• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden Ellerim titriyor.

nzfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
44
0
36
Denizli
Arkadaslar benim kardesim dedigim bir insan vardi .
Kizin Sevgilisi vardi sorular sunlar bunlar derken ayrildilar kizda ondan sogumus gibiydi
onunla sevgiliyken okeyde birisyle konusuyor dertlesiyordu eski sevgilisyle yasadigi herseyi ona paylasiyor problem olnca akil danisiyordu ..
banada öyle "arkadasca" deyip gecistiriyordu.
Bende onu yanlis yapiyosun senin icin arkadasca olabilir ama o baska düsünür diyerek uyarmisdim.
Gel zaman git zaman bana msj atti "kizim napcam ben.. Seni cok seviyorum ltfn kararini ver vs yazmis.. Buda sorumu tabikide Hayir diceksin dedim.
Cvp olarak ama onuda kaybetmek istemiyorum dedi.. onu kaybetmezsin zten eger seni seviyorsa arkadas kalmaya dahi razi olur dedim..
Ertesi gün uyandim bi bakdim onunla beraber.. 1 ay sürdü 1 ay... !!!!!! o bir ay icinde Eski sevgiliyle görüsdgüde oldu..
cnkü asil sevdigi o !! bu kizi ben öldürcem .. Neyse ona dedimki: O cocuga "ben hala eski sevgilimi seviyorum" diceksin oda seni bir kalemde silcek daha fzla uzatma .. eski sevgilinlede ne halt yiyorsaniz yiyin.. Dedim.
Sinirlendim. Bana bitirdigini söyledi.
Ve eski sevgilisiyle beraber suan..
iki facem vardi digerini dondurmsdm ..
Dondurdgm Face yeniden acdim girdim tesadüfen arkadaslar öyle aklima geldi silinip silinmedigni kontrol etmek icin.
Bide ne görim. o okeyden tanisdigi cocukla askim balim cicim .... :@@@@@@@
Bu nasil bir insan ya !!!!!! Napim ben smdi .. benim elime verseniz kardesim fln demem agzini burnunu kirarim..

Son düzenleme:
Arkadaslar benim kardesim dedigim bir insan vardi . Kizin Sevgilisi vardi sorular sunlar bunlar derken ayrildilar kizda ondan sogumus gibiydi onunla sevgiliyken okeyde birisyle konusuyor dertlesiyordu eski sevgilisyle yasadigi herseyi ona paylasiyor problem olnca akil danisiyordu .. banada öyle "arkadasca" deyip gecistiriyordu. Bende onu yanlis yapiyosun senin icin arkadasca olabilir ama o baska düsünür dedim. Gel zaman git zaman bana msj atti "kizim napcam ben.. Seni cok seviyorum ltfn kararini ver vs yazmis.. Buda sorumu tabikide Hayir diceksin dedim. Cvp olarak ama onuda kaybetmek istemiyorum dedi.. onu kaybetmezsin zten eger seni seviyorsa arkadas kalmaya dahi razi olur dedim.. Ertesi gün uyandim bi bakdim onunla beraber.. 1 ay sürdü 1 ay... !!!!!! o bir ay icinde Eski sevgiliyle görüsdgüde oldu.. cnkü asil sevdigi o !! bu kizi ben öldürcem .. Neyse ona dedimki: O cocuga ben hala eski sevgilimi seviyorum diceksin oda seni bir kalemde silcek daha fzla uzatma .. eski sevgilinlede ne halt yiyorsaniz yiyin.. Dedim. Sinirlendim. Bana bitirdigini söyledi. Ve eski sevgilisiyle beraber.. iki facem vardi digerini dondurmsdm .. Digerine girdim tesadüfen arkadaslar öyle aklima geldi silinip silinmedigni kontrol etmek icin. Bide ne görim. o okeyden tanisdigi cocukla askim balim cicim .... :@@@@@@@ Bu nasil bir insan ya !!!!!! Napim ben smdi .. benim elime verseniz kardesim fln demem agzini burnunu kirarim..

Diyorimki Alim karsima adam gibi konusim .. O demezse ben yazim o okeyden cocuga o seni sevmiyor gibi.. Snra diyorm banane ne hali varsa görsn !

canım önce sakin ol ve rahatla
o kadar devrik cümleler olmuşki, konuyu anlamakta zorlandım
anladığım kadarıyla kız arkadaşınla konuş oğlanların duygularıyla oynamasın sağlıklı bir karar versin

canım önce sakin ol ve rahatla
o kadar devrik cümleler olmuşki, konuyu anlamakta zorlandım
anladığım kadarıyla kız arkadaşınla konuş oğlanların duygularıyla oynamasın sağlıklı bir karar versin

kisaca ikisinide Aldatiyor ..
benim bunu bildigmi bilmiyor ama .. Ya karsima alip konusucam yada hic karismicam.. Dik kafali brz.. Ben nedesemde kendi bildigini okuycakdir.. Baska türlü halledicekdir yine saklicakdir. ay bu kiz aptal !!

kisaca ikisinide Aldatiyor ..
benim bunu bildigmi bilmiyor ama .. Ya karsima alip konusucam yada hic karismicam.. Dik kafali brz.. Ben nedesemde kendi bildigini okuycakdir.. Baska türlü halledicekdir yine saklicakdir. ay bu kiz aptal !!

madem kendi bildiğini okuyacaktır diyorsun o zaman hiç karışmicaksın,
sen ona bildiğini hissettir bakalım net bir kararın olsun de ne bilim yada en iyisi sen onu erkek arkadaşına gambazla

ne yazık kii sen bu kardesine bişi yapamazsın..!! sen ne dersen de yine bildiğini okuyacaktır ne yazıktır kii insanlara bişi olmuş ewrim geçirmiş gibiler bu kişiler bekarlar ewliler var benim cewremde onlara ne yapılmalı sizce :59:umarım bu kız fazla zarar görmeden cıkar bu işin içinden sende fazla canını sıkma derim..

madem kendi bildiğini okuyacaktır diyorsun o zaman hiç karışmicaksın,
sen ona bildiğini hissettir bakalım net bir kararın olsun de ne bilim yada en iyisi sen onu erkek arkadaşına gambazla

hissetirmeye basladim ..
"eski sevgilisi" dedigim sahisi seviyor evlenecegim kisi odur diye bahsediyor bana .. ama digerine yazabilirim. Brz zamana birakayim diyorm .. Snradan alim adam gibi konusiyim..

Karari o versin .. Ya durumu o aciklar o "okeyden tanisdigi cocuga" yada ben dicemi iyi bilirim.

arkadaşın sevgiye ve ilgiye aç sanırım ve galiba kafası karışık...
siz uyarmışsınız dinlemiyorsa yapacak birşey yok.
kendi düşen ağlamaz.

Back