Sinirimde moralimde cok bozuldu

Su an iste ve aksama kadar konusamayacagiz saat 18 olsunda konusup tartisayim diye can atiyorum resmen
gerekirse ailesinide arayacagim ya, bu ciddi bir konu icki konusu, artik azalticam diyor ama inanmiyorum nedense
aileside hos evlatlarini kotuler mi daha beni kotulerler bu seferde oglumuza huzur vermiyor diye
hep onlarinda payi var zaten, sorumsuz aile nolacak

senin dilinde tüy biter kıymeti olmaz, yoldan geçen adamdan duyar kulağına küpe olur bazıları böyle malesef sinirlenmekte haklısın.

savaşmayacaksınız sevişeceksiniz
sözlünüz bunu unutmuş sizin söylediğinizi karşıt görmüş olacak ki elalemi dinlemiş ve bırakmaya karar vermiş
gel gel yavasca korkmadan evlılık dıyarına gel canım

savaşmayacaksınız sevişeceksiniz
sözlünüz bunu unutmuş sizin söylediğinizi karşıt görmüş olacak ki elalemi dinlemiş ve bırakmaya karar vermiş
gel gel yavasca korkmadan evlılık dıyarına gel canım

zaten iki lafindan biri sen beni ezmeye calisiyorsun, sen beni sindirmeye calisiyorsun sen beni semelemeye calisiyorsun
halbuki yok oyle birsey, kendisi beni ezemiyor ondan boyle yapiyor
benim sozum dinlenince ezilmis olacak herhalde

zaten iki lafindan biri sen beni ezmeye calisiyorsun, sen beni sindirmeye calisiyorsun sen beni semelemeye calisiyorsun
halbuki yok oyle birsey, kendisi beni ezemiyor ondan boyle yapiyor
benim sozum dinlenince ezilmis olacak herhalde
nerelı bu arkadas?

erkeklerin çoğunun doğasında var galiba...
boşver sen neticeye bak öyle yada böyle istediğin oldu

evet neticeye bende sevindim ama sevinemedim bile yaziklar olsun ona 3 gunluk tanidigi insanin sozu daha kiymetli demek
ayrilmayi bile dusunuyorum su an o derece
hincimi hirsimi almak istiyorum ondan :KK43:

bende eşime şunu yapalım bunu yapalım diyorum bakarız diyor annesi diyor yapıyor...
artık alıştım bu duruma hatta kullanıyorum bile..kayınvalideme diyorum mesela balkonu kapattırmak istiyorum diye kayınvalidemde saolsun beni kırmaz başlar eşime balkonu kapattır diye sonuç istediğim oluyor :)

erkeklerin çoğunun doğasında var galiba...
boşver sen neticeye bak öyle yada böyle istediğin oldu

bende eşime şunu yapalım bunu yapalım diyorum bakarız diyor annesi diyor yapıyor...
artık alıştım bu duruma hatta kullanıyorum bile..kayınvalideme diyorum mesela balkonu kapattırmak istiyorum diye kayınvalidemde saolsun beni kırmaz başlar eşime balkonu kapattır diye sonuç istediğim oluyor :)
bende biraz baskin bir karakterim dedigim olmayinca kucuk cocuk gibi oluyor, hep dedigim yapilirsa benden iyisi yok
oyle bir dunyada yok ama, ben ona uyuyorsam onun yapma dediklerine dikkat ediyosam oda beni dinlesin

bende biraz baskin bir karakterim dedigim olmayinca kucuk cocuk gibi oluyor, hep dedigim yapilirsa benden iyisi yok
oyle bir dunyada yok ama, ben ona uyuyorsam onun yapma dediklerine dikkat ediyosam oda beni dinlesin

valla ozaman ne yapacağına nasıl davranacağına karar ver.

:) alkolikle bağımlı aynı şeydir ve bu bahsettiğiniz şeyle uzaktan yakından alakası yoktur. Alkol bağımlısı insanlar sızıp kalana, kendinden geçene kadar içerler. Bira içip de alkolik olan bir insan görmedim şimdiye kadar ben.

Deme öyle arkadaşım nolur deme öyle!
Ben gördüm hem de çok yakından.
Sadece birayla.
Günde önce 1 taneyle,zamanla 5'e,7'ye çıkarıp bira alkoliğini gördüm.
Sonuç; mahvolmuş perişan bir hayat!
Büyük Allahım hiç kimseye yaşatmasın ama korkunçtu gördüklerim.
Alkole,içkiye asla karşı olmayan ben şimdi aklıma geldi de yine tiksindim inan ki...

Evlendikten sonra çoo..k sorunlar çıkar . :/ 'İçki bütün Kötülüklerin Anasıdır' dememiş boşuna Peygamberimiz...

idare edemem ama ayrilmayi bende dusundum su an
bu tarz tartismamiz oldugunda ve ayrilik ddigimde, o kizdigim sey neyse tamam yapmam artik diyor ama aradan zamn gecince guzelce yapmaya devam ediyor
simdi ayrilalim desem soz bundan sonra seni uzmem diyecek biliyorum ama yine uzecek

Ayrılalım denmez devamlı. Yapacaksanız çok kararlı olacaksınız.
Bu hayat size uygun değilse hırsınızla karar vermemelisiniz , oturup mantıkla yola çıkın.
Tabi ki " ayrılalım. "dendiğinde karşı taraf öyle der.

