- 27 Nisan 2013
- 59
- 86
- 38
- 40
Merhaba hanımlar. Bu benim size ilk yazışım.Bu kulübü epeydir takip ediyorum ama şimdiye dek hiç bir şey yazmamıştım.Esasen artık kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki belki aranızdan biri bana yardım eder ümidiyle yazmaya karar verdim.Ben 30 yaşındayım.8 yıllık evliyim ve 7 yaşında bir oğlum var.Gelelim asıl konuya...Sorunum eşimin çok sinirli olması.Yer,zaman ya da etrafımızdaki kişiler hiç önemli değil onun için sürekli sinirli.Sadece bana da değil,oğluma,dışarda hizmet veren kişilere,eşyalara,her şeye..Özellikle son 2-3 aydır dayanılmaz bir hal aldı.Öyle ki artık sinirlenilmeyecek şeylere de sinirleniyor.Mesela dün sahurda telefonuyla ilgileniyordu,su içmediği dikkatimi çekti.2 dk kaldı dedim.''Vay arkadaş yaaa''diye bağırarak sinirle bardağı aldı.Suyu dökerken de sinirinden masaya falan döktü.Bende neye sinirleniyorsun ki dedim.Oralı olmayınca da moralim bozuldu ve gidip yattım.Birazdan gelip özür diledi.Bende kabul etmiyorum dedim.Çünkü artık bıktım,yoruldum.Kendime olan saygım,eşime olan inancım tükendi.Bi anlık sinirle yaptım diye diye her hareketini mazur görmemi bekliyor.Ama artık dayanamıyorum.Yardım almayı da kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım.Bu konuda fikir verebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum lütfen.