- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Malesef artık hekimlere bile güvenemiyoruz en iyisi çoğunluğu dinleyip cerrah bulmak
Üniversite hastanelerinin böyle bir şeyi olduğunu bilmiyordum mhrs üzerinden bakıyorum ben bir de öyle deneyeyim sagolunProfil bilgilerinde istanbulda olduğun yazıyor, Özel üniversite hastaneleri var yeditepe diş gibi. Bunlara bakın. Birde marmara üniversitesinin hastanesi var orada diş bölümünden randevu almaya çalışın. Devletin üniversite hastanelerinin randevuları kendi sitesinden alınıyor.
Geçmiş olsunarkadaşlar annemin 20lik dişi çok ağrı yaptigi icin çektirmek istedi ama doktor dişin sinirden geçtiğini ve riskli olduğunu çene cerrahında gitmesi gerektiğini söyledi. Ama özeller dahil hiçbir yerde çene cerrahında randevu bulamadik. Özellerin cerrah için verdigi en yakin tarih bir hafta sonrasi ama kadkn agridan uyuyamiyor. En sonunda bir doktora daha gittik o ameliyata gerek olmadığını ameliyatsız da çekilebileceğini söyledi sadece zor bir çekim olur dışın kırılma riski var uğraşmak istemedikleri için cerraha yonlendirmislerdir daha zorlarını da çektim korkmayın dedi antibiyotik yazdı annem 2 gündür kullanıyor yarın çekime gidicek ama ben çok gerginim diğer doktorlar felç riski var demişti hangisine inanacağımızı şaşırdık bil
Üniversite hastanelerinin böyle bir şeyi olduğunu bilmiyordum mhrs üzerinden bakıyorum ben bir de öyle deneyeyim sagolun
Teşekkür ederimMhrs de üniversite hastaneleri yok. O linkini attığım yerden marmara ve istanbul tıp için randevu alırsın. Ama belli saatlerde açılıyor randevu. Geçmiş olsun.
Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi
Türkiye'nin ilk vakıf diş hastanesi olan Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi, tüm anabilim dallarında hizmet sunmaktadır.www.yeditepedishastanesi.com
Ameliyatla çekimi nasıl yapıyorlar? Narkoz mu veriliyor?Benimde iki tane yirmilik dişim sizin ki gibiydi. Ameliyatla cerrah çekti. O dişler ne kadar erken alınsa o kadar iyiymiş diğer dişlerede zarar veriyormuş. benim yirmiliklerin yanında ki iki dişimin kökünde zarar vermişti
Narkozla yapmadı. UyuşturduAmeliyatla çekimi nasıl yapıyorlar? Narkoz mu veriliyor?
Evet zamanla kiste sebep olabiliyormuş. Devlette doktor ağrın yoksa kalsın zararı olmaz dedi. Böyle rahat konuşanıda var :) Benim hiç ağrım sızım olmadı dişten yana çok şükür. Ne çıkarken hissettim yirmilikleri ne de sonrasında sıkıntı yarattı fakat yinede bu ileride sorun teşkil etmeyeceğini garantilemiyor. Ve etin içinde olması çok daha kötü. Diğer şekil ameliyata gerek kalmayacak sanırım. Nerede çektirdiniz dişinizi? Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz darası başıma :)Benimde iki tane yirmilik dişim sizin ki gibiydi. Ameliyatla cerrah çekti. O dişler ne kadar erken alınsa o kadar iyiymiş diğer dişlerede zarar veriyormuş. benim yirmiliklerin yanında ki iki dişimin kökünde zarar vermişti
Uyuşturuyorlar kimine bir kimine iki iğne vuruluyor. Benim mesela etini kesip almak zorunda olacağı için uğraştırıcı bir ameliyat üç beş iğne vurdururum benAmeliyatla çekimi nasıl yapıyorlar? Narkoz mu veriliyor?
Teşekkür ederim. kist yapıyor benim bir tanesi yapmıştı. Söyleyip sizi korkutmak istemediğim için ilk mesajım da yazmadım. Benimde hiç ağrı yapmıyordu. Ben özelde çektirdim.Evet zamanla kiste sebep olabiliyormuş. Devlette doktor ağrın yoksa kalsın zararı olmaz dedi. Böyle rahat konuşanıda var :) Benim hiç ağrım sızım olmadı dişten yana çok şükür. Ne çıkarken hissettim yirmilikleri ne de sonrasında sıkıntı yarattı fakat yinede bu ileride sorun teşkil etmeyeceğini garantilemiyor. Ve etin içinde olması çok daha kötü. Diğer şekil ameliyata gerek kalmayacak sanırım. Nerede çektirdiniz dişinizi? Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz darası başıma :)
Bir kadın vardı dolgu yaptırıyor ve geçmek bilmeyen ağrılardan tüm dişlerini çektiriyor çünkü sinire denk gelmiş. Kadın ötenazi istiyordu ağrılardan dolayı… bir şey olmaz diyen doktora güvenemedimarkadaşlar annemin 20lik dişi çok ağrı yaptigi icin çektirmek istedi ama doktor dişin sinirden geçtiğini ve riskli olduğunu çene cerrahında gitmesi gerektiğini söyledi. Ama özeller dahil hiçbir yerde çene cerrahında randevu bulamadik. Özellerin cerrah için verdigi en yakin tarih bir hafta sonrasi ama kadkn agridan uyuyamiyor. En sonunda bir doktora daha gittik o ameliyata gerek olmadığını ameliyatsız da çekilebileceğini söyledi sadece zor bir çekim olur dışın kırılma riski var uğraşmak istemedikleri için cerraha yonlendirmislerdir daha zorlarını da çektim korkmayın dedi antibiyotik yazdı annem 2 gündür kullanıyor yarın çekime gidicek ama ben çok gerginim diğer doktorlar felç riski var demişti hangisine inanacağımızı şaşırdık bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?