Deme öyle arkadaşım nolur deme öyle!
Ben gördüm hem de çok yakından.
Sadece birayla.
Günde önce 1 taneyle,zamanla 5'e,7'ye çıkarıp bira alkoliğini gördüm.
Sonuç; mahvolmuş perişan bir hayat!
Büyük Allahım hiç kimseye yaşatmasın ama korkunçtu gördüklerim.
Alkole,içkiye asla karşı olmayan ben şimdi aklıma geldi de yine tiksindim inan ki...

Bira pek sevmem, sadece yazın içerim ama 5 bira beni bile sarhoş etmez arkadaşım. Bir insanın birayla sarhoş olabilmesi için ya hiç alkol almıyor olması gerekir ya da bir kasa falan içmesi. Birayla başlar, başka şeylere döner amenna ama bira alkolizmi bana pek inandırıcı gelmiyor.

Alkolik bir babanın çocuğuyum. Amatemde yıllarca gönüllü olarak çalıştım inan alkolizmin ne demek olduğunu, burda anlatılanlar, önüne gelene yapıştırılan alkolik yaftaları gibi olmadığını çok iyi biliyorum. Yüzlercesini gördüm. Ama en önemlisi ne biliyor musun, alkolik insanların eşlerinin alkole karşı olması hayatında hiç ağzına sürmemiş olması. İstisnaları vardır ama evinde karısıyla iki kadeh tokuşturan, sofrasında oturup ailesiyle keyifli bir şekilde içebilen adam alkolik olmuyor. O yüzden derim ki hep kendinize uygun adam seçin, değiştirmeye çalışmayın. Ters tepiyor.

Bira pek sevmem, sadece yazın içerim ama 5 bira beni bile sarhoş etmez arkadaşım. Bir insanın birayla sarhoş olabilmesi için ya hiç alkol almıyor olması gerekir ya da bir kasa falan içmesi. Birayla başlar, başka şeylere döner amenna ama bira alkolizmi bana pek inandırıcı gelmiyor.

Alkolik bir babanın çocuğuyum. Amatemde yıllarca gönüllü olarak çalıştım inan alkolizmin ne demek olduğunu, burda anlatılanlar, önüne gelene yapıştırılan alkolik yaftaları gibi olmadığını çok iyi biliyorum. Yüzlercesini gördüm. Ama en önemlisi ne biliyor musun, alkolik insanların eşlerinin alkole karşı olması hayatında hiç ağzına sürmemiş olması. İstisnaları vardır ama evinde karısıyla iki kadeh tokuşturan, sofrasında oturup ailesiyle keyifli bir şekilde içebilen adam alkolik olmuyor. O yüzden derim ki hep kendinize uygun adam seçin, değiştirmeye çalışmayın. Ters tepiyor.
Kendimize uygun adam seçme konusunda tamamen sana desteğim arkadaşım.
Babayla ilgili anlattıkların için üzüldüm.
Deşelemek istemem,ne kadar ağır olduklarını tahmin edebiliyorum.
Kişinin bir tek birayla sarhoş olması değil mesele. Konu,hergün içilen bira miktarının gün geçtikçe artması ve bir oturuşta aç karnına 5 adet bira içen sarhoş olması ve bunu hergün tekrarlayarak alkolik sıfatını taşıması.
Birayla beraber aldığı tek yabancı madde ise sigara ve çerezdi.
Gördüm,biliyorum...
Üzgünüm herkes sen,ben gibi içmiyor.
Gerçi uzun bir süredir ben içmiyorum da...

birgün bagimli olabilir böyle devam ederse.
ayrica evde icki ve sigara icen insanlar itici ve pis geliyor bana niyeyse.. bende sadece balkonda sigara icerim mesela. evde icince rahatsiz olurum. hele mutfakta sigara icen insanlardan tiksinirim :KK53:
bence evin icine icki girmemeli aliskanlik olmamali okadar icmek.. sanki su icer gibi.
ilerde adam kendini salacak tv basinda ickisini icerek sizacak.. düsünsene cocuklariniz olacak ve öyle bir babalari olacak..korkunc bence.

Kimi dinlediğini boşver istediğin olmuş işte adam içmeyi bırakacakmış.
Keşke benim eşimde birilerini dinleyip sigarayı bıraksa:KK51:

Sinirlenmene gerek yok en fazla bir hafta sonra tekrar içmeye başlayacak nasıl olsa.

Birbirine uygun olmayan insanlar neden bir ilişki yaşamak için uğraşırlar anlamam. Adam bira içmeyi seviyor yorgunluğunu o şekilde atıyorsa kendi bileceği iş. Bir sevgili buna müdahale etme hakkını nasıl kendinde görür anlamam mümkün değil. Alkol almayan bir insan istiyorsanız öyle bir insanla birlikte olmalısınız. Bir insanı değiştirmeye çalışmak doğru bir yol değil.

Hergün içilen bir bira sağlığa zarar vermez, aksine yararlıdır. Gün içinde alamadığınız bir çok vitamini ve minerali karşılar, ödem attırır, böbrekleri çalıştırır ve böbrek taşı oluşmasını önler.

Bu kısma çok katılıyorum, kapalı insan istiyorsan kapalıyla, namaz kılan istiyorsan öylesiyle, sarışın istiyorsan sarışınla birlikte ol. Öyle tanıdığın öyle sevdiğin insanı değiştirmeye çalışmak çok acizce. Ve o insanı sevdiğin insan olmaktan çıkarıyor.

X