Sinirlenince Üşümek ve Titremek

Tonari to Totoro

Totoro
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.557
Puanlar
398
Yer
İstanbul
Merhaba kızlar;

Son yıllarda sinirlenince üşüme ve titreme yaşıyorum.
Ve buna engel olamıyorum.
Zaten sinirli bir yapım vardır.
Hemen tepem atar, kızarım.
Karşımdakine derecesini yansıtmam ama artık bunu da kontrol edemiyorum.

Öfke kontrolü için psikolağa gitmek, gereksiz sakinleştiriciler kullanmak istemiyorum.
Ama bir şekilde de bunu kontrol altına almalıyım?

Elbette her insanın sinirlerinin gerildiği bir nokta vardır.
Sizler bu noktada neler yapıyorsunuz?

Kendimi kontrol altına almam lazım.

Bu yuzden ıstemesende psikolojik destek almalısın bence. Bende cok karsıydım ilaç kullanmaya. Ama oncelıkle bunun bır sorun oldugunu kabul etmek lazım. Dr bana istanbulun bır ucundan bır ucuna arabayla gıtmek varken neden yürüyerek gıtmek istiyosun demisti ılac kullanmayı reddettiğimde. Yınede destek almak istemiyorsan once yavas yavas senı asırı sinirlendiren ınsanları hayatından cıkar derim. Kızgınlıgın arttıkca kinlenirsin.

Ben bir sorunls karşı karsiya olduğunun farkındayım. Kesinlikle bir destek alman lazim bununda farkındayım. Ama ilaca karşıyım. Çevrede ilaç kullanan ve hic bir faydasını gormedigi halde daha kötüye giden insanlar var. Belki bu yüzden ilaca on yargilim. Bu sorunu beyninde halletmeliyim. Ama nasıl iste burada tikaniyorum.

Hayatimdan cikaramayacagim insanlar var. Bunlarla bas etmenin yollarını arıyorum aslinda.

vücudunuz tepki veriyor normal. dönem dönem bende de oluyor. özellikle cok aglarsam. bir de acayip karnım agrıyor direk bagırsaklar tepki veriyor. napıyoruz amannnn beee diyoruz :KK53:

O zaman o insanların yaptıklarını gordugunde once sunu kabullen, onlar boyleler ve asla degısmıcekler. Su da bı terapıdır kı sende onları sınır edecek seyler yap. Kızdırmak nasıldır goster onlara. Gerekırse kucuk dusur,ez, laf sok, baskalarının yanında acıklarıyla inceden ınceye alay et.kabalasmadan tâbi.Ama buda senı yorar enerjını alır arkadasım. Önermiyorum bunu ama baska nasıl yardım edebilirim bilemedim

Ben de titiryorum ve agliyorum
Gecen haftalarda cok sinirlendim ve erkek arkadasimin yaninda sinirle kalktim bayildim.. Yarim saat kendime gelemedim sinirden basim dondu..

vücudunuz tepki veriyor normal. dönem dönem bende de oluyor. özellikle cok aglarsam. bir de acayip karnım agrıyor direk bagırsaklar tepki veriyor. napıyoruz amannnn beee diyoruz :KK53:

Aman be desek bunlar hic olmicakta iste.

O zaman o insanların yaptıklarını gordugunde once sunu kabullen, onlar boyleler ve asla degısmıcekler. Su da bı terapıdır kı sende onları sınır edecek seyler yap. Kızdırmak nasıldır goster onlara. Gerekırse kucuk dusur,ez, laf sok, baskalarının yanında acıklarıyla inceden ınceye alay et.kabalasmadan tâbi.Ama buda senı yorar enerjını alır arkadasım. Önermiyorum bunu ama baska nasıl yardım edebilirim bilemedim

Evet bu dediginizi yapıyorum ve yine dediğimiz gibi enerjisi yitiriyorum. Onlar değişmiyor, olan yine bana oluyor.

Ben de titiryorum ve agliyorum
Gecen haftalarda cok sinirlendim ve erkek arkadasimin yaninda sinirle kalktim bayildim.. Yarim saat kendime gelemedim sinirden basim dondu..

Çok fenaymis. Bayılmak en son isteyeceği şey. Eğer öyle olursa elbet bi uzmandan yardım alirdim. Ciddi bir şey bu.

Aman be desek bunlar hic olmicakta iste.

Evet bu dediginizi yapıyorum ve yine dediğimiz gibi enerjisi yitiriyorum. Onlar değişmiyor, olan yine bana oluyor.

Çok fenaymis. Bayılmak en son isteyeceği şey. Eğer öyle olursa elbet bi uzmandan yardım alirdim. Ciddi bir şey bu.
İlk defa oldum montumu giydim kalkip gidicektim ayaklarina bayildim birdenbire acile gidelim dedi istemiyorum dedim pskologu hic dusunmedim :(

Back