Sinirlerim laçka

Madem bakIcI parasInI annene vercen bi de annenin nazini cekcen o bakmasin cocuguna..bakIcI tut en azindan kimsenin nazini cekmezsin..

Ben yyabanci olmasın istiyorum. Ayrica daha yeni yeni toplaniyorum maddi olarak. Kredinin yükü var hala bitmedi bi de kardeşimin dersane parası. Yani ona bakiciya vereceğim gibi her ay maaş gibi vermek istemiyorum zaten senelerdir onlara çalıştım artık aileme ve ilerde çocuklarıma birikim yapmam gerekiyor

Durdum durdum yazayım içimi dökeyim dedim. Bebek istiyoruz ve korunmayi bıraktık.çocugumuz olursa annem bakacak ayni mahallede oturuyoruz. Şimdiden şartlar koyuyor sinirlerimi bozuyor. Kaç yıldır onlar için çalıştım borçlarını ödedim konularimi hatırlayanlar bilir. Daha borçlarımiz yeni bitecek. Ama şimdiden maddi karşılık beklediğini bile ima ediyor. Bakiciya verecegine ona ver tabi verceksin diyenler olur. Ben istiyorum ki o istemeden beklemeden ben vereyim. Veririm de zaten. Ama böyle olunca kendimi kullanılmış hissediyorum.
Akrabalarımin çoğu akbaba gibi. İşleri düşünce şoför lazım olunca monna ya hop telefon. Annem desen kaynana gibi her misafiri geldiğinde ona gideyim istiyor. Gitmeyince de trip yapıyor. Sanki ayni evde yaşıyoruz. Çocuğa bakacak olursa daha çok hayatimda olacak. Ne yapacağım bilmiyorum :KK43:

Nasıl anneymiş o kv den beter.

o kadar borçlarını harçlarını ödetmiş ileride bir torunu olursa bakmak için karşılık bekliyor hala demek

öyle bir durumda en iyisi bakıcıya vermek

ve bu davranışlarından bu kadar mutsuzsanız annenizde olsa mesafe şart.

Ne demek ya anneanne torununa nasil parayla bakar ? Beni de anneannem buyuttu ama 5 senedd tek kurus almadi annemddn istemedi dahi... ne diyim sabirlar diliyorum size. Ama bence bakici tutun cok guvenilir maddi olarak zor durumda bir akrabaniz da olabilir

Sen yine annene baktır öyle maasş fln verme ne yardım yapacaksan sadece onu ysp annen yüzsüzlüğü ele alıp isterse o zaman konuş ve gerekirse bakıcı tut

Nasıl anneymiş o kv den beter.

o kadar borçlarını harçlarını ödetmiş ileride bir torunu olursa bakmak için karşılık bekliyor hala demek

öyle bir durumda en iyisi bakıcıya vermek

ve bu davranışlarından bu kadar mutsuzsanız annenizde olsa mesafe şart.

themis mesafe koymak istesem de koyamıyorum.arkadaş, komşu yada uzak akraba değil ki annem.bi de yakın olunca o dediğin maalesef çok çok zor

Ne demek ya anneanne torununa nasil parayla bakar ? Beni de anneannem buyuttu ama 5 senedd tek kurus almadi annemddn istemedi dahi... ne diyim sabirlar diliyorum size. Ama bence bakici tutun cok guvenilir maddi olarak zor durumda bir akrabaniz da olabilir
Akraba hayatta olmaz.şu hayatta akrabalarımdan çektiğim kadar kimseden çekmedim :KK67:yabancı birine şimdiden gönlüm razı değil

Anneniz = anneannem.
Teyzem çalışırken (ev temizliği uzun sürüyor en erken 19:30 da evde) sevgili anneannem yemek ısıtıp çocuklara yedirmeye bile para istemiş bir kişiliktir kendisi.
Ne denir böylesine.Çok şükür teyzemin kızları büyüdü üni.ye gidiyor şimdi.Ama yapılanlar unutulmuyor canım.
Not:Allahtan annem annesine benzemiyor.

Akraba hayatta olmaz.şu hayatta akrabalarımdan çektiğim kadar kimseden çekmedim :KK67:yabancı birine şimdiden gönlüm razı değil

O zaman bence annenizle konusun bu konuyu yani ne demek para karsiligi torun bakmak

Benimde ikiz bebeğim olacak bende ev taşıyorum önümüzdeki hafta anneme yakın olabilmek için ama benim annemde hiçbir zaman hemde iki tane çocuğa bakacak olmasına rağmen gık demedi kadın canımın canları diye sever karnımı da. Kayınvalidem farklı şehirde yaşıyor ama şayet aynı şehirde yaşasaydık da o da bakardı gözü kapalı eminim. Bazın ailelere anlam vermek imkansız cidden insan çocuğundan çıkar bekler mi hiç yaaa ne ayıp

Anneniz = anneannem.
Teyzem çalışırken (ev temizliği uzun sürüyor en erken 19:30 da evde) sevgili anneannem yemek ısıtıp çocuklara yedirmeye bile para istemiş bir kişiliktir kendisi.
Ne denir böylesine.Çok şükür teyzemin kızları büyüdü üni.ye gidiyor şimdi.Ama yapılanlar unutulmuyor canım.
Not:Allahtan annem annesine benzemiyor.
Düşman başına öyle anne.yok benim annem hayatta o kadarını yapmaz hakkını yemeyeyim

Benimde ikiz bebeğim olacak bende ev taşıyorum önümüzdeki hafta anneme yakın olabilmek için ama benim annemde hiçbir zaman hemde iki tane çocuğa bakacak olmasına rağmen gık demedi kadın canımın canları diye sever karnımı da. Kayınvalidem farklı şehirde yaşıyor ama şayet aynı şehirde yaşasaydık da o da bakardı gözü kapalı eminim. Bazın ailelere anlam vermek imkansız cidden insan çocuğundan çıkar bekler mi hiç yaaa ne ayıp

Çok şanslısın Allah herkese böyle bi anne nasip etsin.ben zenginim ya (!)heralde ondan bu beklenti.çok dillendirmiyor ama o imalar benim huzurumu bozmaya yetiyor

Allah yardımcın olsun cnm benimde kv bakıyor oğluma hayatta para almaz bazen veririm anne harçlık olur diyorum ben paraylamı bakıcam torunuma der.

Annemde kv dem yokken gelirdi bakardı asla lafını etmedi.

çok kırıcı bişey bu

themis mesafe koymak istesem de koyamıyorum.arkadaş, komşu yada uzak akraba değil ki annem.bi de yakın olunca o dediğin maalesef çok çok zor

Haklısın da ama böyle de olmaz herşeyine müdahale etmesine müsaade etme.

X