Sinirli olmak?

Birikim yaşıyor olabilirsiniz. Yaşadıklarıniz içinizde biriktirdikleriniz sizde sinir yapmış olabilir. Ama bu duruma gelecek bir şey yaşamadım diyorsaniz kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Bazen bazı hormonlarin eksikliği/fazlaligi ya da B12 eksikliği vs bu durumu yaşatıyor.
Günlük yaşantınızı olumsuz yönde etkilemeye başladıysa dr a gidip antidepresan almaktan kaçinmayin, pamuk gibi olursunuz. Sevgiler🌼

Birikim yaşıyor olabilirsiniz. Yaşadıklarıniz içinizde biriktirdikleriniz sizde sinir yapmış olabilir. Ama bu duruma gelecek bir şey yaşamadım diyorsaniz kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Bazen bazı hormonlarin eksikliği/fazlaligi ya da B12 eksikliği vs bu durumu yaşatıyor.
Günlük yaşantınızı olumsuz yönde etkilemeye başladıysa dr a gidip antidepresan almaktan kaçinmayin, pamuk gibi olursunuz. Sevgiler🌼
Evet sırf bunun için yaptırdım herşey normal çıktı, ama yumuşak biriyken aniden yükselebiliyorum. Artık kalbime zarar veriyor.

Eczaneden şeker ölçüm cihazı alıp bir süre takip et. Karaktere aykırı anı öfke çıkışları genelde insülin ile alakalı sorunlarda oluyor. Veya direkt hastanede hba1c bakilip şeker yükleme testi yapılsın.

Sebep bu değilse psikolojin bozulmuştur veya kalbin kırıktır.

Eczaneden şeker ölçüm cihazı alıp bir süre takip et. Karaktere aykırı anı öfke çıkışları genelde insülin ile alakalı sorunlarda oluyor. Veya direkt hastanede hba1c bakilip şeker yükleme testi yapılsın.

Sebep bu değilse psikolojin bozulmuştur veya kalbin kırıktır.
Çok teşekkür ederim ilk işim bu olacak

Sinirli, gergin insanlara hiç tahammül edemem ya. Annem de sinirli birisi, aynı evde yaşadığımız halde minimum iletişim kuruyorum, birine sinirlendiyse- hararetle konuşuyorsa falan kapısını ve kendi oda kapımı kapatıyorum ki duymayayim. Sinirli,saçma bir patronum vardı sırf o yüzden işten ayrıldım.
Başka da hiç sinirli tanıdığım yok çünkü olanlarla iletişimimi kestim, hayat kalitem yükseldi.
Sinirlisiniz de karşınizdakine mi bağırıyorsun? Onlar hala yanınızda duruyor mu?
Bir zamanlar benim de ani öfke patlamalarim olurdu. Sevgilimin saçını falan çekerdim . Sonra bunu kendime yakıştıramadım . Nasıl çözüm bulurum diye yoga ve nefes egzersizinde karar kıldım. Kısa bir egitim aldim.
7 -8 yıldır da anı tepki vermeden önce içimden birkaç sayı sayıp 'tamam bunu söyledin/yaptin . Sonra yine sen pişman olacaksın. Değer mi?' diye soruyorum. Degmezse yapacağım salak tepkiyi içimde tutuyorum.
Hatta kk'da bile, bazen ters düştüğüm, beni etiketleyen- münakaşa etmek istediğim kişiye yazıyorum yazıyorum, sonra 'gerek yok' diyip sayfayı kapatıyorum:)
Siz de çözümü yogada nefes egzersizinde bulabilirsiniz belki. Ama esas olan bırakmayı istemek

Devlet hastanesine gidin pskiyatri bolumune doktor kan tahlili vs yapar gerek duyarsa ilac verir pamuk gibi olursunuz ,hiic sinirden patlamayin yazik size kalbineze vurur bir sey olur ofke kotu bir sey

Bende boyleydim .içinizde affedemediginiz kendinize yediremediginiz duygular birikimler vardır . hayatımda bana zarar veren beni aşağılayan beni aşağı çeken herkesi sildim hayatımdan.kendi ayaklarımın üzerinde durup kimseye eyvallah etmiyorum. şimdi mutluyum çok şükür

X