Merhaba kizlar.. Normalde erkek arkadasimla çok iyiyiz ama ben bazen kendimde olmadan çabucak sorun çıkaran biriyim biliyorum bu huyunu sevmiyor ama elimde olmadan oluyo iste..
İyiyken çok iyiyiz bi dedigmi ikiletmez ne dersem yapar, ama tartışınca durumlar degisiyo yan yana fazla gelemedigimz için bu tartışmalar telefonda oluyo ilk bsta yumuşak davraniyo bakiyo bn degismiyorum inat yapıyorum blkide bu huyum iyi değil ama huy iste değişmiyor neyse, snra ondan açılıyor bundan açılıyor konu derken ikimzde deli gibi sinirleniyoruz..
O da bsliyo sinirlenmeye ağzına geleni sayıp söylüyor sanki onu tanimiyo gibiyim iyiken iyide kotuyken nie boyle canavarlasiyo anlam vermiyorum sizinde tartisdiginda böyle ilan sevgiliniz var mi
Çok yanlis biliyorum ama kurtulamıyor um bu huyumdan bi kere kizdimmi kaç gün devam ettiriyorum, ilk gün o da çok şey söylüyor,ikinci gün hic bisi olmamış gibi günaydın askim yaziyo ama ben öyle olamiyorumyaptığı yanlış ama sizin inadınızda çok yanlış, bende inadı sevmem asla, inat yapana on kat yaparım inat
İyiken iyi,kotuyken canavarlar resmen canım sanki benim sevgilim bni kandiriyo iyi rolü yapiyo gibi..ınat yapmasan alttan alsan o kızınca ses cıkarmasanda aynı bunlar bıtanede bende var
Kaliyo canım hic bisi demiyo ama bakiyo ki ben düzeltiyorum o da basliyoKendi karakter yapınıza uygun bir kişi ile beraber olursanız daha mutlu olursunuz .. Mesela kötü huyunuzun farkındasınız siz sinirliyken sakin ve soğuk kanlı kalabilen bir erkekle daha mutlu olabileceğinizi düşünüyorum ..
bnmkıde aynı bn o sınırlendıgı zaman hıc ustune gıtmezdım bu aralar bende cevap verıyorum baya bı saydırıyoruz karsılıklı sonra arıyo ben oyle demek ıstememıstım sınırlenınce kendımı kaybedıyorum bılıyosun ozur dılerım dıyorİyiken iyi,kotuyken canavarlar resmen canım sanki benim sevgilim bni kandiriyo iyi rolü yapiyo gibi..
senin nazını belli bir süre sonra çekemiyor yaniMerhaba kizlar.. Normalde erkek arkadasimla çok iyiyiz ama ben bazen kendimde olmadan çabucak sorun çıkaran biriyim biliyorum bu huyunu sevmiyor ama elimde olmadan oluyo iste..
İyiyken çok iyiyiz bi dedigmi ikiletmez ne dersem yapar, ama tartışınca durumlar degisiyo yan yana fazla gelemedigimz için bu tartışmalar telefonda oluyo ilk bsta yumuşak davraniyo bakiyo bn degismiyorum inat yapıyorum blkide bu huyum iyi değil ama huy iste değişmiyor neyse, snra ondan açılıyor bundan açılıyor konu derken ikimzde deli gibi sinirleniyoruz..
O da bsliyo sinirlenmeye ağzına geleni sayıp söylüyor sanki onu tanimiyo gibiyim iyiken iyide kotuyken nie boyle canavarlasiyo anlam vermiyorum sizinde tartisdiginda böyle olan sevgiliniz var mi yada erkekler hep mi böyle
Ah iste aynen durum bu,susan o alttan alan o, tamam askm düzel artik hayatim der, ama ben yok taviz vermem tabi bi zmna kadrBizde de bu sorun var.
Ben cok sinirliyim oda sinirli kavgalarimiz kucuk kiyamet gibidir:)
Kendini durdurmaya calisan o.olur genelde bende inadina uzerine giderim. Cok inatciyim.
Cozumu varsa takipteyim..
Anlıyorum canım brnim ama işte daha sakin daha soğuk kanlı ağzını bozmayan seni idare eden birisi senin mutluluğun için daha iyi olur. Böyle devam ederse zaten iyice ilişkiniz bozulucak kavga gürültü küfür sizi iyice yıpratır.. Sen sensin o da o yani bu senin karakter yapın o da onun karakter yapısı burda haklı haksız yok karakter uyuşmazlığı var . Ben her zaman kadını düşünür kadının çıkarına göre yorum yaparım burdada senin için en iyisini isterim inşallah mutlu huzurlu bir ilişkin olsunKaliyo canım hic bisi demiyo ama bakiyo ki ben düzeltiyorum o da basliyo
Ah iste aynen durum bu,susan o alttan alan o, tamam askm düzel artik hayatim der, ama ben yok taviz vermem tabi bi zmna kadr
Ertesi gün duzelirim ama bana tartistigimiz aksam öyle davranmasa ona karşı bi şey kalmicak icimde, ama sabah oluyo günaydın askm diyo benim aklıma aksam yaptığımız tartışma,dedikleri şeyler geliyoDuzelmeye caliscan. Sonu yok.
Ertesi gun hala bana tavir yapiyosan sevgilin olsam bende kizarim zivanadan cikarim.
Merhaba kizlar.. Normalde erkek arkadasimla çok iyiyiz ama ben bazen kendimde olmadan çabucak sorun çıkaran biriyim biliyorum bu huyunu sevmiyor ama elimde olmadan oluyo iste..
O da bsliyo sinirlenmeye ağzına geleni sayıp söylüyor sanki onu tanimiyo gibiyim iyiken iyide kotuyken nie boyle canavarlasiyo anlam vermiyorum sizinde tartisdiginda böyle olan sevgiliniz var mi yada erkekler hep mi böyle
Canim kusura bakma da sen kendin icin napayim huyum boyle diyorsan o da der. Inatlasarak olmaz ki. Adamin sabri tasiyor demek ki. Biraz sen geleceksin biraz o. Bir yerden sonra patliyor demek ki.Merhaba kizlar.. Normalde erkek arkadasimla çok iyiyiz ama ben bazen kendimde olmadan çabucak sorun çıkaran biriyim biliyorum bu huyunu sevmiyor ama elimde olmadan oluyo iste..
İnşallah canim , ama öyle şeyler dediği zaman sanki iyi olduğumuz gün gozumu boyamak icn davranıyo sanıyorumAnlıyorum canım brnim ama işte daha sakin daha soğuk kanlı ağzını bozmayan seni idare eden birisi senin mutluluğun için daha iyi olur. Böyle devam ederse zaten iyice ilişkiniz bozulucak kavga gürültü küfür sizi iyice yıpratır.. Sen sensin o da o yani bu senin karakter yapın o da onun karakter yapısı burda haklı haksız yok karakter uyuşmazlığı var . Ben her zaman kadını düşünür kadının çıkarına göre yorum yaparım burdada senin için en iyisini isterim inşallah mutlu huzurlu bir ilişkin olsun
Ertesi gün duzelirim ama bana tartistigimiz aksam öyle davranmasa ona karşı bi şey kalmicak icimde, ama sabah oluyo günaydın askm diyo benim aklıma aksam yaptığımız tartışma,dedikleri şeyler geliyo