erkeklerin çoğunun doğasında var galiba...
boşver sen neticeye bak öyle yada böyle istediğin oldu
idare edemem ama ayrilmayi bende dusundum su ancocugun sucu yok. sadece birbirinize uygun degilsiniz. belli ki seviyor icmeyi. omrunuz boyu tartismaktansa icmeyen biriyle daha mutlu olacagina inandim. bu da onun ozgurlugu kendi sorumlu zarari varsa da ona. bu kadar karsiysan iliskini gozden gecir.idare edemem dersen ayrilman ikiniz icin de dogru olur
Arkadaslar sinirlerim cok bozuk bir konuda bagira cagira kavga yapmak istiyorum sozlumle ama uzakta su an farkli sehirde.
Sozlumun agir bir isi ve aksamlari bir bira en fazla iki bira yorgunlugunu aliyormusmus, zaten butun gun calisiyor bir tek ona bari hakki olsunmusmus. Herneyse yapma etme desemde bildigini okuyup her aksam is sonrasi bira icer neredeyse her aksam. Ben artik sustum ses etmedim, asla sarhos olmaz kac yildir hic sarhos gormedim duymadim ama yinede onaylamiyorum ama sustum artik herneyse
Bugun bana dedi, ben artik aksamlari icmekten vazgectim bir bira iciyordum ama onuda arada sirada icerim artik
Hayret dedim ne oldu .. Yanlarina baslayan bir isci demis ki, sen nekadar cok iciyorsun genc cocuksun her aksam icilir mi farkmez bir bira yarim bira iciyorsun sonucta
Yaziklar olsun sana dedim, dun tanistigin insanin sozunu dinliyorsun ama benim sozum senin icin bes para etmiyor demek.. neden oyle diyorsun oyle degil vs dedi en sonunda kizdirma beni dedi bende kapatiyorum telefonu isim var deyip kapattim daha fazla sinirden olmemek icin
Ama sinir gecmiyor gecmiyor
Arkadaslar beni dinlemiyor baskalarini dinliyor bu cok zoruma gidiyor.. aileside okadar sorumsuz bir aile ki yap oglum et oglum ic oglu, adam oldureyim dse oldur oglum diyecekler tovbe tovbe
is bana basa dusuyor ama benide kaale almiyor bazi konularda ... cok sinirliyim cokkkk
Ben ne diyeyim bu sozlum denen insana Allah askina
Ne var ki bunda sakin ol çok normal ben 6 senelik eşime bak şunu alalım desem mesela erteler biri gelip aa siz niye ondan almadınız alın dese gidip alır ..huy meselesi tabi beni de dinler ama birkaç kişiden dıysa rahatlar..Arkadaslar sinirlerim cok bozuk bir konuda bagira cagira kavga yapmak istiyorum sozlumle ama uzakta su an farkli sehirde.
Sozlumun agir bir isi ve aksamlari bir bira en fazla iki bira yorgunlugunu aliyormusmus, zaten butun gun calisiyor bir tek ona bari hakki olsunmusmus. Herneyse yapma etme desemde bildigini okuyup her aksam is sonrasi bira icer neredeyse her aksam. Ben artik sustum ses etmedim, asla sarhos olmaz kac yildir hic sarhos gormedim duymadim ama yinede onaylamiyorum ama sustum artik herneyse
Bugun bana dedi, ben artik aksamlari icmekten vazgectim bir bira iciyordum ama onuda arada sirada icerim artik
Hayret dedim ne oldu .. Yanlarina baslayan bir isci demis ki, sen nekadar cok iciyorsun genc cocuksun her aksam icilir mi farkmez bir bira yarim bira iciyorsun sonucta
Yaziklar olsun sana dedim, dun tanistigin insanin sozunu dinliyorsun ama benim sozum senin icin bes para etmiyor demek.. neden oyle diyorsun oyle degil vs dedi en sonunda kizdirma beni dedi bende kapatiyorum telefonu isim var deyip kapattim daha fazla sinirden olmemek icin
Arkadaslar beni dinlemiyor baskalarini dinliyor bu cok zoruma gidiyor.. aileside okadar sorumsuz bir aile ki yap oglum et oglum ic oglu, adam oldureyim dse oldur oglum diyecekler tovbe tovbe
is bana basa dusuyor ama benide kaale almiyor bazi konularda ... cok sinirliyim cokkkk
idare edemem ama ayrilmayi bende dusundum su an
bu tarz tartismamiz oldugunda ve ayrilik ddigimde, o kizdigim sey neyse tamam yapmam artik diyor ama aradan zamn gecince guzelce yapmaya devam ediyor
simdi ayrilalim desem soz bundan sonra seni uzmem diyecek biliyorum ama yine uzecek
valla bırak kimi dinlediyse dinledi sonuçta sarhoş olmasına lüzum yok alkolik bir sözlün var senin asıl meselen bu olmalı.Arkadaslar sinirlerim cok bozuk bir konuda bagira cagira kavga yapmak istiyorum sozlumle ama uzakta su an farkli sehirde.
Sinirlenmene gerek yok en fazla bir hafta sonra tekrar içmeye başlayacak nasıl olsa.
Birbirine uygun olmayan insanlar neden bir ilişki yaşamak için uğraşırlar anlamam. Adam bira içmeyi seviyor yorgunluğunu o şekilde atıyorsa kendi bileceği iş. Bir sevgili buna müdahale etme hakkını nasıl kendinde görür anlamam mümkün değil. Alkol almayan bir insan istiyorsanız öyle bir insanla birlikte olmalısınız. Bir insanı değiştirmeye çalışmak doğru bir yol değil.
Hergün içilen bir bira sağlığa zarar vermez, aksine yararlıdır. Gün içinde alamadığınız bir çok vitamini ve minerali karşılar, ödem attırır, böbrekleri çalıştırır ve böbrek taşı oluşmasını önler.
valla bırak kimi dinlediyse dinledi sonuçta sarhoş olmasına lüzum yok alkolik bir sözlün var senin asıl meselen bu olmalı.
bilmiyorum sarhoş olmasına lüzum yok hergün alkol almadan durmuyorsa benim gözümde alkolik oluyor ha birde şu şekilde düşün gün gelecek aldığı alkol bağışıklık kazandıracak yeterli gelmeyecek ufak ufak doz artacak..böyle bir yuvada yaşamak ister misin..kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük zararlar doğacak..alkol almasın diyemem benim öyle bir yetkim yok madem alkolü seviyor özel günlerde eşiyle arkadaşlarıyla çıktığı bir akşam yemeğinde alırsın ok amenna ama şu pozisyonda hayatını birleştireceğin kişi ileri vadede yuvasını dağıtabilecek potansiyelde bir alkolik adayı diyeyim..
bende boyle dusunuyorum en buyuk sorunda bu zatenalkolik degil ama bagimli olmasa niye her aksam icsin cok icmemis olsa bile iciyor sonucta
bende boyle dusunuyorum en buyuk sorunda bu zatenalkolik degil ama bagimli olmasa niye her aksam icsin cok icmemis olsa bile iciyor sonucta
Anlıyorum, ama bu hep böyledir.
Çocukken annemizin ısrarla söyleyip de bizde yer etmeyen şeyi öğretmenimiz söylediğinde eve gelip heyecanla anlatırız.
Yakınlarımızın seslerine/sözlerine karşı bağışıklık kazanırız, aynı şeyi başkası söylediğinde yeni bir şey duymuş gibi oluruz.
Alkol konusunda da söyleyeceğinizi sözlenmeden önce söylemişsiniz ne yazık ki.
Sizin için bu kadar problemse o adamla bu yola girmemeliydiniz.