- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 24
- Konu Sahibi monarosa352
Merhaba hanimlar sinirlerim o kadar bozuk ki apartmanda en üst katta oturuyorum ve apartmanda asansor yok bebek arabasıni mecburen aşagiya koymak zorundayım alt komşumuzun 4 tane kedisi var kediyi evinde beslese kimse birsey demez ama kediler cogalinca evde besleyemem o kadar kediyi diyip bahceye birakti ama kediler alışti apartmana giriyor sürekli etrafa kaka yapiyorlar ayakkabilarimizi kapi önune koyamiyoruz apartmandaki esyalrimizi mahvetti komşular rahatsiz oldugumuzu söyledigimizde de apartmanin kapisini acik birakmayiverin diyorlar ne kadar dikkat etsekte giriyor kediler 2yil once buyuk oglumun baston bebek arabasina kaka yapmis kedi komsuya fotografini cekip attim gösterdim kabul etmedi benim kedilerim yapmaz demisti bende apartmandan gelip biri hacetini giderdi gitti o zaman demistim baska kedi gelip yapmistir demisti yüzyuze bakan komsuyuz diye cevap vermemistim artik bi tane daha cocugum oldu nereye koyucam bilemedim bebek arabasini kedilerden travel sistem bebek arabasi oldugu icin ust yatagini cikarip evden getirip goturuyordum asagi kisminida katlayip apartmanin kucuk siginagina koyuyodum ama 2cocukla gercekten inip acip takmak gercekten zor kucaginda bebek varken o yuzden kalın muşamba naylon aldim bebek arabasini apartmanin koridoruna koyup ustunu musambayla örtuyodum bugun başka bir komsu aradi sen onu oyle koymussun ama kediler arabanin icinde gördum cocugu bindirme oyle dedi asagi hemen indim bi baktim arabada yumak yumak kedi tüyleri var kediler belkide dışkisinida yapmis olabilir. Nasil temizlicem sinir oldum tuylerini temizlesem sokakta dolasan çope filan giren kediler bi hastalik bi bakteri varsa nasil temizleyecegim bilmiyorum komsuya soylesem koymasaydin arabani diyecek sinirlerim cok bozuldu