayabiliyorum, ama bırakıcam ve bırakmak zorundayım artık öyle iğrenç kokmak istemiyorum, kaldıki cidden nişanlın sigara içmiyorsa bırak çok berbat bir koku kesinlikle... artı çokda gereksiz birşey hepsi kandırmaca ne dert ne sıkıntı alıyor tam tersi sıkıntı zaten başlıca kendisi sigaranın...Allah Kolaylık ve sabır versin canım.... cümlemize...

amin amin aslında çok iradeli ve inatçı bi insanımdır ama bu karar benim isteğimle olmadığı için ne iradem ne inadım işe yarıyo diğer bi arkadaşın topiğinede yazmıştım resmen sigara bağırsaklarımıda vurdu bıraktığım günden beri tuvalee çıkamıyorum bazı kararların zorlamayla alınması yapılması inanın hiçbi işe yaramıyo içten gelmesi ve beyinde bitirebilmek lazım günde kaç kez aklıma geliyo sayısını bile bilmiyorum hiç olmazsa 1 tane içebilseydim bu katı kural daha çok sigaraya yönelmemi sağlıyor

amin amin aslında çok iradeli ve inatçı bi insanımdır ama bu karar benim isteğimle olmadığı için ne iradem ne inadım işe yarıyo diğer bi arkadaşın topiğinede yazmıştım resmen sigara bağırsaklarımıda vurdu bıraktığım günden beri tuvalee çıkamıyorum bazı kararların zorlamayla alınması yapılması inanın hiçbi işe yaramıyo içten gelmesi ve beyinde bitirebilmek lazım günde kaç kez aklıma geliyo sayısını bile bilmiyorum hiç olmazsa 1 tane içebilseydim bu katı kural daha çok sigaraya yönelmemi sağlıyor

bendede aynı şey olmuştu nişanlı olduğum süreçte netice sigarayı bırakamadım ama nişanlımı bıraktım :)))))
Ama aradan yıllar geçti şimdi sigarayı artık bırakmak istiyorum anladımki o baskı aslında yerindeymiş ilk etapta kızsamda, bunca yıl içtim ne oldu maddi manevi kayıplar dışında ve sigara içenler iğreeeeeeeeeeeeeenç kokuyor yani eski nişamlımı şimdi anlıyorum gayet geç olsada...
1 tane içebilseydim kesinlikle bağımlılıktan o bir tane yarın 10 ertesi gün 20 olur dolasıyla cidden bırakmak istiyorsan yönelme güzel şeyler düşün evleneceksin çocukların olacak hamilelik sürecinde zaten içemeyeceksin ... filan falan... boshayallersmile

Artık baskı olduğunu düşünme de önce sağlığın sonra mutluluğun için olduğunu düşünmeye bak.
Kendin ve ailen için çok güzel bir şey yapıyorsun.
Üstelik hiç yardım almadan başarıyorsun.
Zorluklar hep yaşanıyor. Ben kendim bıraktım ama sinir hariç diğer zorlukların hepsi var maalesef.:1no2:
hepsi geçecek ve başlamadan önce hayatımızı nasıl sürdürüyorsak o günlere döneceğiz.
Sıkıntılarını burada bizimle paylaş. yazmak rahatlatır. Bu duyguları içmeyenlere anlatamazsın. Sumru ve ben de aynı durumdayız.
Birlikte atlatacağız.kaydirigubbakcemile5

bugün 31 Mayıs Sigara bırakma günü.
bende günde bir dal içiyordum onu da bırakıcam çünkü kırışıklıktan korkuyorum.bu ara cildime taktım cilt sağlığı daha ağır bastı.
yani o kadar sigaraya tiryaki değilim zaten.

bugün 31 Mayıs Sigara bırakma günü.
bende günde bir dal içiyordum onu da bırakıcam çünkü kırışıklıktan korkuyorum.bu ara cildime taktım cilt sağlığı daha ağır bastı.
yani o kadar sigaraya tiryaki değilim zaten.

Bir dal derken?bilmiyorumkismile

bugün o bitaneyi bile içmedim istediğim anlar oldu stresli bi işim var ama paket asla almıyorum eskiden yanıma uğrayan kişilerden isterdim bugün onuda bıraktım o bitane hakkımı akşamları kullanıyodum oda paketim hala yok babamın sigaralarından çalıyorum bi duman uğruna çektiğim eziyetlere bakın bide hırsızlığını yapıyorum halime acıyıımmı güliyimmi bilemedim:uhm:

tebrik ederim simdiden sizi insallah cok zor durumda kalip tekrar baslamazsiniz allah yardimciniz olsun

valla canım bazen öyle bi an geliyoki inan kendimi madde bağımlısıymış gibi hissetmeye başladım sanki içmeszsem krize giricem yada bana öyle bişi yasaklanmışki hep eksikliğini hissediyomuşum gibi şuan zevk aldığım şeylerden mahrum bırakılıyorumm çocuk gibiyim ama kendimi ve piskolojimide çok zorlamak istemiyorum tak ettiği anda yakarım valla bitane yoksa uykularıma giricek

valla canım bazen öyle bi an geliyoki inan kendimi madde bağımlısıymış gibi hissetmeye başladım sanki içmeszsem krize giricem yada bana öyle bişi yasaklanmışki hep eksikliğini hissediyomuşum gibi şuan zevk aldığım şeylerden mahrum bırakılıyorumm çocuk gibiyim ama kendimi ve piskolojimide çok zorlamak istemiyorum tak ettiği anda yakarım valla bitane yoksa uykularıma giricek

canim diren icme bak sonra insanin aklinin ucundan bile gecmiyor sigara
zor dur eminim ama basaranlar cok olumlu düsün basaririm seklinde inan bana
sonra hatirlamicaksin bile sigarayi icmeyenede cok kötü gelir sigara olumunekankayizsmile

X